Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורטינה חדשה? הייתכן?

פורוצ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אתם מוזמנים להציץ במודעה מוזרה במקצת, בחור מפרסם קורטינה שנת 2004 וטוען שאין רכבים כאלה היום, ושכל החלקים של המונדיאו מתאימים לה.

בטוח הוא טועה אבל יש לכם מושג על איזה רכב מדובר?

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=36&SubModelID=332&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

W202 C240

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שהוא מדבר על פורד קונטור - מקבילה אמריקאית של מונדאו:

180px-1998-2000_Ford_Contour_SE.jpg

מה שבטוח לא שווה 80000 שקל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפורד קורטינה יוצרה עד סוף 82' בגרמנייה ובריטנייה.

עם תום הייצור, פס הייצור הועבר לטורקייה, שם יוצרה ע"י מיפעלי אוטוסאן וניקראה טאונוס.

הטאונוס יוצרה עד סוף 94' וניראתה כמו שעטנז של קורטינה וסיירה, משעשע למדי יש לציין.

כשהייתי בטורקייה ב 96' שכרתי כזו בגירסת GT (...)עם מנוע 2.0 מוזן מאייד.

לאחר 300 ק"מ לא נותר לי אלא להגיע למסקנה שחבל שפורד לא השיקו את הסיירה כמה שנים קודם. :-)

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפורד קורטינה יוצרה עד סוף 82' בגרמנייה ובריטנייה.

למיטב זכרוני, לפחות בשנות ה 70, הקורטינה והטאונוס היו דגמים מקבילים, כאשר הקורטינה (להורי היו שתיים כאלה, 76 ו-81 שהוחלפה ב 83 בסיירה הראשונה) יוצרה בבריטניה והטאונוס בגרמניה. אני גם זוכר שהחזית זהה אך הטאונוס משופעת יותר מאחור.

יחד עם זאת, יכול להיות שזכרוני מטעה אותי ובעלי ההבנה ברכבי אספנות מוזמנים לתקן אותי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...