Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,אני מעוניינת לקנות פג'ו 106 xr שנת 99 נפח מנוע 1400 יד שלישית.הרכב ממש שמור ועשה 100 אלף קילומטר.מה שמדאיג אותי(או שלא אמור בכלל להדאיג) זה שהבעלים אומר שהוא החליף ראש מנוע. זה נורמלי שאחרי כזה קילומטרז' היה צריך להחליף ראש מנוע? (והנורית של החום מראה קצת מתחת ל4\3 ושאלתי אותו למה זה יחסית גבוה והוא אומר שהוא בדק את זה כמה פעמים במוסך ואמרו לו שזה בסדר ושככה זה בדגם הזה.לא יודעת זה נשמע לי מוזר קצת).אז תגידו לי מה דעתכם אם כדאי לי לקנות את הרכב או שזה סיכון.אני בכל זאת אקח אותו גם למכון בדיקה אני חושבת או שכדאי גם לוותר על זה ולרדת מהרכב?(וגם המחיר 20 אלף שווה את זה או שכדאי לי להוריד לו קצת?)

תודה מראש...

פורסם

א. שלום דביב וברוכה הבאה לפורום

ב. אנא קראי את כללי הפורום (למעלה בסרגל בצהוב) ועקבי אחריהם, במיוחד בכתיבת כותרת (אם כולם יכתבו בפורום ייעוץ ברכישת רכב "צריך ייעוץ ברכישת רכב" - איך לדעתך הפורום ייראה?).

ג. ראש מנוע יכול ללכת גם אחרי פחות ק"מ, ואם העבודה בוצעה כראוי לא צריכה להיות בעיה. בכל מקרה צריך לבדוק את נושא החום - זה בהחלט כן יכול להיות מהותי. מתי בוצע התיקון בראש מנוע? בקשר למחיר - נשמע גבוה מדי. זה מחיר המחירון?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בנוסף לדבריו של סרוניס, מנועי הTU שמותקנים ברכבים האלו ידועים כרגישים מאוד להתחממות ולשימוש במי ברז או נוזל קירור שאינו מקורי. אם אחד מהם התקיים ברכב הנ"ל, סביר מאוד שילך ראש מנוע גם בקילומטראז' כזה.

אגב, יד שלישית עם 100K קילומטרים? האם יש תיעוד מסודר או הוכחות לקילומטראז' הנמוך? בגדול זה לא אופייני לרכבים מיד שלישית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...