Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תבדוק למה הלך ראש מנוע. יכול להיות שהרכב לא טופל כמו שצריך.

ובפעם האלף - Young = S. לכן הדגם שראית הוא Fun.

ברשיון רכב רשום YOUNG ועל האוטו עצמו רשום SX... איך זה יכול להיות?

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין טעות ברשיון הרכב ,

סביר להניח שמישהו הדביק מדבקה שאינה תואמת , או מוכר שקרן,

מה שכתוב ברשיון -זה דגם הרכב, וכך צריך להתייחס אליו.

נ.ב.

לפותח השרשור -

תבדוק למה הרכב עשה ראש מנוע,

לדבריך, הרכב עם ק"מ נמוך ושמור ומטופל , ולא אחרי החייאה .

.

ZZR

פורסם

יש כאן מספר דברים שלא יתכנו מידן_מל.

1. דגמי ה S לא הגיעו עם חלונות חשמל, מצב הפעלת CITY וכו' בשנתונים האלה.

2. דגמי ה SX נקראו FUN ולא YOUNG.

3. כינויי ה YOUNG, FUN והCLUB הוצמדו לרכבים רק בין 2003-2004.

כמובן שבמקרה שלנו ההתיחסות לדגם הרכב לפי הרשיון עדיפה מפני שהמחיר יהיה נמוך יותר.

!AWDSOME

פורסם
יש כאן מספר דברים שלא יתכנו מידן_מל.

1. דגמי ה S לא הגיעו עם חלונות חשמל, מצב הפעלת CITY וכו' בשנתונים האלה.

2. דגמי ה SX נקראו FUN ולא YOUNG.

3. כינויי ה YOUNG, FUN והCLUB הוצמדו לרכבים רק בין 2003-2004.

כמובן שבמקרה שלנו ההתיחסות לדגם הרכב לפי הרשיון עדיפה מפני שהמחיר יהיה נמוך יותר.

אז ככה, ח"ח, CITY, רמקולים מקדימה ראיתי בוודאות בעיניים. על האוטו רשום SX בוודאות, לגבי האם רשום YOUNG הכנסתם אותי קצת לספק כי אני לא זוכר בבירור.

בנוגע לנתונים של ה YOUNG S60 זה מה שהקריאה לי אשת המוכר מהרשיון, יש מצב שהיא ראתה רק את החצי דף העליון (כי כולם מקפלים את הדף שיכנס לניילון של הרשיון ולא ראתה מה שרשום למטה וזה הרמת גימור וייתכן ששם רשום SX.

בנוגע לראש מנוע, זה קצת בעייתי, אני באמת קצת דואג למה זה קרה, זה לא משהו שאמור ללכת אחרי 40,000.

למישהו יש ידע מדוע ראש מנוע הולך כל כך מהר? 40,000 ק"מ או 6 שנים על הכביש....

פורסם
היום ראיתי את הרכב, כראה שהייתה חוסר הבנה, הדגם המדובר זה PUNTO YOUNG SX 60 שנת 2002.

ברשיון רכב רשום YOUNG ועל האוטו עצמו רשום SX... איך זה יכול להיות?

אז ככה, ח"ח, CITY, רמקולים מקדימה ראיתי בוודאות בעיניים. על האוטו רשום SX בוודאות, לגבי האם רשום YOUNG הכנסתם אותי קצת לספק כי אני לא זוכר בבירור.

בנוגע לנתונים של ה YOUNG S60 זה מה שהקריאה לי אשת המוכר מהרשיון

ברשיון היה רשום YOUNG S60 או YOUNG SX60? תחליט.

אם נתבסס על המידע שהקריאה לך המוכרת, ועל זה שרשמת שעל הרכב עצמו היה רשום SX,

אם ראית את כל האיבזור הנ"ל, הרי שמדובר בדגם ה SX ולא בדגם ה S. מכאן שיש טעות ברשיון הרכב.

גם מפני שכינוי ה YOUNG הוצמד לרמת הגימור S, וגם מפני שכינוי ה YOUNG היה קיים רק בין 2003 ל 2004.

בקשר לטיפול ראש המנוע, לדעתי זה נובע משימוש בנוזל קירור לא מתאים. או בגדול מאחזקה לקויה של הרכב.

!AWDSOME

• תוכן חדש...