Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הרכיבים הבאים,

norm_E773499CC95D400C99E4301B4CC0EB3A.JPG

norm_740BEB9E07424C7B91ED07E3BCB67D0C.JPG

norm_9CAFD147D110459396E5A98BBDF0DFC0.JPG

norm_F465294DE71947D6AB27C3F1706A7108.JPG3

כל הרכיבים הם בני 10 שנים +-.

המגבר הפעיל בזמנו את הסאב הכפול (8 אינץ' בתיבה מקורית).

עוד מגבר עם ארבע יציאות (מגבר מעאפן של "בוס" שנראה כמו המון מגברים שיש היום) הפעיל את שני הסטים שאת הטוויטרים שלהם ואת הקרוסים שלהם אני לא מוצא כרגע.

המערכת היתה מחוברת עם חיווט של "סטינגר".

הHU שיש כרגע באוטו בן שנה בערך והוא זה שיחובר למערכת (MP3 של JVC).

האם התיבה הזאת מאפשרת לי בעצם להפוך את הסאבים שיראו את המגנט (יש חצוצרות בשני החצאים של התיבה) , מה זה יתן לי בעצם?

מה הנתונים של הרכיבים שיש בתמונות (לא מוצא את הרכיבים הספציפיים ברשת)? אני לא זוכר בע"פ את הנתונים(אני זקן והקנייה היתה מזמן) .

כמה יעלה לי זוג טוויטרים ? איזה מגבר אני אצטרך בנוסף?

תודה.:-)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

הכל במצב מצוין.

הספוק (אני משער שאתה מתכוון לMTX) תוקן.

הפעלתי את הרכיבים והם עובדים מעולה.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

מה שלא תעשה, ברגע שתפעיל את המערכת תן לכל הרכיבים לעבוד בעוצמה חלשה איזה כמה ימים, כי יש מצב שהכל יבש ואתה צריך להחזיר גמישות לחלקים. זה לא צחוק. וופרים שלא זזו 10 שנים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אמיר קשה לי להאמין שאם הוא יפעיל את הציודעל וויליום נמוך לא אומר שמתי שהוא יגביר לא יברח לו איזה CONE של סאב וידבק לפרספקט :)

אני מאמין שצריך לעשות פה RELIFE עצבני

פורסם

כמו שאמרתי , הציוד נבדק אפילו בעוצמות גבוהות ושום דברם לא עף ושום דבר לא נשבר.

כנראה שפעם ידעו מה לעשות ואיך.

• תוכן חדש...