Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני חדש :)

רציתי לשאול איך היונדאי גטס 1350 גיר ידני מבחינת אמינות,מבחינת הצריכת דלק וכו'..

האם הרכב שווה קנייה?

התקציב הוא בערך עד 40K.

פורסם

חברת הליסינג של אמא שלי החליפה את כל הגטסים לסיריונים מכיוון שהגטס זללה דלק , כמובן הכל יחסי .

נהגתי על גטס 03' שלוש שנים ואז על גטס 06' שנה - אין לי ממצאים חותכים אבל הבלמים היו טובים מאוד לעומת הסיריון שיש לנו כיום . יש לציין ששתי הגטסים היו אוטומטיות .

פורסם
חברת הליסינג של אמא שלי החליפה את כל הגטסים לסיריונים מכיוון שהגטס זללה דלק , כמובן הכל יחסי .

נהגתי על גטס 03' שלוש שנים ואז על גטס 06' שנה - אין לי ממצאים חותכים אבל הבלמים היו טובים מאוד לעומת הסיריון שיש לנו כיום . יש לציין ששתי הגטסים היו אוטומטיות .

התוצאה תהיה שונה עם גיר ידני, יחד עם זאת יש אופציות ידניות יותר טובות בשוק.

פורסם

בדקתי בכמה מקומות וכתוב שהגטס עושה 1 ל14 בערך הגיוני ?

איזה אופציה יכולה להיות חוץ מהגטס שיהיה אמין ושלא יזלול דלק?

עריכה :

METHOE (בלי קשר) לחבר שלי יש סיריון ועשינו סיבוב אני והוא יש לו חדשה 2008 גם מליסנג של עבודה ויש לה גם בלמים חזקים מאוד לא יודע איך לגטס אבל לה יש חזקים!

פורסם

לא מכיר את צריכת הדלק של הדגם הידני

אבל הדגם האוטומטי ידוע בכך שהוא צמא מאוד!

מדובר ברכב יחסית כבד,לגבי צריכת דלק קח את נתוני היצרן,תוריד מזה בערך 20% ויצא לך צריכה מאוד קרובה למה שיש בפועל

פרוספקטים של יצרנים מפרסמים צריכה שנבדקת במעבדה על כל המשתמע מכך,והם מאוד אופטימיים בדרך כלל

פורסם

יש סיבה מיוחדת שאתה מחפש רק גטס?

לדעתי עיצובית הוא לא להיט וגם הוא נחשב כרכב עם בטיחות נמוכה.

בתקציב הזה אתה יכול למצוא פונטו ספייס מאובזרת ידנית עם 80 כ"ס, חסכונית מאוד אך זריזה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא שאני חסיד של הגטס (בלשון המעטה) אך היא לא שתיינית כמו שחושבים, שילוב של טנק דלק קטן + רגל כבדה של נהג ישראלי ברכב ליסינג - סטיגמה לא נכונה לדעתי.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

תשמע לא הייתי אומר סתם

הייתה לי כזאת שכורה אוטומטית,עם כל הכבוד לסטיגמות,היא צרכה דלק כמו הכריזמה שהייתה לי אז והייתה במוסך עקב מפגש של הפגוש האחורי שלה עם משאית.

בכל מקרה לדעתי גטס זה לא אוטו שאני הייתי שוקל לקנות,יש היום לא מעט רכבים הרבה יותר טובים ממנו.

האוטו מרגיש כמו פחית על גלגלים,צפוף,לא נוח,עיצוב לא יפה בכלל וגם שתיין דלק לא קטן,עם כל הכבוד אוטו עם מנוע 1400 לא אמור לצרוך דלק כמו רכב משפחתי ממוצע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...