Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם כמובן שוכחים שהנתיב הזה אינו מיועד לנסיעת דו גלגלי ואו רכבים כלל, מתוכנת לעבור בנתיב הנ"ל רכבת קלה בשלב השני, ואוטובוסים מונעי חשמל אשר ינועו עצמאית על ידי מחשבים בשלב הקרוב, כניסה של כל רכב ולא משנה מאיזה סוג תגרום לתאונה.

הנתיב הנ"ל אמור לשמש רק תחבורה ציבורית, לצערי אם הנתיב היה בגובה אחיד הרי התרבות הישראלית הייתה משתלטת על הנתיב הנ"ל במהרה.

הפיתרון הפשוט הוא הרמת גדר קבועה, מה לעשות זו המנטליות..

אם נתיב התחבורה הציבורית היה מופרד הפרדה מוחלטת מהכביש הראשי, מה שאתה אומר נכון.

אבל הנתיב הזה צמוד לנתיבים הרגילים, כך נוצר מצב שלנתיבים הרגלים אין שוליים או שטחי מילוט במקרה הצורך. במקרה שאופנוע סוטה מהנתיב מסיבה כלשהי הסיכויים שלו לאבד שליטה עולים משמעותית בגלל המכשול באדיבות מתכנני הכבישים שלנו. שום תאונה ודאית לא היתה מתרחשת, לא כל הזמן נוסעים בנתיבים האלו וחלק מהזמן רק ריקים וכך אפשר להמלט אליהם במקרה הצורך.

מה לעשות נגד המנטליות? בטח שלא להציב מכשול. הרי לפי התאוריה שלך צריך להתקין פסי הרעדה בכביש 6 כך שאם תעבור עליהם במהירות גבוהה מהמהירות המותרת, האוטו שלך יתפרק לחתיכות.

לא מתגברים על המנטליות באמצעות הצבת מכשולים פיזיים שמסכנים את המשתמש בדרך, מתגברים על כך באמצעות חינוך ואכיפה נקודתית וחכמה (למשל, מצלמות)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתם כמובן שוכחים שהנתיב הזה אינו מיועד לנסיעת דו גלגלי ואו רכבים כלל, מתוכנת לעבור בנתיב הנ"ל רכבת קלה בשלב השני, ואוטובוסים מונעי חשמל אשר ינועו עצמאית על ידי מחשבים בשלב הקרוב, כניסה של כל רכב ולא משנה מאיזה סוג תגרום לתאונה.

הנתיב הנ"ל אמור לשמש רק תחבורה ציבורית, לצערי אם הנתיב היה בגובה אחיד הרי התרבות הישראלית הייתה משתלטת על הנתיב הנ"ל במהרה.

הפיתרון הפשוט הוא הרמת גדר קבועה, מה לעשות זו המנטליות..

סליחה אני לא מקבל את מה שאתה אומר

ואם ההגבהה לא תספיק ונהגים יעלו עליה אז מה תשים? גדר קוצנית שכל מי שעולה משתפד עליה?

איפה ההיגיון? על אכיפה שמעתם פעם? מבחינתי מי שעולה על המעבר הזה שיחטוף קנס של 10.000 ש"ח ושלילת רישיון ל 5 שנים, אבל מפה ועד לשים מכשול נגד טנקים בכביש זאת פשוט התאכזרות, המדינה רוצה לחסוך את עלויות האכיפה ובמקום לשלוח שוטרים שיעצרו עבריינים, היא מענישה את כל הנהגים, חשוב לציין שהמשטרה התנגדה להגבהת הכביש

ובקשר לאופנוען שנרצח שם ישנה חקירה ומתכנני הכביש נלקחו לחקירה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום!

אתמול נסעתי עם 434 של "אגד" מרחובות, חזרה הביתה. בעליה לי-ם ראינו מחזה מבהיל כשלעצמו: בין מחלף שער הגיא למחלף שורש, מישהו טמבל החליט להפריד את הכביש הרגיל (שני נתיבים רגילים) מהנת"צ. איך הוא עשה את זה? הניח על הכביש גבשושיות בטון מעוגלות, כדי שיחסמו את הרכבים הרוצים לעלות לנת"צ. רוכב אופנוע מסכן (אבל חמור) ניסה לעקוף את האוטובוס, ונתקל בסירוב מצד הבטון. הוא פגע בו, עף על רכב, הועף חזרה לקיר ההפרדה מהבטון, ונשרע על הכביש. אין לי שמץ מה מצבו, כי הנהג לא עצר. היו אנשים שטיפלו בו (אזרחים).

אז פה מגיעה האזהרה:

בין מחלף שער הגיא למחלךף שורש - תשימו לב איפה הגבשושית הזו מתחילה! במיוחד רוכבי האופנוע. אין כל סימון, ולפי מה שראיתי יש רק פנס מהבהב כתום בסוף הגבשושית.

כנראה יש איזה מהנדס תנועה שהחליט שלשים שם את הגבשושית זה ייתן משהו חוץ מלהרוג אנשים...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אין איזה שלט שמזהיר על כך?

לדעתי זה פשוט טיפשות הם כל כך משקיעים בתחבורה הציבורית בזמן האחרון שזה לדעתי סתם ביזבוז,כל הרכבות קלות והשטויות האלה לא יעשו את החיים שלנו קלים.

