Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון מאוד.

שתי קטגוריות שונות לגמרי.

אני הייתי הולך על המגאן בלי להסס בכלל.

אוטו פשוט יותר טוב ברוב הפרמטרים הנמדדים.

אולי קצת מקוריות?

או לפחות שנה מילה אחת...

פורסם

שיכנעתם אותי.

בגלל שהאתר מקצועי, המגאן הפך להיות אמין. מה שתגידו...

רק חבל שלא אתם תהיו אלה שישלמו את החשבונות של מי ששאל.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
שיכנעתם אותי.

בגלל שהאתר מקצועי, המגאן הפך להיות אמין. מה שתגידו...

רק חבל שלא אתם תהיו אלה שישלמו את החשבונות של מי ששאל.

יואב

הוויכוח שלך מיותר.

הטיעון שלך לא מבוסס, הוא דומה יותר לסיפור אימה.

מידע על תקלות יש אצל היצרנים בלבד. זה המידע האמיתי.

כמובן הם שומרים על זה בסוד מוחלט. (תאר לך מה היה קורה לטויוטה, אם המידע היה נחשף)

כל השאר זה שמועות ודעות קדומות.

פורסם

למגאן יש אקזמפלרים אמינים ואקזמפלרים לא אמינים. השאלה על מה תיפול, וכמובן שאין דרך לדעת מראש.

הכותב בעליה לשעבר של מגאן מהסוג הלא אמין, ובעליה הנוכחיים של עוד אחת כזו (למרות שהיא פחות גרועה מהקודמת).

אגב, מתוך 17 מגאנים בחברה של אבא שלי, 5 הן מהסוג הבעייתי, כלומר כמעט שליש מהרכבים. 17 רכבים אמנם לא מספיקים לסטטיסטיקה אמיתית, אבל בכל זאת ניתן ללמוד מזה משהו על אמינות המגאן.

"ai motoare capul doare"

פורסם

בחברה שבה אני מועסק מסתובבות 10 מאגאנים אמינות בהחלט, עם ממוצע נסועה שנתי של 45K קילומטר, הם החליפו 10 מאגאנים אשר סימו 3 שנים בשירות עם ממוצע של כ 120K ק,מ , גם הם ללא כל בעיה.

אני מניח שהמאגאנים האלו יוצרו במיוחד עבורינו..

כמו לכל יצרן יש רכבים אשר משום מה יוצאים מפס היצור עם פגמים, בארץ משום מה מאמינים שרק צרפתיות לוקות במחלה, יבואן טויוטה יודע אחרת, אבל היי דיסקו תמשיך להאמין ותשאיר לנו את הרכבים הזולים הללו לקניה כמשומשים..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בהתלבטות הזו רק פאביה.

רנו זה אוטו לאנשים מעוניינים להכיר מקרוב כל מיני בעלי מקצוע, חשמלאים, משפצי תיבות הילוכים, מתקני חלונות חשמל, משקמי מנועים ועוד, או במילים אחרות היכרות קרובה עם אנשי "המקצוע" של קרסו.

לא נוגע ברנו ללא אחריות יצרן, גם לא במצביע לייזר.

גם אם יש אחריות יצרן צריך לשקול אם אבדן הזמן שווה את הנוחות. ויש הרבה אבדן זמן.

לדעתי, בהתלבטות הזו - רק פאביה.

בולשיט.

הייתי בעלים של רנו מגאן 3 שנים שבהם הרכב נסע פעמיים בשבוע תל-אביב קריית שמונה.

ולא היה לי כלום ברכב. שנת 96 MK1 1600

לא בעיות חשמל והיה על הרכב 6 רמקולים 2 מגברים וסאב.

לא בעיות במנוע, פשוט כלום.

לפותח השרשור, אם חשובה לך נוחות אז הרנו היא בחירה נבונה , הנדסת אנוש מעולה , חוץ מפתחי המזגן שמקררים לך את היידים על ההגה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
בחברה שבה אני מועסק מסתובבות 10 מאגאנים אמינות בהחלט, עם ממוצע נסועה שנתי של 45K קילומטר, הם החליפו 10 מאגאנים אשר סימו 3 שנים בשירות עם ממוצע של כ 120K ק,מ , גם הם ללא כל בעיה.

אני מניח שהמאגאנים האלו יוצרו במיוחד עבורינו..

כמו לכל יצרן יש רכבים אשר משום מה יוצאים מפס היצור עם פגמים, בארץ משום מה מאמינים שרק צרפתיות לוקות במחלה, יבואן טויוטה יודע אחרת, אבל היי דיסקו תמשיך להאמין ותשאיר לנו את הרכבים הזולים הללו לקניה כמשומשים..

יכולת לספר לנו את האמת...

נשלחתם להשתתף בהגרלה כדי שיקבע מי מקבל את רכבי המגאן החולים- ואתם זכיתם.

זאת הסיבה שהמגאנים שלכם בסדר.

גם לי הייתה מגאן ידנית 2005, ללא בעיות.

אני אומנם לא השתתפתי בהגרלה ההיא, אבל מנהל המכירות הוא היה חבר טוב שלי...

פורסם

חברים,

הרעיון הובן לכל הקוראים.

השתכנעתי. המגאן 1 או 2 אמינות. אפילו אמינות מאוד. סוג של מניה בטוחה.

:bigcry:

בהצלחה

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...