Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננטים MB Quart

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות את הקומפוננטים של MB Quart סדרת הQ.

6.5'

לפני שאני קונה אני רוצה להיות בטוח שאני עושה צעד נכון.

הקומפוננטים יוגברו זמנית על ידיי מגבר של פלטניום אדיו V12.

איך הם יתקפדו עם מגבר כזה ואם זה ממולץ לעשות איטום בדלתות בשביל הקומפוננטים האלו.

האוטו הוא מאזדה 323 02'.

תודה!

פורסם

תפקדו כן...אך אתה לא תצליח להוציא את הפוטנציאל המקומפוננט הזה.

הקומפוננט הוא מצויין הוופר שלו מצויין לטעמי הטוויטרים צורמים, אך זהו עניין של טעם אולי תאהב את זה...

אם אתה קונה חדש..במחירים שלו הייתי ממליץ לך לבדוק עוד כמה סוגי קומפוננט כגון פוקל k2p או מוראל הייבריד

פורסם

קודם כל אין ספק שזה אחלה אבל אחלה של קומפננט יש לחבר שלי בדיוק כזה ושומעים בו בנז*** אבל עם מגבר כזה אתה לא תזיז להם ממש ממש לא תזיז להם היה לי מגבר כזה שהיא מגביר כולה מורל פולס ולא היה מזיז להם עכשיו החלפתי מגבר והוא מעיף אותם אז בשבילה MB אתה חייב מגבר בראי.

בקיצור אחלה של קופננט ממש ממש טובים אני אישית אהבתי!

• תוכן חדש...