Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי של רכב מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעיצומו של תהליך של לימוד כל הכרוך בייבוא אישי של רכב מארה"ב.

שתיי שאלות שאני מתלבט לגביהן שלא מצאתי תשובות בחיפושים בפורום. אני בטוח שהרבה חברה בפורום כבר יודעים את התשובות:

1. רישיון ייבוא - בשביל לקבל צריך קודם לרכוש את הרכב. בשביל לרכוש צריך לדעת שניתן לקבל רישיון ייבוא. יש פיתרון "לבציה או התרנגולת" הזה או שצריך פשוט "להמר" ולרכוש לפני הרישיון (בהנחה שעקרונית הרכב עומד בקריטריונים).

2. איך צריך לטפל בטייטל (Title) על מנת לשחרר את הרכב מהמכס בארה"ב:

- צריך שהבעלים הקודמים יסבו את הטייטל על שם הקונה, דבר שהבנתי שידרוש ייפוי כח נוטריוני ע"י שגרירות ארה"ב המייפה את חברת השילוח...

- על שמו של המוכר, הוא חותם בפני שלטונות המכס על יפוי כח לחברת השילוח ובכך מאפשר להוציא את הרכב מגבולות המדינה.

בחיפוש בפורום מצאתי תשובות סותרות בעניינים האילו...

תודה.

פורסם

אם המוכר שלך מתעסק עם ההובלה והשילוח אז צריך להסב על שמו.

לגבי רשיון ייבוא הכי קל לראות אם כבר הביאו מכוניות כאלה לארץ אז ניתן לקבל ובנוסף אם תגלה לנו מהו הרכב אולי נוכל לעזור לך

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

המוכר הוא דילר בארה"ב. אני אתעסק עם השילוח הימי והוא כנראה עם השילוח היבשתי בארה"ב. אבל הרי כנראה שהטייטל הוא על שמו, אז מה הכוונה ב- "להסב על שמו"?

הרכב הוא שברולט קורבט C06 (כן, אני יודע... קצאת פסיכי, אבל סוף סוף מגרדים את השלב שבו אפשר קצת להגשים חלומות...).

פורסם

לא תהיה לך שום בעיה לייבא את הרכב הנ"ל לארץ, הוא תוצרת ארה"ב.

הרכבים אותם לא ניתן לייבא ארצה הם רכבים אירופאים (תוצרת אירופה) אשר מגיעים מארה"ב.

פורסם

אתה יכול להכניס את הרכב לארץ.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

בהצלחה בייבוא. לרוב שאלות בנושא אתה יכול לשאול בפורום אספנות מאחר ויש שם הרבה מאוד אנשים שבקיאים בפרוצדורה.

בהצלחה!

אני תמיד שמחה לראות עוד קורבטים מגיעות לארץ :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...