Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי בוקר עייף ומתיש והמון "כאבי ראש" החלטנו לקחת פורד פוקוס : שנתון 2006| יד 1 -ליסינג|95 ק"מ.

אני אישית פחות אהבתי את האוטו כי זה לא "צעיר" אבל אמא וסבא אהבו,אזז זרמתי..

עברנו בדיקה והיא עברה אותו בהצלחה לפי דברי הבוחן,למעט דברים קטנים (ניתן לראות בדוח) :

08105to3.jpg

סיכום קצר של הדוח לפי דברי הבוחן : צבע שמן כהה ורצועה יבשה ,כנראה שהאוטו לפני טיפול (לברר מתי האוטו צריך טיפול ולגשת),תיקוני צבע במכסה מנוע וכנף ימנית,חסר צמיג רזרבי (אני אקבל אחד),צמיגים אחורים יבשים ברמה של +4.2M.

בכללי זה מה שנאמר.

לגבי שלדה נקייה למעט מכות קטנות ללא חשיבות.

הגענו למחיר דיי טוב,והרבה צ'ופרים.

התציעות שלי היא בעצם לא לגבי המצב המכאני באוטו אלא לגבי כל הבדיקות מסביב שזה : בדיקת שעבוד /עיכול,בעלים קודמים,מספר ק"מ בטיפול האחרון שהאוטו עבר וכ"ו.

אז בשביל הרקע קצת פרטים :

האוטו רשום על שם אלדן ומשועבד לבנק הפועלים,המגרש שלח בקשה להורדת שעבוד לשם העברת בעלות. (לכן חשבתי שאין טעם לבדוק כי אני יודע שיש שעבוד בינתיים.)

האם יש צורך לבדוק בעלים קודמים עכשיו או ביום של העברת בעלות? (האם יש אפשרות בכלל,צריך ת.ז של הסוחר?)

איך אני יכול לברר על כמה ק"מ האוטו עמד בטיפול האחרון שלו? (ישנה אפשרות להתקשר לאגודת המוסכים (כמו באמנון לווי) או שאני צריך להגיע/לטלפן למוסך פורד בעיר ולבדוק ?

בינתיים אנחנו מחכים שהאוטו יהיה מוכן מבחינת הסרת השעבוד ושהיה ניתן לשלם אגרת טסט ולהעביר בעלות.

אגב.תחילה הייתה התלבטות גדולה האם ללכת על מאזדה 3-שנת 05 או על הפורד,האם לדעתכם עשינו את הצעד הנכון ?

תודה מראש.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
העבר של הרכב, הוא זה שגורם לדאגה...

מפני שזה ליסינג ?

נ.ב : איך אני אוהב את התגובות ה"עוקצניות" והקצרות שלך.

פורסם
מפני שזה ליסינג ?

נ.ב : איך אני אוהב את התגובות ה"עוקצניות" והקצרות שלך.

שלום לך!

עכשיו באמת אין לך שום סיבה שבעולם, שתבוא בטענות.

ולשאלתך, כן הסיבה שהרכב ליסינג לשעבר.

תעשה חיפוש פה בפורום לגבי זה.

במחשבה שניה, עזוב חיפוש, סמוך על עיניך בלבד- תראה את צורת הנהיגה ברכבים כאלה, ואז עוד לא דיברנו על היעדר הטיפולים.

כמובן אין הכללות, אתה יכול לצאת עם משהו טוב.

אבל זה מיקרי ממש.

פורסם
שלום לך!

עכשיו באמת אין לך שום סיבה שבעולם, שתבוא בטענות.

ולשאלתך, כן הסיבה שהרכב ליסינג לשעבר.

תעשה חיפוש פה בפורום לגבי זה.

במחשבה שניה, עזוב חיפוש, סמוך על עיניך בלבד- תראה את צורת הנהיגה ברכבים כאלה, ואז עוד לא דיברנו על היעדר הטיפולים.

שלום לך :)

ישנם כל כך הרבה מכוניות ליסינג על כבישי ישראל ולבוא ולפסול את כולן זה ממש אבל ממש לא הוגן לדעתי.

ישנם הרבה מכוניות ליסינג שמטופלות ונראות יותר טוב מכל אוטו פרטי,אבל עם שמת לב אנחנו בכלל לא בנושא.

השאלות שלי הן לא בקשר לליסינג אלא בקשר ל...

בדיקת שעבוד/עיכול,בעלים קודמים וכ"ו

פורסם
שלום לך :)

ישנם כל כך הרבה מכוניות ליסינג על כבישי ישראל ולבוא ולפסול את כולן זה ממש אבל ממש לא הוגן לדעתי.

ישנם הרבה מכוניות ליסינג שמטופלות ונראות יותר טוב מכל אוטו פרטי,אבל עם שמת לב אנחנו בכלל לא בנושא.

השאלות שלי הן לא בקשר לליסינג אלא בקשר ל...

בדיקת שעבוד/עיכול,בעלים קודמים וכ"ו

לכן כתבתי: "כמובן אין הכללות, אתה יכול לצאת עם משהו טוב"

נושא הליסינג בכל מקרה מקדים את נושא השעבוד...

