Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא ידעתי שהפכנו להיות פורום שמאות רכב - ועוד בלי לראות את הרכב...

ראית את הכותרת ?

אני אצטט:" כמה להוסיף מעל המחירון?

זה שקיימים רכבים יפים יותר/מאובזרים יותר/והשד יודע מה יותר לא רלוונטי לדיון לדעתי.

למה לא רלוונטי ? אם יש רכבים באותו תקציב , אז לעצום עיניים ולקנות פונטו במחיר מלא?

תראה, כל רכב שתקנה, אם אינך יודע את הסטוריית הטיפולים שלו או שקיים בו בלאי כזה או אחר יחייב "יישור קו" (תיקונים ושפצורים שונים) שעלותו לא נמוכה.

אתה בדקת את הפונטו הנ"ל? או שמא החלטת באופן חד-חד משמעי שהרכב הנ"ל "לא צריך יישור קו" ?

מאחר שבמקרה זה תחסך ממך ההוצאה הזאת וכן תחסך ממך הריצה והחיפוש שגם הם שווים כסף, תנסה להשתוות עם הבחור על איזשהוא סכום באמצע כי אתה גם חוסך לו קצת בלבול מוח.

אני בעד , רק שהמחיר צריך להיות סביר למי שקונה.

בכל אופן בגלל שזו עסקה בין חברים - אני הייתי לוקח לבדיקה כדי להיות שקט.

מסכים ומחזק.

ההתייחסות בצבע כחול, מידן.

ZZR

פורסם

פונטו מגרסת SX ו-ELX מציעה 4 כוכבי בטיחות, למעשה כשיצאה לשוק היא הייתה הקטנה הכי בטיחותית בשוק.

ליאור, גרסת ה-SX מגיעה עם 2 כריות אוויר, ABS, זוג חלונות חשמל, הגה חשמלי, נעילה מרכזית, מחשב דרך, פגושים בצבע הרכב.

פורסם
לא ידעתי שהפכנו להיות פורום שמאות רכב - ועוד בלי לראות את הרכב...

ראית את הכותרת ?

אני אצטט:" כמה להוסיף מעל המחירון?

אכן, נכון - אבל כמתחילים להסביר לו "שהרכבים בשנתון נמכרים ב-19K" בביטחון מוחלט שזה - מישהו גם אח"כ יעזור לו למצוא רכב ב-19K כשהוא ייוותר על ה"מציאה"? - לא בטוח.

זה שקיימים רכבים יפים יותר/מאובזרים יותר/והשד יודע מה יותר לא רלוונטי לדיון לדעתי.

למה לא רלוונטי ? אם יש רכבים באותו תקציב , אז לעצום עיניים ולקנות פונטו במחיר מלא?

הוא ביקש עצה לגבי הפונטו הספציפית, כפי שכבר אמרתי - אתה יכול ל"הוריד אותו מהאוטו" אלטרנטיבה לא תתן לו לפחות לא ברמה הפרקטית.

תראה, כל רכב שתקנה, אם אינך יודע את הסטוריית הטיפולים שלו או שקיים בו בלאי כזה או אחר יחייב "יישור קו" (תיקונים ושפצורים שונים) שעלותו לא נמוכה.

אתה בדקת את הפונטו הנ"ל? או שמא החלטת באופן חד-חד משמעי שהרכב הנ"ל "לא צריך יישור קו" ?

לא, אך מכיוון שהסטוריית הטיפולים ידועה העלות של יישור קו כזה אם בכלל יידרש תהיה נמוכה יחסית.

מאחר שבמקרה זה תחסך ממך ההוצאה הזאת וכן תחסך ממך הריצה והחיפוש שגם הם שווים כסף, תנסה להשתוות עם הבחור על איזשהוא סכום באמצע כי אתה גם חוסך לו קצת בלבול מוח.

אני בעד , רק שהמחיר צריך להיות סביר למי שקונה.

סביר לעומת מה? יש מחירון ויש שוק האמת נמצאת איפשהוא באמצע אם הוא קונה את הרכב לשם מסחר אלפיה לפה או לשם לא תעלה ולא תוריד...

בכל אופן בגלל שזו עסקה בין חברים - אני הייתי לוקח לבדיקה כדי להיות שקט.

מסכים ומחזק.

הפעם ההתייחסות באמת בצבע כחול....:-D

בידידות,

צביקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פששש... איזה דיון מעמיק וסוער עלה כאן :D רציניים החבר'ה פה.

אז ככה, כמו שאמרתי המחירון הינו 26K והבחור מבקש 27K.

זה קצת מוזר לי בכל הנוגע לנושא הדגמים כי בכל המקומות שחיפשתי לא הצלחתי למצוא את דגמי BX רק ELX ודומיהם.

