Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

ברשותי סיטרואן סקסו 1.1 שנת 99

לאחרונה גיליתי שהמים במערכת הקירור מהולים בשמן, וכן בכמה נסיעות מחוץ לעיר של בערך 50 דקות נדלקה נורית התחממות נוזל הקירור.

מה יכולה להיות הסיבה לכך? מה ההשלכות? ואם אפשר גם הצעות לתיקון ועלותן בהערכה גסה אני אשמח.

תודה לעונים.

פורסם

כניראה בגלל התחממות נפרץ אטם ראש או אולי יש סדקים בראש מנוע. לא ממליץ לנסוע ככה. יש לקחת את הרכב למוסך לפני שנעשה יותר נזק.

מבחינת תיקון, הערכה גסה שלי שמדובר בכמה אלפי שקלים. אבל בוא נמתין לתגובות מומחים.

אם תרשום לנו מאיזה איזור אתה, אולי חברים יוכלו להמליץ על מוסך מתאים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כניראה בגלל התחממות נפרץ אטם ראש או אולי יש סדקים בראש מנוע. לא ממליץ לנסוע ככה. יש לקחת את הרכב למוסך לפני שנעשה יותר נזק.

מבחינת תיקון, הערכה גסה שלי שמדובר בכמה אלפי שקלים. אבל בוא נמתין לתגובות מומחים.

אם תרשום לנו מאיזה איזור אתה, אולי חברים יוכלו להמליץ על מוסך מתאים.

אני מאיזור השפלה. איזור אשדוד אשקלון

פורסם
לאחרונה גיליתי שהמים במערכת הקירור מהולים בשמן, וכן בכמה נסיעות מחוץ לעיר של בערך 50 דקות נדלקה נורית התחממות נוזל הקירור.
היתכן שסדר האירועים היה הפוך? קודם הנורה, ואז השמן במערכת הקירור? זה הסדר ההגיוני יותר (למרות שלא מחויב המציאות).
פורסם
היתכן שסדר האירועים היה הפוך? קודם הנורה, ואז השמן במערכת הקירור? זה הסדר ההגיוני יותר (למרות שלא מחויב המציאות).

עד כמה שידוע לי סדר האירועים היה כמו שכתבתי, אך מכיוון שאינני עוקב באופן סדיר יכול להיות שהמצב שרשמת גם כן בא בחשבון.

האם עדיף לי לשקול רכישת מנוע חדש? אשמח אם תפורט עלות גסה עבור מבצע שכזה.

כמו כן אשמח לדעת אילו מוסכים מומלצים לעבודות מסוג זה (ראש מנוע או החלפת מנוע ) באיזורי.

תודה לעונים.

פורסם

אם המנוע היה תקין לפני הבעיה הזאת, ולא צרך שמן אז ללא ספק עדיף לשפץ ראש מנוע.

מחיר שיפוץ ראש מנוע לדגם זה בסביבות 2000 ש"ח כולל עבודה וחלקים.

פורסם

אם הבעיה הובחנה כראש מנוע שזקוק לשיפוץ(מה שגם לדעתי נראה כך)

ואתה מאיזור אשקלון.. תוכל לפנות ל"רכב ישראל" בנתיבות ותקבל שיפוץ של ראש מנוע מקצועי ואמין!

וכמובן זול מאוד ! .. מניסיון ..אני ממליץ עליו!!,

רק תרשה לי לציין שזהו מכון לשיפוץ ראשי מנוע ,

אם תרצה תבקש כאן ואשיג לך מס' טלפון של המקום

פורסם

אם אפשר להדחף טיפה בנושא ולשאול כמה שאלות

1.האם במצב שפותח השירשור תיאור אמורה להיות בעיית סחיבה מורגשת באוטו ??

2.האם צריך להיות קצף לבן במכסה של מילוי השמן במצב שפותח השירשור תיאר או שזה לא מחייב?

אני שואל את זה כי לפני שבוע החלפתי מיים באוטו ואחרי שהנעתי את האוטו ונתתי למיים לעבוד פתאום ראיתי כמויות קטנות של שמן במיים. מלאתי מיים עד שהשמן נעלם ומאז זה לא מופיע . יש לציין גם שאין לי בעיית סחיבה באוטו והוא נוסע טוב ובדקתי גם את עניין הקצף במנוע ואין עם זה בעיה , ובנוסף גם בדקתי שמן ולא חסר.

האוטו הוא פיאט אונו מנוע 1400 שנת 95

אם משהו יוכל לעזור לי אני אשמח.

פורסם

מקפיץ את הנושא,

יש לי בעיה דומה בפזו' 106, אני נוסע עם זה כבר המון זמן,

רציתי לדעת איך קורה ששמן חודר למים ולא להיפך, הרי מערכת המים נימצאת בלחץ גבוה ואם יש פריצה של האטם ראש אז צריך להיות יותר נטיה של מים לחדור לשמן ולא ליהפך, לא ??

מה הנזק שיכול להיגרם ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לפי דעתי זה בזמן שהמנוע מתכבה ,ובעיקרון זה מתערבב , השמן נכנס מיים המיים נכנסים לשמן.

ולכן הבעיה שרשמתי מסקרנת אותי כי , לפי מה שאני יודע במקרה שיש שמן במיים אז אם פותחים את הפקק של מילוי השמן אז אמור להיות בו "טחינה" שמעידה על זה שיש מיים בשמן אבל אין את זה אצלי.

• תוכן חדש...