Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו לגאסי 1800

sportv6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מישהו יכול לתת לי פרטים לגבי סובארו לגאסי בשנים 96-99..

מצאתי אחת, 1800 ידני 145 קילומטר.. האוטו נראה שמור יש הכל ספר טיפולים וכו'..

אבל אני לא ממש מכיר את האוטו , מה הביצועים שלה?? האמינות והאחזקה..?

אני חיפשתי רכב יותר קטן ו"צעיר" , אבל הסובארו נראת שמורה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תצרוכת דלק תלויה בשימוש אך היא אמורה לעשות 1:8-9 בתוך העיר ו1:10 מחוץ לעיר. סה"כ הרכב נחשב אמין אם טופל טוב. בשנים הללו ובסוג הרכבים הללו צריכת הדלק היא ממוצעת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי סובארו כזאת כבר קרוב לשנה ואני נהנה ממנה כל יום אחלה ביצועים יציבה מאוד על הכביש עושה 1:10 בעיר ו1:11 מחוץ לעיר טלוי במנוע אם הוא במצב טוב ובאופן הנסיעה שלך נוח מהיר אחזקה וחלקים (אפילו מקוריים) זולים מאוד בקיצור לך על זה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיצרוכת דלק גרוע

כן דוקטור... מאיפה לך השטויות הללו ??

נסית ? נהגת? מדדת? למה לדחוף את האף למה. לא יודע ? שב בשקט.

לפותח השרשור, לגאסי 1.8 ידנית היא אוטו מעולה. ברשות המשפחה אחד משנת 98 עד היום. אחרי 260,000 ק"מ ו 10 שנים אני יכול לספר לך רק נפלאות על הרכב הזה. תקלות ? מדחס מזגן הלך אחרי 9.5 שנים ו 250,000 ק"מ, חוטי הצתה התעייפו, בולמי זעזועים הוחלפו עקב הקלומטרז' הגבוה כל 100,000. וזהו. אהה, הקלאץ' מחזיק כ 100אלף אם לא תהיה אלים במיוחד. בלאי טבעי לחלוטין.

הרכב נוח ומרווח - גם ביחס להרבה מכוניות בנות זמננו, בעל התנהגות בטוחה עם "שמצוץ" הנאה.

המנוע בסדר גמור, לא טיל בליסטי - אך מושך יפה מאוד וסוחב את המסה הגדולה בכבוד. וצריכת הדלק... לא בשמיים כמו שחכמי עולם הרכב ציינו לפני. נסיעה רצופה בעיר תניב תוצאה של 9 ק"מ/ל. בנסיעה בין עירונית ומהירויות שפויות, הרכב צורך 1:15 בשקט מוחלט, בדיוק לפני שבוע הרכב נסע לירושלים עם 5 נוסעים ועשה כמעט 1:16.

תבדוק רק הזעות שמן ממכסי השסתומים בשני הצדדים (בוקסר..), וגם הזעות שמן ממשאבת הגה כוח.

בהצלחה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ל Legacy

אתה הראשון שמעיד על תצרוכת דלק כזו מחוץ לעיר. אם אתה מדבר מניסיון אז מה כבר אפשר להגיד אבל לדעתי אתה מקרה חריג של צריכה כזו.

לא במקרה הזכרתי את הנסיעה האחרונה לירושלים לפני שבוע.. בסך הכל האוטו מטופל פיקס, ואני דואג לו ל K44 כל טיפול.

Mazda CX5

Škoda FABIA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...