Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחור מעוניין להשתדרג ביוקרה ואתם מציעים לו סיוויק?

במחיר הזה לא הייתי הולך על סדרה 6 אלא על 3 או A4 (אלא אם כן הן לא מספקות אותך בגודל), גם פסאט חדשה, במידה והיא נכנסת בתקציב (נראה לי שזה די גבולי לגרסאות שהן לא ליסינגיות) היא אופצייה טובה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נסה אופל ווקטרה וסקודה סופרב, שתי יוקרתיות שלא מקבלות את המקום הראוי להן ומציעות מחירים מגוכחים ביחס לתמורה

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אם אתה נעול על ה BMW, לך על זה. במקרה ויהיה לך יקר מדי לטפל בה - פשוט תמכור.

לדעתי אתה יכול למצוא סדרה 5 במצב מצויין - זוהי לא מכונית שצעירים נוטים לקרוע ולמי שקנה אותה כחדשה בד"כ היה כסף כדי לטפל בה כמו שצריך.

כמו שחבר טוב בעל מרצדס (יד 1 שנת 2001 שעברה כ 400K ק"מ) אמר לי; "..כולם חושבים שאני משלם הרבה יותר בעבור הטיפולים והתיקונים, האמת היא שאני לא משלם יותר מכולם כי אני דואג לרכב ומטפל בזמן. אמנם העלות לטיפול מעט יותר גבוהה אך מרווח הטיפולים שלי גדול יותר והחלקים הרבה יותר איכותיים ומחזיקים הרבה יותר זמן, לכן הרכב מחזיק אצלי כ"כ הרבה ק"מ ללא כל בעיות"

בריאות לכולם!

פורסם

אני חושב שקו המחשבה שלך מצויין, רכב יוקרתי משומש ב 130K ייתן לך ביום יום הרבה יותר מרכב חדש באותו מחיר כמעט בכל פרמטר.

הבחירה שלך ללכת בכיוון הסדרה 5 הגיונית מאוד, מדובר באחד מרכבי המנהלים הטוב ביותר שיוצר איי פעם.

חפש לך אחד עם מנוע הגיוני (לפחות 2.5 ליטר), 2.8 עדיף.

לגבי עלויות שוטפות, כל עוד לא מתקלקל שום דבר העלויות השוטפות לא נוראיות בכלל, במיוחד אם אתה עושה את הדבר הנכון ולא מטפל ברכב במוסך מורשה.

למעט דברים מסויימים שיהיו מאוד יקרים בגלל שתיצטרך לקנות אותם מהיבואן (כמו חלקים שלא תוכל למצוא בפירוקייה למשל) רוב הדברים יהיו בגדר עלות סבירה.

נושא אחד שככל הנראה יהיה יקר יותר יהיה הביטוח, אתה יכול לברר את העלויות עוד לפני שאתה קונה.

פורסם
הגם פסאט חדשה, במידה והיא נכנסת בתקציב היא אופצייה טובה.

דווקא על פאסאט לא ממליץ. רכב קופצני בצורה יוצאת דופן, עד כדי כה שהישבן מתנתק מהכיסא כשנכנסים לבורות שרכב אחר לא שם לב עליהם.

נסעתי על רכב כזה (מונית) מספר פעמים, נסיעה חלקה מאוד מבור לבור, מנוע 2 ליטר TDI חזק מאוד, מסוגל לבצע עדיפות על סיבובי מנוע קרובים לסרק (1500 סל"ד), גיר DSG מדהים לרוב גם הוא, לאור כל זה קפיצות פשוט מזעזעות.

מה מיוחד בבימר (ומרין) לאומת רכבים אחרים? יש לו הנעה אחורית. למי נישארה על כבישי הארץ הנעה אחורית? מיניבוסים, טנדרים, בימר ומרין (מרצדס), אולי גם לעוד כמה יוצאים מן הכלל. אפילו וולבו כבר הנעה קדמית.

לא יצא לי לנסוע על סדרה 5, על מרין E כמה סדרות דווקא כן, אבל אני מניח שבימר כרגיל מכונית מדהימה בכל קנ"מ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...