מישהו יודע איפה אפשר למצוא מפרט מלא של FIAT בנוגע ל PUNTO YOUNG BX188 A1A .... זה מה שרשום ברשיון רכב.

תודה מראש!

פורסם

המחירון המשוקלל הוא 29200 ש"ח (= מחיר המחירון ההתחלתי 26K פלוס 3200 ש"ח שקלול נתונים ספציפיים), ואליו יש להתייחס כאל מחיר מחירון. כך שהבן אדם בעצם מבקש פחות ממה ששווה האוטו לפי לוי יצחק.

בנוגע לדגם, זהו דגם ה-S. חפש לפי שם זה.

דגמים אחרים בשנתונים אלו הם SX (יותר מאובזר) וה-ELX (עוד אבזור + מנוע חזק יותר).

פורסם

איך ממליצים על 29K ש"ח ?!

מישהו פתח מחירון ובדק ?

כנראה שלא .

כי מי שפתח מחירון (גם ישן יתאים)

יכול לשים לב שהמפרט של פונטו 2002 לא מתאים למה שהבחור רוצה לקנות .

אין פונטו בשנת 2002 , הכוללת חלונות ידניים .

לכן כדאי לחזור אחורה לשרשור , ולשים לב למה שכתב CAVEMAN :0

בדגם המדובר כאן, אין חלונות חשמל כלל.

אם הרכב הוא מן הדגמים הראשונים, קרי אלו שהגיעו ב2001, גם אין בו ABS. כנ"ל לגבי מחשב הדרך (שלא ממש קשור לבטיחות, אבל קשור לעניין האיבזור).

הדגם המדובר הוא פונטו מ2001 (אולי עלתה ב2002 ואולי לא , כדאי שתסתכל ברשיונות שלו).

עם 2 כ"א ומזגן ,

מחירון הרכב הנ"ל הוא 22,500 בלבד.

אם משקללים יד I + ק"מ נמוך => 25,200 ש"ח.

אני מקווה שהסברתי היטב.

לדעתי, במקרה הטוב מדובר בדגם 2001 , שעלה ב2002 ,ואינו מופיע במחירון כי אין ב2002 חלונות ידניים מקדימה.

האפשרות השנייה: המוכר משקר , ומדובר בשנת 01' ולא ב02' .

בכל מקרה , הוא דורש 25K ש"ח , בדיוק כמו המחירון של 2001 ,

22.5K ש"ח מחירון בסיסי, ותוספת של כ-3K ש"ח על ק"מ ויד ,

סה"כ משוקלל 25,200 .

ושוב ,

אני עדיין מאמין שהרכב לא שווה יותר מ 21-22K ש"ח , גם בהתחשב ביד 1 וק"מ נמוך.

בידידות , מידן.

.

ZZR

פורסם
איך ממליצים על 29K ש"ח ?!

מישהו פתח מחירון ובדק ?

כנראה שלא .

כי מי שפתח מחירון (גם ישן יתאים)

יכול לשים לב שהמפרט של פונטו 2002 לא מתאים למה שהבחור רוצה לקנות .

אין פונטו בשנת 2002 , הכוללת חלונות ידניים .

לכן כדאי לחזור אחורה לשרשור , ולשים לב למה שכתב CAVEMAN :0

הדגם המדובר הוא פונטו מ2001 (אולי עלתה ב2002 ואולי לא , כדאי שתסתכל ברשיונות שלו).

עם 2 כ"א ומזגן ,

מחירון הרכב הנ"ל הוא 22,500 בלבד.

אם משקללים יד I + ק"מ נמוך => 25,200 ש"ח.

אני מקווה שהסברתי היטב.

לדעתי, במקרה הטוב מדובר בדגם 2001 , שעלה ב2002 ,ואינו מופיע במחירון כי אין ב2002 חלונות ידניים מקדימה.

האפשרות השנייה: המוכר משקר , ומדובר בשנת 01' ולא ב02' .

בכל מקרה , הוא דורש 25K ש"ח , בדיוק כמו המחירון של 2001 ,

22.5K ש"ח מחירון בסיסי, ותוספת של כ-3K ש"ח על ק"מ ויד ,

סה"כ משוקלל 25,200 .

ושוב ,

אני עדיין מאמין שהרכב לא שווה יותר מ 21-22K ש"ח , גם בהתחשב ביד 1 וק"מ נמוך.

בידידות , מידן.

.

מידן,

המחירון של לוי יצחק אומר 29.2K על PUNTO S60 שנת 2002. עם יד ראשונה וק"מ נמוך.

בנוגע לשנת הייצור של הרכב, ברשיונות הרכב רשום שנת ייצור 2002.

בנוגע למפרט, איפה אפשר לראות דבר שכזה? חיפשתי באינטרנט ולא כל כך מצאתי.

