Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגורר שגרר לי את הרכב הסתכל ואמר שזה סדק קטן ואפשר להלחים את זה (ברור לי שמה שהוא אמר זה לא חד משמעי).

אני מתכונן לגרוע מכל ורוצה לדעת כמה זה יכול לעלות לי.

פורסם

תתקשר מחר בבוקר לצ'מפיון בני-ברק או פליקס או מוסך רון וברר מחיר.

המלצה

03-5373204 ובקש/י את רון שהנו גם חבר פורום זה

איזה כייף לי :)

פורסם

אגן שמן אפשר ומומלץ לקנות משומש... עד כמה ש זכור לי המחיר של אגן שמן בצ'מפיון הוא בסביבות 2500 ש"ח ללא התקנה..

אתה יכול להתקשר ולשאול מה המחיר של משומש בטי-גי פארטס בחולון.. http://www.tg-parts.co.il/

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

עשיתם עניין מריתוך של אגן שמן אלומינום כאילו זו פלטת מיגון של מעבורת חלל.

אין בעיה לבצע תיקון ע"י ריתוך וזה מבוצע בהצלחה של 100% במגוון רכב של כלי רכב, אצל כל בית מלאכה לשיפוץ מנועים ויש אפילו פחחי רכב שמתמחים בנושא.

פורסם

אם יש כאן מומחים לריתוך אלומיניום, מבקש לנצל את ההזדמנות ולשאול האם הפרוצדורה הזו ניתנת לביצוע גם לתיקון סדק בבלוק אלומיניום.

פורסם

שעבדתי במוסך היינו שולחים את הקרטרים לבחור ערבי שעובד בסלאמה, הוא היה מרתך לנו את כל הסדקים שמביאים לו,

הוא לקח למוסך 150 שקל עבור קארטר, ו250 אם צריך גם לעשות לו הברגה חדשה (עם הלי-קוייל),

בכל מקרה לאחר הריתוך היה לנו מתקן נחמד שבנינו (פלאטה עם חורים מתאימים במיקום של הברגים) והיינו מכניסים לחץ אוויר לקארטר כדי לוודא שהוא אכן אטום,

וכולם היו אטומים לחלוטין בלי שום פאשלות,

אני לא מוצא סיבה לדלג מיידית על אופציית התיקון, זאת בהחלט יכולה להיות אופציה טובה זולה ויעילה

פורסם

עדכון למתעניינים:

חזרתי עכשיו מהמוסך , היה ממש חור בקוטר של שיפוד בקרטר.

לתקן אותו עולה 900 שקל (תיקון+עבודה+שמן) וחדש עולה כולל הכל 1100

אבל העדפתי לקחת חדש (חילופי, לא יד שניה) עדיף חדש לא?.

פורסם

באיזה מוסך רצו ממך סכום כסף כה גבוה על תיקון ?

סכום סביר הינו בסביבות 700 שקל כולל שמן+פילטר+עבודת הלחמה..

בקש פירוט ובמיוחד איזה שמן הם ממלאים לך ברכב.

השמן המומלץ הינו בצמיגות של 5W40 של חברת MOBIL/LM/ESSO סינטטי מלא.

בכול מקרה החלטה נבונה ללכת על חדש גם אם הוא תחליפי.

.

איזה כייף לי :)

פורסם

פולו, אתה לא מרוכז. מדובר באגן שמן ולא בראש מנוע. :arrow:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תשובות:

טיפלתי ברכב ברכב עוז מוסך מורשה ומוכר

בקשר לתיקון הם לא מתקנים את זה שם, הם שולחים את זה למישהו , ואם כך אני צריך להשאיר שם את הרכב כל היום

תיקון של זה, זה 400 שקל כי זה הלחמת אלומניום מיוחדת ובלה בלה +שמן (SAE 15W40 של סונול - למי ששאל) 220 שח

פלוס חלפים99 שח (עכשיו שאני חושב על זה אין לי מושג על איזה חלפים מדובר , אבל זה רשום בקבלה )+ עבודה 220

+מעמ

למי שהעדיף שאני ישפץ את המקורי אז שידע שמה שהיה ברכב עד עכשיו זה גם חילופי אז עדיף חילופי חדש .

מרק10 איזה פילטר אמורים להחליף לי?

כי אני לא זוכר שראיתי איזה פילטר שהרכיבו לי.

תודה.

• תוכן חדש...