Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתפסתי על מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

קיבלתי מכתב זימון לבית משפט , על מהירות מופרזת , צולמתי על 104 בכביש של 60

(מצלמת בן גוריון , כביש נתניה-פולג מי שמכיר )

לפי ניסיונכם , מה צפוי לי ?

בברכה

איציק

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

מה שתלוי פה על הכף הוא גם אם אתה נהג צעיר, אם יש לך עבירות קודמות, ומצב רוחו של השופט.

לפי דעתי ברגע שתגיע למשפט אין לך מה להתחכם עם כל מיני שטויות של הייתי צריך למהר וכל מיני דברים כאלה.

מדובר פה על קנסות/ הרשיון שלך ולכן זהו מצב רגיש שתצטרך לנסות לצאת ממנו בצורה חכמה והכי פחות מזיקה. (נזק יהיה כמובן השאלה מה ובאיזה סדר גודל , זה גם תלוי בך ובמה שתגיד אל תשכח ! והכי חשוב עורך דין . )

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

הרשעות קודמות יש? זהו גם פרט חשוב. ההרשעות נכנסות לתמונה במשפט.

תקשיב אתה עשית עבירה שהיא יחסית חמורה, נסעת כמעט כפול מהמהירות המותרת.

מה אתה חושב שאתה תקבל?

שלא תגיד שעברת "רק" ב 20 קמ"ש או משהו באיזור אלא בהרבה יותר.

תחשוב טוב טוב.

פורסם
יש לי 9 שנים רשיון

לא מעוניין לקחת עו"ד

לא שאלו אותך אם אתה מעוניין, המציאות מוכיחה שברוב המקרים עו"ד יצליח להחזיר לך את הרשיון מהר יותר. ראה זאת כהמלצה.
פורסם
לא שאלו אותך אם אתה מעוניין, המציאות מוכיחה שברוב המקרים עו"ד יצליח להחזיר לך את הרשיון מהר יותר. ראה זאת כהמלצה.

1+

אכן עו"ד יכולים לשנות משמעותית. אבל זה הרישיון שלך...

אבי

פורסם

עדיף שתשלם את הכסף לעורך דין מאשר שתשלם אותו כקנס.

בכל מקרה זה הרשיון שלך אל תשכח שמשמש אותך ליום יום, לעבודה , סידורים וכו'.

מה תעשה בלעדיו? יהיה קשה.

פורסם

אני לא אוהב לבאס, אבל נראה שתשלם גם לעו"ד וגם קנס. אבל באופן אישי אם היתה לי הברירה בין קנס לשלילה - הבחירה לא תהיה קשה מידי.

פורסם

44 ק"מ יותר מהמותר = מעל 73 אחוז חריגה.

אולי עו"ד יפחית את העונש מול השופט, אבל שכ"ט שתשלם לעו"ד יהיה יותר מהפחתת העונש הכספי.

לגבי שלילה - סביר שבחריגה שכזאת, אף שופט לא יוותר על שלילה, השאלה רק מה יהא אורכה. באווירת העליהום על מע' המשפט, גם סביר ששופט לא יסתפק במשהו סימלי כדי לא למצוא עצמו בכותרות עט"ר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
הרשעות קודמות יש? זהו גם פרט חשוב. ההרשעות נכנסות לתמונה במשפט.

אם מודים בכתב אז השופט לא מקבל גיליון הרשעות קודמות. את גיליון ההרשעות מגיש התובע ואם הודת בכתב אין תובע ואין משפט אלא רק שופט שקורא את כתב האישום, קורא את דבריך ומז$@ן אותך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

snoop,

באיזה שנה זה היה ? מה עברך התעבורתי והעברייני ?

מה מספר התיק ?

אם אכן כך, מן הסתם אפשר להעלות את התהליך כתקדימון לתועלת העבריינים.

אם אתה לא זוכר, זה לא ממש עוזר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...