Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אני צריך לשלם על שבירת קרטר שמן? (רכב ליסינג)

idandavid
שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

קרה לי אתמול מקרה מצער.

עברתי עם האוטו על איזה אבן או משהו כזה ובקיצור זה פתח את כל הקרטר שמן. הכל טוב ויפה, והגרר הביא רכב חילופי ולקח את הרכב ה"שבור". החברה היא HERTZ. יש לציין שהגרר הגיע יחסית מהר והשירות היה אדיב ונחמד.

אותו הדבר קרה לי עם רכב בליסינג בחברת ניו קופל. רק ששם הם החזירו לנו את הרכב תוקן ומסודר אחרי כמה ימים ללא תשלום.

בהרץ אומרים שאני צריך לשלם השתתפות עצמית.

השאלה שלי היא, למה הרץ דורשים על אותו הדבר משהו כמו 1000 שקל (ע"פ הנציג שדיברתי איתו) לעומת ניו קופל שלא דרשו שקל על סיפור שהוא זהה לחלוטין?

האם יש משהו לעשות בנידון?

תודה מראש!

עידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי זה דווקא נשמע הגיוני שאם משהו גרם נזק הוא צריך לשלם על כך.

בדוק את תנאי הפוליסה שלך ו/או את ההסכם עמם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לי אתמול מקרה מצער.

עברתי עם האוטו על איזה אבן או משהו כזה ובקיצור זה פתח את כל הקרטר שמן. הכל טוב ויפה, והגרר הביא רכב חילופי ולקח את הרכב ה"שבור". החברה היא HERTZ. יש לציין שהגרר הגיע יחסית מהר והשירות היה אדיב ונחמד.

אותו הדבר קרה לי עם רכב בליסינג בחברת ניו קופל. רק ששם הם החזירו לנו את הרכב תוקן ומסודר אחרי כמה ימים ללא תשלום.

השאלה שלי היא, למה הרץ דורשים על אותו הדבר משהו כמו 1000 שקל (ע"פ הנציג שדיברתי איתו) לעומת ניו קופל שלא דרשו שקל על סיפור שהוא זהה לחלוטין?

האם יש משהו לעשות בנידון?

תודה מראש!

עידן

כשהרכב היו בני קופל בטוח קיבלת מכה בקרטר או שאולי הוא התפרק בעצמו ותיקנו את זה במסגרת האחריות ?

אם היית מקבל מכה והם היו צריכים לשלם על זה, אפילו שקל, הם ישר היו רוצים השתתפות עצמית, זה כמו תאונה, תחשוב יש לך רכב פרטי ואתה מקבל מכה בקרטר שמן, אתה יכול להפעיל ביטוןח ולשלם השתתפות עצמית.

Golf 1.6 DSG 2009

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעבר חברות הליסינג טיפלו בכל הבעיות מבלי לדרוש תשלום מיוחד, כיום לאחר שחברות הליסינג הבינו שהישראלי המכוער הופך את ריכבי הליסינג להאמרים הם החלו לגבות השתתפות עצמית על תקלות שנראות כשימוש לא סביר ברכב.

לגיטימי לדרוש השתתפות עצמית גם במכה שבחנייה מכיוון שכנראה שעם הרכב שלך(לאו דווקא שלך פותח השרשור) אתה זהיר יותר אך מכיון שזהו רכב חברה הכל מותר

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר שלום,

בתור עובד חברת הרץ, כל בעיה ברכב שנגרמת לפי נוסח החברה "תלונת מרכב תחתון" מחייבת למלא דוח נזק, כדי לגבות ממך השתתפות עצמית, כי זה נזק שלא נגרם מתוצאה של אחריות.

כולי תקווה שרכבך יחזור אליך תקין במהרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר שלום,

בתור עובד חברת הרץ, כל בעיה ברכב שנגרמת לפי נוסח החברה "תלונת מרכב תחתון" מחייבת למלא דוח נזק, כדי לגבות ממך השתתפות עצמית, כי זה נזק שלא נגרם מתוצאה של אחריות.

כולי תקווה שרכבך יחזור אליך תקין במהרה.

האמת, אני מאוד נהנה מהרכב החלופי!

יותר מהיר, יותר נוח, חלונות חשמל, מראות חשמל, מזגן מקפיא.

הרכב שלי הוא רנו מגאן 2008

והחלופי הוא יונדאי אקסנט 2007.

ואם היה אפשר, הייתי משאיר את היונדאי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על טעם וריח..

לשבור קרטר שמן נדרש קצת יותר מלעבור על אבן.

השתוללת שילמת זה הכלל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסת לחפש באיבי או בפירוקיות?

חבל שתשלם על חלק חדש, מצד שני אולי הם יחייבו אותך לשים חלק חדש ואז באמת נדפקת!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לי אתמול מקרה מצער.

עברתי עם האוטו על איזה אבן או משהו כזה ובקיצור זה פתח את כל הקרטר שמן.

אכן מקרה קשה, לאבן ולקארטר.

בשביל לפוצץ קארטר זו לא "איזה אבן או משהו כזה"...אתה בטוח יודע. למה ההיתממות הזו?

אין "אבנים מפוצצות קארטרים" בכבישי ישראל. כמעט אין כאלה גם לא בשבילי קק"ל.

אני מבין שאתה לא רוצה לפרט מה ואיך בשורה התחתונה: שברת - שילמת.

נשמע לי הוגן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עברתי עם האוטו על איזה אבן או משהו כזה ובקיצור זה פתח את כל הקרטר שמן.

discoTD5,

אתה טועה, לא מדובר באבן וקארטר, אלא בשתי אבנים ושני קארטרים.

נראה שהאבנים הכריזו מלחמה על הקארטרים... :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע שבניו קופל יש "נוהל" שבפעם הראשונה שנגרם נזק מתאונה/נזק עצמי החברה מכסה את הנזק (כמובן עד סכום מסויים).

יכול להיות שבגלל זה הורגלת שחברת הליסינג לוקחת על עצמה את הכל אבל לצערך לא כל החברות פועלות ככה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...