Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריטות על שמשות הרכב

HFturbo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הבעיה: שריטה על חלון הרכב

כל מי שדיברתי איתו בזגגיות רכב אומר שהם לא מתקנים שריטות, אלא רק מחליפים את השמשה בשלמותה. נראה לי דראסטי ולא ממש הכרחי כי באופן הגיוני כמו שאפשר ללטש שעון או משקפיים ולהעלים שריטות סביר להניח שאפשר לעשות אותו דבר לשמשות הרכב.

בדקתי בחו"ל, ומצאתי חברה בשם janvil שמוכרת קיט להסרת שריטות. הבעיה - הם לא מוכנים לשלוח לישראל.

יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות חומר שמסיר את השריטות מזכוכית בארץ?

HFturbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את המשלוח אתה יכול לעשות דרך חברות שילוח

הם עובדים לפי משקל בדרך כלל

אתה כותב את הכתובת של המחסן שלהם באיזה מדינה שמטעים לך והם שולחים את זה עליך

קניתי ככה כבר כמה סרטי DVD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על הרעיון עם חברות השילוח, נשמע אחלה.

דיברתי עם "ברוך ובניו" זגגות רכב בקריית אריה פתח תקווה.

אמרו שהם מורידים שריטות קלות עם חומר פוליש מיוחד ושאני מוזמן לקפוץ מחר

בבוקר כדי שיבדקו ויאמרו אם זה יעזור לי.

ננסה ונראה.

הקישור: http://www.janvil.com/repair_systems.htm

HFturbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל מי שדיברתי איתו בזגגיות רכב אומר שהם לא מתקנים שריטות, אלא רק מחליפים את השמשה בשלמותה. נראה לי דראסטי ולא ממש הכרחי כי באופן הגיוני כמו שאפשר ללטש שעון או משקפיים ולהעלים שריטות סביר להניח שאפשר לעשות אותו דבר לשמשות הרכב.

בדקתי בחו"ל, ומצאתי חברה בשם janvil שמוכרת קיט להסרת שריטות. הבעיה - הם לא מוכנים לשלוח לישראל.

היי

שריטות בשמשה ניתנות לליטוש אך ורק אם השריטוט ממש קלות.

כלומר, ניתן ללטש כל שריטה אבל אתה צריך להבין שליטוש שריטות עמוקות יגרום לעיוות ויתכן מאוד שבמקום ראיה תקינה מבעד לשמשה תקבל תישטוש או פנורמיות.

אגב, אני טכנאי בחיל האוויר ויש לנו את הבעיות האלה עם חופות המטוסים\מסוקים ומכאן הידע, אנו משתמשים במשחה מיוחדת שמזכירה מאוד ווקס לרכב וגם מישמים אותה באותו האופן.

סתם ניחוש פרוע - השריטות הן בגלל ווישרים לא תקינים?

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה אריאל.

הבעיה באמת בגלל חול או אבן שהיו על הוישר כשהופעל ושרטו את השמשה.

אני מודע לבעיית העיוות אבל מעדיף לנסות לפני שאני מחליף את כל השמשה.

אשמח אם תוכל לומר לי איפה אפשר לרכוש מהמשחה שאתם משתמשים בה.

לגבכי "ברוך ובניו" עדכון - הם חרטטנים כמו האחרים. גררו אותי סתם לפתח תקווה בשביל להגיד לי שמי שדיבר איתי בטלפון טעה, ואין איך ללטש וצריך להחליף את השמשה....

HFturbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה אריאל.

הבעיה באמת בגלל חול או אבן שהיו על הוישר כשהופעל ושרטו את השמשה.

אני מודע לבעיית העיוות אבל מעדיף לנסות לפני שאני מחליף את כל השמשה.

אשמח אם תוכל לומר לי איפה אפשר לרכוש מהמשחה שאתם משתמשים בה.

לגבכי "ברוך ובניו" עדכון - הם חרטטנים כמו האחרים. גררו אותי סתם לפתח תקווה בשביל להגיד לי שמי שדיבר איתי בטלפון טעה, ואין איך ללטש וצריך להחליף את השמשה....

O.K

ביום ראשון אני אדבר עם הקניין שלנו ואברר בשבילך אם ואיך ניתן להשיג את החומר באופן פרטי ואודיע לך כאן בשירשור.

אריאל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי

כלומר, ניתן ללטש כל שריטה אבל אתה צריך להבין שליטוש שריטות עמוקות יגרום לעיוות ויתכן מאוד שבמקום ראיה תקינה מבעד לשמשה תקבל תישטוש או פנורמיות.

אגב, אני טכנאי בחיל האוויר ויש לנו את הבעיות האלה עם חופות המטוסים\מסוקים ומכאן הידע, אנו משתמשים במשחה מיוחדת שמזכירה מאוד ווקס לרכב וגם מישמים אותה באותו האופן.

אריאל

בתור הנדסאי תעופה זכור לי שחופות מטוסים בנויים מפרספקס

מיוחד ולא מזכוכית-אל תבלבל בין השניים.

ומין הסתם החומר שאתה מדבר עליו לא יתאים לזכוכית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי

אריאל

בתור הנדסאי תעופה זכור לי שחופות מטוסים בנויים מפרספקס

מיוחד ולא מזכוכית-אל תבלבל בין השניים.

ומין הסתם החומר שאתה מדבר עליו לא יתאים לזכוכית.

היי

קודם כל אתה צודק.

אבל אני לא אמרתי שהחופות עשויות זכוכית.

תאמין לי שאחרי יותר מ 15 שנה בחיל האוויר, אני יודע ממה עשויות החופות...

פשוט חשבתי שמאחר והפרספקס של החופות חולק די הרבה תכונות משותפות עם זכוכית (ואל תדאג אני מודע גם להבדלים בניהם...) אז אולי ניתן להשתמש בחומר לליטוש חופות גם כדי ללטש שמשות רכב, אבל היום לאחר שבררתי את הענין במח' פלסטיקה אצלי ביחידה, נאמר לי שהדבר לא אפשרי.

אז HFturbo ידידי, לצערי אני נאלץ לאכזב אותך ובסופו של דבר לא אוכל לעזור לך.

אריאל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...