Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה שזה קורה לי נורא מוזר ... השארתי את האוטו אצל רפד "נועפ בריפודים" ב יצחק שדה בתל אביב אגב אם אתם הולכים לעשות את זה תחשבו 10 פעם לפני .. עבודה על הפנים. הלאה אחרי שקיבלתי את האוטו שמתי לב שהרדיאו דיסק מרגע ההפעלה של האוטו באמצע שיר פשוט חוזר בחזרה לרדיאו כאילו מישהו לחץ על שינוי MODE פעם ראשונה שאני נתקל בזה בHU "איכותי" באזור 1500+ בזמנו אחרי שאני מוריד את הפנל עובר אם מטלית על המגעים בודק שהכל טוב לוחץ חזק על זה זה נראה כאילו עובד ולא שהאוטו התחמם ... בעבר היה עומד בשמש ולא היה מפריעה בכלל. נורא טמוע לי שאחרי שהשארתי את האוטו שם זה פתאום קורה. ובדקתי זה המקורי שלי והכל טוב. מה יכול להיות הבעיה?

אגב סך הכל עשיתי זאת חיזוק פנלים פעמים כי זה קרה לי פעמיים אחרי הפעם השניה זה נראה כאילו בסדר ולא מתנתק נסע עוד קצת ונראה מה קורה. זה כאילו סימן שהגיע זמן לשדרג?

http://www.amazon.com/JVC-KDG720-Receiver-Memory-Slot/dp/tech-data/B000EIH1KK/ref=de_a_smtd/104-1605423-0848703

זה הHU

פורסם

האם יש כפתור Reset בחזית הפאנל?

נסה לשלוף את המכשיר ולנתק את הצמה לחצי דקה. אם אתה לא מעוניין לשלוף את המכשיר - נסה לשלוף את הפיוז שאחראי על הרדיו מלוח הפיוזים שברכב.

איתמר.

(וגם אני ממש לא מרוצה מהעבודה והמחיר שנגבו ממני אצל נועם בריפודים :?)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש פונקציה שכחתי את שמה אך נראה לי 2 אותיות שכשיש קטע "חדשותי" /"ספורט"/או משהו אחר שתוכנת זה מיד קופץ לאותה תחנה. אולי AF או משהו כזה.

בקיצור כנראה שנלחץ בטעות הכפתור הזה. נסה לחפש דבר כזה. כנראה במקום לעבוד כמו שצריך על האוטו שלך שיחקו ברדיו..

כמובן שהוצאת פיוז/איתחול/ניתוק נעל כבל יכולה להועיל אם אכן הפונקציה הזו נבחרה בטעות.

פורסם

אם אין פונקציה שפועלת אז ידידי תתחיל להתכונן "העינית" פשוט נחלשת ולא זה לא קשור לרפד גם לא הבנתי את הלוגיקה שבמחשבה שזה קשור לרפד.

פורסם

זה לא קשור לרפד אלה שזה קשור לאופן העבודה שהשארתי את הפנל הוא היה בסדר שחזרתי הוא היה במין מאופך כזה מי יודע בנוסף העבודה שלהם כזאת בררה שבמקום עוד 3 שניות להתאמץ הם חתכו לי את הכבל של הקרוס ממש לפני האיזוליר בנד במקופם לפתוח את הקשר+ אותו פשוט חתכו את כבל :?:. בנוסף שברו לי חצי מה הפלסטיקים בכל דפנות . הייתי צריך לפרק את כל הרמקולים ולחבר הכל מחדש. נראה לי אני פשוט יקנה לי מכשיר חדש אם זה יקפוץ ופשוט יוציא את זה מהכסף של הרפד - שווה לשלם בצ'ק דחוי :p

אגב אני יבדוק מחר על הבוקר את הפונקציה ואני יאפס הכל שם אבל זה קופץ ל FM3 תחנה ערבית נראה לי ... ***גזענות לא אצלנו בפורום. הודעתך נערכה***

אגב מה לגבי שידרוג של ה HU יש הצעות ?

פורסם

פונקציית AF זאת פונקציה שמחפשת תדרים חליפיים לתדר רדיו נוכחי. זה אומר באנגלית "אלטרנייט פריקוונסי" בעברית תדר חלופי

דהיינו אם אתה עובר מאזור תל-אביב למשל לאזור לרעננה ואתה שומע 91.8 שנחלש מאוד באזור רעננה, הHU יחפש את התדר החליפי שלו באזור הזה באופן מיידי ויעבור אליו.

זה יכול לגרום לקפיצה בין תחנות רדיו אבל לא לקפיצה מCD לרדיו. - זאת פונקציה מעצבנת לא פחות ורצוי לכבותה.

תבדוק אם לא דולק לך במקרה TA או PTA או משהו דומה שזה אומר "טראפיק אנאוונסמנט" או "פרפרד טראפיק אנאוונסמנט"

הפונקציה בוחרת תחנת רדיו מתועדפת לשידורים של דיווחים תנועה ובכלל, תחנת רדיו מועדפת, זה אומר שבכל פעם שהHU יקלוט שידור חזק מהתחנה הזאת - הוא באופן מיידי יעבור אליה - גם אם אתה שומע CD.

אז כנראה שזה מה שקורה לך עם יש לך HU עם הפיצ'רים האלה (בייחוד אלפיין).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה באמת מה שהיה - באזור נתניה לא היה נכבה לי דווקה בין הרצליה לתל אביב והיה מופיע ה 91.8 . מצחיק. והיום איפסתי את כל הפונקציות וזה לא חזר על עצמו אגב ה T/A היה דלוק וכיביתי אותו .

יש המלצות לשדרוג של ה HU - אני צריך משהו איכותי שמוציא 8 וולט 24 BIT ושיהיה פרוססור :p

יש מה התקציב?

באזור 3 אם אני ימכור את זה אז אפשר למשוך לכיוון 4

• תוכן חדש...