Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו יודע איזה גיוס זה של ה 8?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לאישפוז בכל מילה וממליץ לך (ולכל מתגייס חדש שלא מרוצה מהמקום שהוא כנראה מיועד אליו) להוריד הילוך. מצחיקים אותי כל אלו שמצהירים כמה שהם גברים בקול רב. לרוב אלו בדיוק האנשים שיתחילו לבכות כמו ילדה קטנה ברגע שהמ"כ במעצר יתחיל לצעוק עליהם. ראיתי מספיק כאלו - בפלוגה בבקו"ם הוא יושב עם החבר'ה, מחכה, מרוצה מעצמו, מספר לכולם כמה שהוא גבר וכמה שלא יעזור כלום והוא לא משתבץ, מ**** את השכל כאילו הוא עשה את זה כבר עשר פעמים וישב בכלא כמה חודשים -ואז מגיע רגע האמת ומתחת לפני השטח מתגלה פרצופו האמיתי - בכיין קטן שרק רוצה לאמא...

לכן אני ממליץ לכם לקחת את זה בקלות, להיות שקטים ורגועים, לא להשוויץ יותר מדי כמו כל ילד בן 18 שמגיע לצבא ומרגיש צורך לעשות רושם על כולם (יושבים חמישה חבר'ה באוהל, כולם רק נגמלו מהמוצצים לפני שבוע, ומספרים על כמה שהם מ****ים...)

נו, טוב, הבנתם את הפואנטה :p

:wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לכן אני ממליץ לכם לקחת את זה בקלות, להיות שקטים ורגועים, לא להשוויץ יותר מדי כמו כל ילד בן 18 שמגיע לצבא ומרגיש צורך לעשות רושם על כולם (יושבים חמישה חבר'ה באוהל, כולם רק נגמלו מהמוצצים לפני שבוע, ומספרים על כמה שהם מ****ים...)

לירן לא הגיע לקרבי :?:twisted:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
ואללה, כל גיבורי הבקו"מ תמיד מצחיקים אותי.

כל אחד אבדאי לפני הגיוס, אבל כשהוא עומד עם מדים גדולים מדי וידיים כואבות מהזריקה וצורח עליו מ"כ הוא משתין במכנסיים. חברים - זה צבא! פה זה לא שיעור תושב"ע עם המורה צילה.

ואני לא מדבר סתם. בן דוד שלי עושה מילואים בימים אלו ממש כמ"כ בבקו"מ. רוב הסיכויים שמי שמתגייס בשבועיים הקרובים יעבור תחת הידיים שלו. ואתם צריכים לשמוע את הסיפורים שלו. איזה עבריינים קווקזים, שהמילים היחידות שלהם בעברית זה איומים עברו דרכו. בסופו של דבר כולם נהיים גדיים רכים וצמריריים. או שהם מתפנים, או שהם נזרקים למעצר ומשם או שהם מתפנים או שהקצין מיון זורק אותם להיות עובדי רס"ר בטיז ג'הנום. אין פרסים ומדבקות של סמיילים למי שעושה בעיות.

למי שיש בעיות אמיתיות- רופא, קב"ן או קצינת ת"ש כבר דואגים לו. למי שהולך לרמות ולשקר לגורמים האלו - לפעמים מצליח. אבל למי שבא בגישה של "לא מתפנה!" מחכים כמה אנשים שכבר טיפלו באלפי תיכוניסטים חכמולוגים שחושבים שהם יותר קשוחים מצה"ל :twisted:

שיהיה לכם בהצלחה... אני כבר אשמע את הצד השני של הסיפורים שלכם כשיגמרו לו המילואים.

אין ספק שאני מסכים איתך, מלבד דבר אחד.

אותנו במעצר חילקו ל-2 קבוצות: סרבני שריון שרוצים להיות ג'ובניקים וכאלה שרצו חי"ר (90 אחוז גולני, ו-10 אחוז מג"ב).

אז מן הסתם ל"ג'ובניקים" תיזזו את התחת, ולא נתנו להם לנשום לרגע. אבל לנו לא רק שגם תיזזו אלא גם הפעילו עליו מכבש לחצים, ומוטטו אותנו נפשית. זה הגיע למצב שכשנשארנו 10 חבר'ה (כל השאר התפנו או נכנסו למעצר), הרס"פ (גולנצ'יק!!!) העמיד אותנו מול הדגל, הסתכלנו עליו בראש מורם, ואז הוא אמר לנו שאנחנו מבזים אותו. אולי זה נשמע לכם פלצני כרגע אבל היו שם אנשים שהתחילו לבכות...

אז לחבר'ה האלה אני מצדיע, אלא שמרגישים שהם ימצו את עצמם בחי"ר הרבה יותר מאשר בשריון. שמחפשים כמה שיותר לקרוע את התחת ולתרום למדינה.

אגב, מבין ה-10 האחרונים אני נשברתי, התפניתי לשריון והחלטתי שיתהפך העולם לפני שאני אהיה שריונר (והצלחתי). עד היום אני מצטער על הרגע שהוצאתי את המשפט "כן אני מתפנה" מהפה שלי...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

כן, זה מצחיק שכל אחד חושב שהוא יגיע לאן שהוא רוצה.. :D

מה שכן, אם הניסיון הקטן שלי, בטיורונות עתודאים 02 8) , דבר כמו מ"כ שיכול להשפיע עליי לא מוכר לי, וגם הצעקות שלהם.. בכי לעומת זאת, כן... לראות מפקדת בוכה מול המחלקה שלה זה ביזיון אמיתי לצה"ל...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

). עד היום אני מצטער על הרגע שהוצאתי את המשפט "כן אני מתפנה" מהפה שלי...