פורסם
לכן כתבתי: "כמובן אין הכללות, אתה יכול לצאת עם משהו טוב"

נושא הליסינג בכל מקרה מקדים את נושא השעבוד...

לי זה לא מציק ולך זה כן? כנראה שיש לך משהו אישי נגד זה (אשמח עם תשתף אותי).

היו לנו בעבר 3 מכוניות מעבר של ליסינג כולן היו מצווינות.

פורסם

אני חושבת שליסינג זה דבר כדאי. זה תלוי ברכב שאתה בוחר. קניתי רכב ליסינג נקי יותר בדוח שלו מאשר הדו"ח הנ"ל, זה אפשרי למצוא רכב יותר טוב ואפילו עם ק"מ נמוך יותר. הפוקוס שקניתי היא שנת 2005 עם 73000 ק"מ. קיבלתי ספר טיפולים מסודר, הרכב אף טיפול 75000 ממש עכשיו.

דרך אגב השיעבוד יורד מיד אחרי העברת הבעלות. ככה זה בליסינג.

לדעתי - אחרי חיפושים של חודש וחצי לקניית רכב, פתרון של קניית רכב מליסינג הוא פיתרון לגמרי סביר.

צריך עוד קצת סבלנות עד שתימצאו רכב.

תנסו בניו קופל סיקס - (יש באתר שלהם פרוט של המכוניות שלמכירה והק"מ שלהם), ובטלפון הם יכולים להגיד לכם אם הרכב נקי משסי וכד'.

פורסם
אני חושבת שליסינג זה דבר כדאי. זה תלוי ברכב שאתה בוחר. קניתי רכב ליסינג נקי יותר בדוח שלו מאשר הדו"ח הנ"ל, זה אפשרי למצוא רכב יותר טוב ואפילו עם ק"מ נמוך יותר. הפוקוס שקניתי היא שנת 2005 עם 73000 ק"מ. קיבלתי ספר טיפולים מסודר, הרכב אף טיפול 75000 ממש עכשיו.

דרך אגב השיעבוד יורד מיד אחרי העברת הבעלות. ככה זה בליסינג.

לדעתי - אחרי חיפושים של חודש וחצי לקניית רכב, פתרון של קניית רכב מליסינג הוא פיתרון לגמרי סביר.

צריך עוד קצת סבלנות עד שתימצאו רכב.

תנסו בניו קופל סיקס - (יש באתר שלהם פרוט של המכוניות שלמכירה והק"מ שלהם), ובטלפון הם יכולים להגיד לכם אם הרכב נקי משסי וכד'.

אוקי,זה מה שהסוחר אמר לי שהשיעבוד יורד מייד עם העברת הבעלים.

לדעתי ליסינג זה אחלה פתרון לאנשים שאין להם אפשרות לחפש רכב בשוק הפרטי,לא לכל אחד יש זמן לסוע כל יום לבדוק רכב (לא שיש כל יום אחד כזה).

לגבי הספר טיפולים,שחכתי לציין שיש ספר אך שחכתי להציץ בו,מחר אני האסוף אותו.

יש אפשרות להתקשר לאיגוד המוסכים ולברר ?

עוד פרט חשוב זה שהרכב באמת נראה טוב מבפנים ומבחוץ,שמור הייטב אין שריטה אחת ורק נזק קטן לריפוד מסיגריה שגם עליו הורדנו אותו במחיר :)

הרכב עבר בממוצע 30 אלף קילומטר לשנה? זה מה שנהוג אצל הליסינג לא?

מה גם שיש לנו איזשהו קשר למנהל המקום ואנחנו די סומכים עליו אבל למרות הכל לקחתי לבדיקה,בגלל זה גם נמעתי מללכת ולחפש בחברות הגדולות כי ידעתי שמחיר כזה אני לא יוציא באף מקום.

פורסם
ישנם הרבה מכוניות ליסינג שמטופלות ונראות יותר טוב מכל אוטו פרטי

לא מסכים. יש אנשים פרטיים שמטפלים במכוניות שלהם בקנאות, מעניקים את הטיפול הטוב ביותר, עם חומרים מתכלים הטובים ביותר, שמים כל שבוע ווקס. אז מה שרשמת לא מדוייק בכלל.

זה נקרא פשוט להרים את הידיים ולהתייאש. יש אנשים שמחפשים את הרכב שלהם חצי שנה עד שמוצאים אקזמפלר סופר שמור בקנאות ומלוקק.

באופן כללי, צריך להבין שרכב ליסינג את הקילומטרים הגבוהים בשנים מאטות עבר בתנאים די קשים. גם טיפולים טובים לא יכולים לפצות את הבלאי של גיר אוטומטי שנגרם לו מקיקים על בסיס קבוע למשל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בגדול הדו"ח נראה סביר, אפילו טוב בצורה מחשידה. אני מקווה שאת הבדיקה ביצעת במכון אוביקטיבי והיא אכן נכונה.

כדאי לבדוק לאן נעלם הגלגל הרזרבי ולדאוג שיחזירו אותו לפני שאתה קונה את הרכב.

אישית לא הייתי מעביר בעלות על רכב עד שלא הייתי מקבל אישור בכתב מרשם המשכונות שהשיעבוד הוסר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...