Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עידכון לאחר טיפול ושאלה. 205 שעברה טיפול 10 מורחב.

samg
שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב!

היום הרכב 205 שנת 94 הזרקה עם 174K עבר טיפול 10 מורחב שכלל החלפת פילטר שמן, אוויר ודלק.

שמן LM 10W40 חצי סינטטי ו4 מצתים של BERU בעלי 2 אלקטרודות.

בנוסף עקב בעיות חוזרות ונשנות עם השפריצרים ולאחר שניקוי כללי של המיכל הקדמי וכל הקו והשפריצרים עצמם לא עזר, בוצעה החלפת מנוע השפריצרים ועכשיו הכל עובד כמו חדש ובעוצמה מלאה. לי לא יצא לראות את השפריצרים האלה משפריצים מים בכזאת עוצמה, תענוג!!!

בנוסף בוצע ניקוי אינג'קטור לשיפור סחיבה וניקוי תא מנוע עם מיכל לחץ.

הכל מהכל יצא לי 700 ש"ח.

עכשיו שאלה, לאחר כל זה בסוף הטיפול נאמר לי ע"י המכונאי שהרכב שלי קצת מרעיש ויש לבצע כיוון שסתומים, הוא טוען שזה יעלה לי 150 ש"ח מה דעתכם?? נאמר שזה נדרש מה שיותר מהר ושזה יתרום גם לשיפור צריכת הדלק ולעבודה יותר עגולה ושקטה של המנוע.

נ.ב

לאחר שהוציא את הפלאגים ששכנו במנוע שלי יותר משנתיים הוא אמר שהמצב שלו טפו טפו טפו, טוב מאוד ושהוא פועל כמו שעון שווצרי :))) או במקרה שלנו צרפתי.

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם המכונאי אומר שצריך לכוון שסתומים ואתה סומך עליו- כדאי.

המנוע שלי עבד זוועה אחרי שכיוונו לי את השסתומים במוסך , החלטתי לכוון אותם בעצמי על מנוע קר לגמרי ,התוצאה -הוא עובד הרבה יותר עגול.

בדוק שהמכונאי מכיר את המידות של היצרן, ושהוא עושה את זה על מנוע שהתקרר כמה שעות, אחרת שלא יגע בכלום, הוא יכול עוד להרוס את המצב שקיים כרגע.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן הוא הדגיש כמה פעמים שזה נדרש לביצוע על מנוע קר לחלוטין משמע מינימום לתת לרכב לעמוד שעתיים כדי שניתן יהיה לכוון את השסתומים. כמובן לגבי המידות והכל אני יברר מבעוד מעוד. אגב בתוכנת אוטו דטא המידע אמור להופיע?

תודה על התגובה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פתחתי על זה שרשור לא מזמן, יש שם את כל המידות והסברים מפורטים.

ממליץ לך לא לסמוך על אף אחד ולבצע את זה בעצמך, כי צריך סבלנות ודיוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכיף,

בכל מקרה אם לא מצויין במפורש בשרשור ההוא, שסתומי פליטה מכוונים 0.4 מ"מ, ושסתומי יניקה 0.2.

אם הוא עובד עם פילר באינצ'ים, יש את ההמרה למידות בשרשור שלי.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...