Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם מכתב ששלחו לי EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש להם הרבה תרגילים כאלה: פעם הצעתי מחיר על איזה מוצר, אני בדרך כלל רושם מראש את המחיר הכי גבוה שאני מוכן לשלם, אין לי כח להילחם איתם, זכיתי זכיתי, לא אז לא. בקיצור, לאורך כל המכירה המחיר עמד על המינימום, לקראת הסוף מישהו שם איזה דולר יותר ממני וזכה. לאחר מכן אני מקבל אימייל "second chance", בגלל איזשהי בעיה הפריט לא נמכר, ואני יכול לרכוש אותו במחיר שהצעתי (המקסימלי). היה נראה לי חשוד העניין, במיוחד שזה קרה פעמיים על אותו פריט שרק אני הצעתי עליו מחיר, אז המוכר כנראה החליט שהוא רוצה להוציא יותר מהמחיר ההתחלתי. מיותר לציין שלא קניתי מהבנאדם הזה.

פורסם

שאלה בקשר ל SECOND CHANCE.

קיבלתי אתמול הצעה ל SECOND CHANCE. הבנתי כשההצעה מגיעה ישירות דרך מערכת השליחה של EBAY ההצעה מוגנת כמו כל עסקה ב EBAY. האם זה נכון ?

אני לא מבין מה הבעיה במקרה שלך, שכן בסה"כ המוכר מקבל פחות כסף - בכל מקרה, האם ההצעה ל SECOND CHANCE שלך הגיעה דרך EBAY או נשלחה דרך דוא"ל אחר שהוא לא דרך EBAY ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אם מגיעה הצעה כזאת או שהפריט שעקבת אחריו (אבל לא שמת הצעה) לא נמכר, ניתן ואפילו מומלץ (אם הפריט באמת חשוב) לפנות למוכר ולתת לו הצעה אישית ע"פ שיקול דעת אישי. הרבה פעמים המוכר שמדוכא מכך שלא הצליח למכור, ישתף פעולה.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...