Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו יודע איזה גיוס זה של ה 8?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתגייס ביום שני שזה ה 8.12 (מן הסתם)

מישהו יודע איזה גיוס זה?

אני יודע שזה אמור להיות קרבי פשוט אני לא יודע של מה הוא...

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גיוס השלמות, איפה שצריך אותך לשם אתה הולך.

מצד אחד זה קצת באסה כי אתה לא יודע לאן אתה הולך מצד שני יש לך יותר סיכויים להשפיע על הקצין מיון לשכנע אותו לשים אותך איפה שאתה רוצה.

דייטסו שרייד בטירוף...

פורסם
גיוס השלמות, איפה שצריך אותך לשם אתה הולך.

מצד אחד זה קצת באסה כי אתה לא יודע לאן אתה הולך מצד שני יש לך יותר סיכויים להשפיע על הקצין מיון לשכנע אותו לשים אותך איפה שאתה רוצה.

אני גם ככה לא מתכוון ללכת לאיפה שישלחו אותי אז זה לא הכי חשוב...

פשוט רק רציתי לדעת איזה גיוס זה... תודה...

פורסם

אני גם ככה לא מתכוון ללכת לאיפה שישלחו אותי אז זה לא הכי חשוב...

פשוט רק רציתי לדעת איזה גיוס זה... תודה...

כן, כולם אומרים את זה :p

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני יודע שכולם אומרים את זה פשוט כמו כולם גם אני רציתי קרבי בהתחלה פשוט עכשיו אני התחרטתי וירדתי מהקטע הזה...

כן גם אני הייתי מהגיבורים האלה שאמרו רק קרבי... ואחרי יומיים בצבא התקשרו לאמא ואמרו שלא טוב להם...

אז חוסך לעצמי את הטרחה הזאת ופשוט לא מתפנה...

פורסם

אמרו לי שיש אתר שבו יש את התאריכים של הגיוסים השונים ולאן כל תאריך של גיוס מפנה אותך... (הניסוח דפוק... תודה) :)

יש למישהו את האתר?

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

שוב - כן, כולם אומרים את זה... :p

נו טוב תתפלא אבל גם אני מתגייס ב8.12 וגם אני כמובן לא מתכוון להתפנות :twisted: ותאמין לי זאת לא בעיה גדולה לשרוד במעצר פשוט שימשיכו לצרוח עליך המפקדים ושים עליהם ז*ן אחד ענק!!!

פורסם

נו טוב תתפלא אבל גם אני מתגייס ב8.12 וגם אני כמובן לא מתכוון להתפנות :twisted: ותאמין לי זאת לא בעיה גדולה לשרוד במעצר פשוט שימשיכו לצרוח עליך המפקדים ושים עליהם ז*ן אחד ענק!!!

בתור אחד שהיה שם ולא רצה להתפנות לשריון (רק גולני!)...

אני מצטרף לרוני - כן כן, כולם אומרים את זה...

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

בתור אחד שהיה שם ולא רצה להתפנות לשריון (רק גולני!)...

אני מצטרף לרוני - כן כן, כולם אומרים את זה...

תשמע אולי יש משהו בדבריך אבל כשלוקחים את החישוב של לסבול תקופה קצרה במעצר או לסבול 3 שנים בקרבי או בתפקיד שלא רוצים אז מתקבלות החלטות ולא מתפנים...

תשמע אני בדוגרי לא יכול לדעת בדיוק מה הולך שמה אבל אני הבנתי מאנשים שכן היו במעצר ולא התפנו וקיבלו מה שהם רוצים וחלק כן ישבו והתפנו אחרי שעה של צרחות...

בכל מקרה אני מקווה לטוב...

ואם יש לכם טיפים אז הם יתקבלו בברכה...

פורסם
ותאמין לי זאת לא בעיה גדולה לשרוד במעצר פשוט שימשיכו לצרוח עליך המפקדים ושים עליהם ז*ן אחד ענק!!!

