Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום!!

מדובר בסוזוקי בלנו 98 , הבעיה באוטו זה בתדירות החלפת המיים , יוצא שפעם בשבוע אני ממלא 1/3 מהמקסימום ממיכל עיבוי בערך.

האם יש מקומות בצנרת הקירור שאני יכול לבדוק לבד בבית ולראות מה הבעיה?

אני חייב לציין שהחלפתי לא מזמן פקק של רדיאטור מאוטו דיפו לפני שבוע.

שנית אני מתכנן נסיעה ארוכה עד לים המלח בקרוב, האם אני צריך לחשוש מזה שהאוטו לא יעמוד בזה? בכל זאת האוטו 10 שנים על הכביש....

ונניח ונגמרים המיים במכה אחת, האם מד החום מגיב באותו רגע ועולה למקסימום?

פורסם

מבחינת סיבות לאיבוד מים, תעשה חיפוש בפורום, יש מלא שרשורים בנושא.

בדוק שאין נזילות מתחת לרכב. יכול להיות שמשאבת מים לא עובדת, מנוע מתחמם, רותח ומים יוצאים.

ממליץ כמובן לגשת למוסך.

ד"א, איזה נוזל קירור אתה שם? מים - אתה מתכוון למי ברז? :shock:

אני מתכנן נסיעה ארוכה עד לים המלח בקרוב, האם אני צריך לחשוש מזה שהאוטו לא יעמוד בזה? בכל זאת האוטו 10 שנים על הכביש.

אם הרכב תקין, אין מה לחשוש. לפני שאתה עושה נסיעה ארוכה, גש למוסך לאבן את הבעייה. 10 שנים לרכב, מבחינתי זה כלום, השאלה מה רמה שאתה מתחזק אותו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני שם נוזל קירור של PRESTONE

לגבי תחזוקה נכונה: קניתי אותו מיד ראשונה אפשר להגיד ( מאבא לבן , אבל באמת ) והוא היה ל 106 אלף והוא טיפל רק במוסך מורשה של סוזוקי, אפילו שמר את כל הקבלות.

פורסם

גש למוסך וטפל בבעייה. לא מומלץ לנסוע ככה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האם צריך מכון לבדיקה עם לחצים? או שכל מוסך יכול לבדוק בעיות מסוג זה?

אני צריך מקום אמין באיזור תל אביב, לא יקר אבל אמין מאוד חשוב.

פורסם

גש אל "מוסך אמיר & חזי" שברח' יצחק שדה 5 ת"א (אחרי סנקר, ימינה בסמטונת), טל' 03-5611987

או לחזי 052-8209029 או לאמיר 050-5761340.

כמובן שיש להם מכשיר לבדיקת נזילות מע' קרור בלחץ והם אמינים ומחיריהם הוגנים.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...