תודה, תומר.

פורסם

בכל מקרה נאמר כבר שלא כדאי ללכת על דגם ה-S שדל באבזור ודל באבזור בטיחות. הוא ניקנה בעיקר ע"י ציי הרכב.

יש להתמקד בגרסת ה-SX וה-ELX המאבזרות יותר ובטיחותיות יותר.

פורסם

פיליפ, אני חושב שיש לך בעיה בהבנת הנקרא.

לבחור יש הזדמנות לקודם פונטו 60 S במצב נהדר.

יתכן שאם הפונטו הזאת לא היתה עולה על הפרק, היה מקום להדיין על רמות הגימור השונות.

אישית רמת גימור זאת או אחרת באוטו משומש בגיל הזה לא בטוח שמשנה למישהו וכנראה שלתומר היא לא משנה כי הוא שאל אם לקנות או לא אלא באיזה מחיר לקנות מכאן שאת שלב ההחלטה הוא עבר.

לתומר: נסה להתקשר למחלקה הטכנית של היבואן ולהבין בדיוק באיזה דגם מדובר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כנראה שפיאט ביום חופש או משהו בסגנון, אין מענה בשירות הלקוחות שלהם...

חוץ מזה, איזה סיבה יש להם לעזור לי לקבל פרטים על רכב שנת 2002 שלהם, האינטרנס שלהם הינו למכור רכבים חדשים ולא לעודד מכירת רכבים משומשים שלהם (פחות או יותר).

מישהו אולי מכיר אתר אינטרנט שמפרסם מפרטים של רכבים? נגיד לדוגמא PUNTO YOUNG 60 2002 ?

פורסם

חוץ מזה, איזה סיבה יש להם לעזור לי לקבל פרטים על רכב שנת 2002 שלהם, האינטרנס שלהם הינו למכור רכבים חדשים ולא לעודד מכירת רכבים משומשים שלהם (פחות או יותר).

מישהו אולי מכיר אתר אינטרנט שמפרסם מפרטים של רכבים? נגיד לדוגמא PUNTO YOUNG 60 2002 ?

סבלנות, הם רק יצאו לארוחת צהריים.

לידיעתך בסמל"ת היא נמשכת בין 10 בבוקר עד 17 אחר הצהריים

פורסם

במה בדיוק לא הייתי ברור?

הדגם שלך הוא דגם S60, מידע עליו תוכל למצוא כאן: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=2739

ומידן, אתה כנראה קצת הוזה.

שכב קצת לנוח, תתעשת, תקרא שוב את השרשור ותשקט רוחך.

פורסם
שלום,

אני בתהליך רכישה של PUNTO YOUNG 2002.

60 כ"ס, דגם - לפי מה שרשום ברשיון של המוכר BX188 A1A - אין לי מושג מה זה הדגם הזה ואם מישהו יודע אז אני אשמח לשמוע מה זה אומר..

בכל מקרה, המחירון של הפונטו הוא 26000 נכון להיום..

האוטו עשה עד כה 41000 אלף קילומטר וזה בדוק!! המוכר הוא חבר מאוד קרוב של ההורים.. רכב יד ראשונה...

עד כמה באמת הוא יכול לבקשת ולצפות שאני אשלם מעל המחירון עקב הקילומטרז הנמוך?

תודה מראש לעונים.

דבר ראשון, תודה לכל מי שעזר וענה לשאלותיי.. :D

היום ראיתי את הרכב, כראה שהייתה חוסר הבנה, הדגם המדובר זה PUNTO YOUNG SX 60 שנת 2002.

רציתי לשאול את דעת המומחים כאן, מה הם אומרים על הדגם הזה, ראיתי שיש חלונות חשמל מקדימה, יש רמקולים מקדימה וגם מצב CITY - שאני מאוד אוהב :D.

יש הערות / הארות לגבי הדגם הזה? מדובר ב 41 אלף קילומטר יד ראשונה מפרטי.

כמה שאלות נוספות:

1. המוכר אמר לי שיש בעיה שהנעילה המרכזית לא עובדת כאשר נועלים / פותחים את האזעקה, כמה עלות תיקון לדעתכם?

2. פנס קידמי הוא טוען שעבר בקושי רב את הטסט, אמרו לו משהו לעשות עם סיליט באנג (שאני אשפשף - מה פתאות ??)

3. לפני שבועיים הלך ראש מנוע והוחלף לחדש ע"י מוסך מורשה של פיאט... האם זה צריך להדאיג אותי ההחלפה הזאת? זה עלה איזה 3500 שקל (שכמובן הוא שילם).

המחירון של הרכב הוא 27.4 והוא מבקש 1000 מעל המחירון... אשמח לתגובתכם בנושא.

• תוכן חדש...