אתה יודע מה אני אוהב? כאלו שאומרים "תאמין לי" בלי שהיו שם... למה שאני אאמין לך? :p

אז הנה הפתעה - תאמין לי שזה לא כל כך פשוט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אני מתגייס ב 8

בהצלחה לכולם

קרבי זה הכי אחי

חיל קשר בדם!

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

ואללה, כל גיבורי הבקו"מ תמיד מצחיקים אותי.

כל אחד אבדאי לפני הגיוס, אבל כשהוא עומד עם מדים גדולים מדי וידיים כואבות מהזריקה וצורח עליו מ"כ הוא משתין במכנסיים. חברים - זה צבא! פה זה לא שיעור תושב"ע עם המורה צילה.

ואני לא מדבר סתם. בן דוד שלי עושה מילואים בימים אלו ממש כמ"כ בבקו"מ. רוב הסיכויים שמי שמתגייס בשבועיים הקרובים יעבור תחת הידיים שלו. ואתם צריכים לשמוע את הסיפורים שלו. איזה עבריינים קווקזים, שהמילים היחידות שלהם בעברית זה איומים עברו דרכו. בסופו של דבר כולם נהיים גדיים רכים וצמריריים. או שהם מתפנים, או שהם נזרקים למעצר ומשם או שהם מתפנים או שהקצין מיון זורק אותם להיות עובדי רס"ר בטיז ג'הנום. אין פרסים ומדבקות של סמיילים למי שעושה בעיות.

למי שיש בעיות אמיתיות- רופא, קב"ן או קצינת ת"ש כבר דואגים לו. למי שהולך לרמות ולשקר לגורמים האלו - לפעמים מצליח. אבל למי שבא בגישה של "לא מתפנה!" מחכים כמה אנשים שכבר טיפלו באלפי תיכוניסטים חכמולוגים שחושבים שהם יותר קשוחים מצה"ל :twisted:

שיהיה לכם בהצלחה... אני כבר אשמע את הצד השני של הסיפורים שלכם כשיגמרו לו המילואים.

:wink:

פורסם
ואללה, כל גיבורי הבקו"מ תמיד מצחיקים אותי.

כל אחד אבדאי לפני הגיוס, אבל כשהוא עומד עם מדים גדולים מדי וידיים כואבות מהזריקה וצורח עליו מ"כ הוא משתין במכנסיים. חברים - זה צבא! פה זה לא שיעור תושב"ע עם המורה צילה.

ואני לא מדבר סתם. בן דוד שלי עושה מילואים בימים אלו ממש כמ"כ בבקו"מ. רוב הסיכויים שמי שמתגייס בשבועיים הקרובים יעבור תחת הידיים שלו. ואתם צריכים לשמוע את הסיפורים שלו. איזה עבריינים קווקזים, שהמילים היחידות שלהם בעברית זה איומים עברו דרכו. בסופו של דבר כולם נהיים גדיים רכים וצמריריים. או שהם מתפנים, או שהם נזרקים למעצר ומשם או שהם מתפנים או שהקצין מיון זורק אותם להיות עובדי רס"ר בטיז ג'הנום. אין פרסים ומדבקות של סמיילים למי שעושה בעיות.

למי שיש בעיות אמיתיות- רופא, קב"ן או קצינת ת"ש כבר דואגים לו. למי שהולך לרמות ולשקר לגורמים האלו - לפעמים מצליח. אבל למי שבא בגישה של "לא מתפנה!" מחכים כמה אנשים שכבר טיפלו באלפי תיכוניסטים חכמולוגים שחושבים שהם יותר קשוחים מצה"ל :twisted:

שיהיה לכם בהצלחה... אני כבר אשמע את הצד השני של הסיפורים שלכם כשיגמרו לו המילואים.

:wink:

איייייייייי...

כואב! :lol:

פשוט היכת בהם כמעשה שמשון הגיבור שהרג את הפלישתים בלחי החמור :wink:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...