Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת הגזמתם.

אתם גורמים לזה להישמע כאילו בעלי הרכב הפרטיים עסוקים כל היום בניקיון וטיפוח הרכב, לא מושכים הילוכים ומטפלים ברכב שלהם רק במוסכים הטובים ביותר בארץ תוך הקפדה על משטר טיפולים קפדני ביותר. בעוד רכבי הליסינג קרועים כולם, מוזנחים ולא מטופלים.

אי אפשר להכליל את כל הרכבים הפרטיים כמושלמים ו"שווים קניה" כשם שאי אפשר לשלול את כל רכבי הליסינג כמוזנחים וקרועים. מי שאוהב את הרכב שלו ונהנה לנהוג בו יטפח אותו וישמור עליו בן עם הוא בבעלות של חברת ליסינג או בבעלותו הפרטית. מי שלא מבין ולא רוצה להתעסק בזה, יזניח ויקרע גם אם הרכב בבעלותו הפרטית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק לשם הבהרה: יש לנו רכב ליסינג מהעבודה ורכב בבעלותינו.

הרכב ליסינג זוכה לטיפול בכל בעיה וגם הקטנה ביותר - למה כי אני לא משלם עליה ישירות אני זכאי לרכב ללא בעיה גם הקטנה ביותר, בנוסף לזה אני מחוייב להחזיק את הרכב שטוף ונקי באופן שוטף הרי הרכב מהווה חלון הראווה של החברה בה אני עובד.

לעומת זה הרכב הפרטי זוכה לטיפולים הנדרשים מבחינה מכאנית, בטיחותית ושטיפות מזמדמנות, בעיות שוליות שלא פוגעות בנ"ל נדחות, למה כי לא צריך לרוץ למוסך על כל שטות.

אני לא אומר שכולם כמוני רק אני טוען שלדעתי המצב דומה אצל הרבה משפחות כמונו. לגבי הטיפולים המבוצעים ברכב הליסינג, אני באמת לא יכול להבטיח שמבוצעים בחלפים מקוריים או לא כי הרי אני לא בודק את החשבונית היוצאת משם, אני כן יודע שחלקם מבוצעים גם במוסכי היבואן, וגם שאני דואג שיבוצעו בזמן ולפעמים גם מוקדם יותר.

פורסם
בנוסף לזה אני מחוייב להחזיק את הרכב שטוף ונקי באופן שוטף הרי הרכב מהווה חלון הראווה של החברה בה אני עובד.

אהבתי. הלוואי וכל בעלי רכבי הליסינג היו בגישה שלך.

פורסם

היינו במוסך של פורד והוצאנו היסטורית טיפולים לרכב.

עבר טיפול כל 15Kק"מ.

הטיפול הבא ב105 ק"מ,טיימינג 125.

האגרה שולמה,הרכב עם טסט.

העברת בעלות כאשר משרד הרישוי יחזור לתפקד.

הסרת שעבוד תוך מספר ימים.

האוטו אצלנו,השארנו צ'ק לפיקדון בלבד.

עזרו לנו גם משמעותית מבחינת הביטוח,באמת שאנחנו מרוצים.

פורסם

צביקה, כשמדובר על רכב חדש, שאתה רואה שטופל אצל היבואן - אתה יכול להיות הרבה יותר רגוע כשהוא מידיים פרטיות מאשר כשהוא מליסינג.

בד"כ קונה פרטי לא יזניח רכב חדש. ככה זה.

פורסם
לא אני משלם ! הוא משלם את זה.

פשוט משרד הרישוי שובת,האוטו עבר מסלול ויש מדבקה אבל אין אגרה משולמת.

טוב,אתה בכלל לא בנושא עם לא שמת לב ואני לא יודע למה אתה עדיין ממשיך "לחפור" בעיניין הזה.

אוקי אז כנראה שזה באמת לא כל כך "נורא" כמו שזה נראה כי גם הבוחן אמר שזה ברמה ה"צהובה".

אבל בכל זאת אני אבדוק זאת,תכף אני נוסע לאסוף את הספר טיפולים ומשם למוסך להתיעצות.

אוקי. תודה רבה

רכב לא יכול לעבור מסלול בצורה חוקית לפני שהאגרה שולמה, באם הרכב עבר מסלול, לא בטוח שהוא עבר בו פיזית.

פורסם
צביקה, כשמדובר על רכב חדש, שאתה רואה שטופל אצל היבואן - אתה יכול להיות הרבה יותר רגוע כשהוא מידיים פרטיות מאשר כשהוא מליסינג.

בד"כ קונה פרטי לא יזניח רכב חדש. ככה זה.

אולי בעל הרכב לא יזניח, אבל כמה פעמים ראית את הבן-של-הבעלים נוהג על הרכב המשפחתי החדש והמטופל אצל היבואן בצורה שלא היתה מביישת את כתבי הרכב המובילים במבחן דרכים של איזה קליאו ספורט חדשה?

כמה פעמים ראית אנשים בעלי רכב חדש ומטופל אצל היבואן שמרימים מכסה מנוע בתחנת דלק וממלאים מי-יודע-איזה מים בצבע ירוק?

כשאתה קונה רכב משומש, ברוב המקרים, אתה קונה חתול בשק. לפעמים בדיקה מדוקדקת יכולה להגיד לך מה הצבע של החתול (בתקווה שהוא לא שחור), אבל את האופי האמיתי של החתול אתה תגלה עם הזמן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטער שאני מקפיץ,לא הייתי פה כמה ימים.

המכונית כבר אצלנו כמעט שבוע אך עדיין לא ביצענו העברת בעלות בגלל השביתה.

האם זה יכול להביא להשלכות כלשהן?

ולאסף שהגיב בקשר לטסט- כשהגענו לבדיקה הרשיון לא היה בתוקף והמזכירה שם העירה את צומת ליבינו לכך.

דיברתי עם הסוחר הוא אמר שהיא עברה מסלול אבל בגלל השביתה הוא לא קיבל את הרשיון החדש ואת האגרת רישוי.

נ.ב את הרשיון עם הטסט החדש קיבלנו.

פורסם
לא העברתם בעלות? מי רשום כרגע כבעל הרכב?

האם הביטוח הוסדר?

לא ניתן להעביר בעלות כרגע,משרד הרישוי בשביתה.

לפי הרשיון בעל הרכב היא חברת אלדן,עם שעבוד לבנק הפועלים.

לא ניתן גם להסיר שעבוד בעקבות שביתתם של משרד הרישוי.

הביטוח הוסדר על שם אימי,אך האוטו עדיין לא על שמה.

מתי לעזעזל המשרד הזה יחזור לפעול ?

פורסם

לא יודע מתי הוא יחזור לפעול, אבל אני לא חושב שאתה צריך להיות מודאג.

אלדן היא חברה ידועה ואני לא חושב שהם ינצלו איכשהוא את זה שהרכב על שמם, מקסימום זה ישחק לטובתך - דוחו"ות בינתיים ילכו אליהם :D

• תוכן חדש...