הראל.

תשמעו נכון שלחלק מכם יש יותר ידע וניסיון ממני אבל הכל תלוי באישיות של הבנאדם ובמנטליות שלו...המפקדים הללו צועקים אבל הם לא יכולים לעשות כ-ל-ו-ם!

ומשפטים כאלו כגון של SPRINT מביאים מוטיבציה לא להתפנות ולא לסבול 3 שנים!

פורסם

תשמעו נכון שלחלק מכם יש יותר ידע וניסיון ממני אבל הכל תלוי באישיות של הבנאדם ובמנטליות שלו...המפקדים הללו צועקים אבל הם לא יכולים לעשות כ-ל-ו-ם!

נכון, הם באמת לא יכולים לעשות כלום, אבל הסגן אלוף שישפוט אותך כן יכול :p

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

חחח ניראה לי הדרך מהמעצר הסטנדרתי בבקום ועד לכלא 4 הוא די ארוך...

תשמע למפקדים שבאים וצועקים עליך זהו הג'וב שלהם וזה התפקיד שלהם לשבור את רוחו של ה"סרבן פינוי"...

אני מודע לזה שלהיות במעצר זה לא קייטנה אבל זה אפשרי מאוד לעבור את זה ובמיוחד כשאתה שומע סיפורים של אנשים(לא רק פה) שמצטערים על הרגע שהם הוציאו את המילים"אני מתפנה".

יש לי חבר שהתגייס ב24.11(גבעתי) והוא תואם בדיוק את התיאור שלכם של הפה הגדול וכל הזמן אני אני אני... ובסוף היה במעצר שעה ונישבר.. הוא חטף הלם והשתין במכנסיים וברח משמה.. ואז הוא הרים אליי טלפון ובכה לי שהוא התפנה והוא עשה טעות קשה! ועכשיו הוא יאכל אותה תקופה א-ר-ו-כ-ה!!!

אז כשאני שומע את זה אני מקבל מוטיבציה ואנרגיה!!! עוברים את המעצר.. זה לא קל אבל עוברים אותו...

פורסם

"ניראה לי" זה חבר של "תאמין לי"??

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

"ניראה לי" זה חבר של "תאמין לי"??

זה אח שלו... :lol:

לפי מה שאני הבנתי מאנשים יודעי דבר שכלא מקבלים אחרי תקופה של כשבוע מעצר...

פורסם

לפי מה שהבנתי, זה האוחתו של הבת דודה של גיסתו ערס של נראה לי?

:twisted:

פורסם

). עד היום אני מצטער על הרגע שהוצאתי את המשפט "כן אני מתפנה" מהפה שלי...

לפי דעתי אין להשוות בין סרבנים שרוצים להיות לוחמים לאלה שרוצים להיות ג'ובניקים.

אומנם שניהם במעצר, אבל לאחד כוונות לתרום יותר והשני אנוכי...

אז נכון, המעצר בבקו"ם הוא הצגה (הצגה ממש טובה!), וצריך להיות ממש ממש ממש (ממש!) עיקש ולאכול הרבה קקה עד שתשיגו מה שתרצו, אבל גם לא צריך לנצל את זה ("אני יסבול קצת במעצר/כלא ואח"כ שאר השירות יהיה בית זו*ות").

בסופו של דבר, למרות צורכי הצבא וכל זה, בנאדם יודע איפה הוא יתרום יותר ואיפה תהיה לו הרבה יותר מוטיבציה (גולני, שריון,תותחנים,מטכ"ל,מתקין מחשב...).

אלה שמתגייסים ומחפשים כמה שפחות לעשות וכמה שפחות לתרום - שלא יעשו טובות לאף אחד. (כאלה שרק רוצים שברקורד שלהם יהיה 3 שנים צבא).

הראל.

(כוסאומו, הסתבכתי עם הציטוטים האלה...)

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

וואלה, אנשים יודעי דבר, אה? פשש... העיקר שלא תתפלא אם שעתיים אחרי שתכנס למעצר תכנס למשפט אצל סגן אלוף (28 פלוס אופציה ל-14 הארכה. עדיין לא רוצה להתפנות?)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אין ברירה נוכל חרא עד שנקבל מה שרוצים...

לי יש בעיה רפואית שמזכה אותי בפרופיל 72 והם לא רוצים להוריד לי ל64 למרות הטענות שלי... אז ניסינו בצורה יפה ולא הלך אז עכשיו נשב במעצר נקבל צרחות וטירטורים ואולי אולי כלא אבל אין מה לעשות... בשביל להעביר 3 שנים בצורה נורמלית צריך לסבול בהתחלה. :!:

פורסם

וואלה, אנשים יודעי דבר, אה? פשש... העיקר שלא תתפלא אם שעתיים אחרי שתכנס למעצר תכנס למשפט אצל סגן אלוף (28 פלוס אופציה ל-14 הארכה. עדיין לא רוצה להתפנות?)

רוני

חבר שלי שערק לחודש,

ישב חודשיים בכלא, ואמר שזה קייטנה לעומת מה שהם עושים יום יום בקרבי. :?

פורסם
חבר שלי שערק לחודש,

ישב חודשיים בכלא, ואמר שזה קייטנה לעומת מה שהם עושים יום יום בקרבי. :?

יכול להיות, אבל זה עדיין כלא. עם כל המשמעויות שנובעות ממנו.

ודאבאב - נראה אותך ברגע האמת...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...