לדוגמא אני גר בחיפה והרסו לנו את כל הדר ועוד הרבה מקומות רק בשביל אוטובוס אחד שנקרא "מטרונית" ממש טיפשות מצידם.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3622870,00.html

יש אפילו וידאו שמדגים את ה"מפגע" התעבורתי הזה.

פורסם

מדהים שרשויות מקומיות נוספות מאמצות את המחדל הזה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3622870,00.html

http://www.motocar.co.il/article/10234.aspx

טיפשים ורוצחים!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

זה לא שיפור זה מפגע.

היו יכולים להשים שלטים שמזהירים לא היו צריכים לחכות לתאונה בשביל שידעו שזה קיים.

הם כל כך מפחדים שיתקרבו להם ל"מטרונית" שהם מוכנים לסכן חיי אדם.

פורסם

כאופנוען שטעם את המדרגה המדוברת (על בנדיט), דבר מפחיד ולא לעניין.

היא בגובה של 5 ס"מ מהכביש, ומה לעשות ולפעמים יוצא להזרק לשם ע"י נהגים מתחשבים :evil: (אין שוליים). כשהגלגל הקדמי נוגע במדרגה הוא פשוט זורק את הכידון ו"מפיל" את האופנוע לכיוון הנת"צ. אני הייתי במהירות של 60 קמ"ש בערך.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

מה כבוד? :lol:

נראה לך שמישהו חזר אליי?

לעומת זאת בעיריית ת"א חזרו אליי טלפונית על איזה מפגע, אבל לא תיקנו.

דרך אגב, יצרתי קשר עם הבחור שמפרסם את הכתבות האלה ויש לי את הנייד שלו בדוא"ל. אני מקווה ביום רביעי להתפנות טיפה מהעומס ולדווח לו על עוד כמה דברים.

כל המציל נפש אחת בישראל - כאילו הציל עולם ומלואו!!

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3624114,00.html

עוד וידאו מהמקום...

פשוט פסיכי לגמרי!

כמה "כמעט" תאונות.

פורסם

רק 200 מטר מאיפה שהתרחשה התאונה הראשונה, אני רואה לפחות פעם בשבוע תאונות לא קטלניות אבל מעצבנות לא פחות, ואם אין תאונות אז יש תמיד פקק בגלל ההשתלבות האידיוטית של הנתיבים.

הצומת הזאת נמצאת קצת אחרי צומת וולקן לכיוון צפון. במה שציירתי הצפון נמצא למטה וכיוון ההסתכלות הוא מכיוון הקריות לכיוון חיפה.

היא נמצאת באמצע הדרך בין גשר קרית אתא וצומת וולקן.

מה שרואים שם היא צומת שאליה מגיעים 4 נתיבים, 2 מהגשר, אחד שצץ לו פתאום ועוד אחד במקביל שמשתלב בצורה די דבילית.

אחרי כמה מטרים נתיב ההשתלבות מסתיים ואחריו יש עוד יציאה מכביש השירות לתוך נת"צ (מסוכנת בפני עצמה).

אחרי בערך 70 מטר מסתיים הנתיב השמאלי כי מישהו החליט "להגדיל קיר" לתוך הנתיב. מן הסתם שאנשים הם אידיוטים אז הם מחליטים להישאר שם בנתיב עד שהוא נגמר ואז להידחף, אבל בצורה מוזרה עדיף להישאר שם כי הנתיב שנגמר הולך יותר מהר.

במהלך כל הנתיב הזה ולפעמים גם מהצד השני יש שלטים קטנים כאלו שעומדים להם בתוך הנתיב ומזהירים שיש בנייה באזור (כשלמעשה אין אדם עובד שם באזור כבר כמה חודשים טובים). השלטים האלו כל הזמן שורטים לאנשים את הרכב כי יש פשוט יותר מדי שטויות שצריך לשים לב אליהן.

אני נוסע שם כל בוקר ויש לי אסטרטגיה טובה (נכנס כבר לנתיב האמצעי) בשביל לא להיכנס בשלטים הדביליים האלו.

אין צורך בכל השטויות האלו.

אם היה שם קבלן כמו שצריך הוא כבר היה מסיים את זה במעט מאוד זמן.

אגב, הפרופורציות בציור הן די נכונות.

אם היו פותחים את הנתיב הזה, אנשים היו נכנסים מהר מאוד וחזיתית בקיר בטון.

מה שנוצר שם זה מצב שבו אנשים נוסעים על 80 ומעלה בין קיר שמפריד בין נת"צ (בלי שימוש) ומדרכה מלאה בצמחים שמסתירים את הולכי הרגל שחוצים בלי מעבר חציה (ויש הרבה) ואם לא שמים לב כל הזמן למה שיש ליד, שורטים את האוטו עם שלטים של העיריה שמעידים על עבודות שלא נעשות אפילו.

בקיצור, ממש מפחיד לנהוג שם בשעות מסוימות.

בפברואר ראיתי איך ניסאן מיקרה דרסה שם מישהי בלילה.

New Bitmap Image (3).JPG

• תוכן חדש...