Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך אגזוז שלא מרעיש יותר מידי בטורים נמוכים (1000 - 3000 ).

האם יש חשיבות לחברה מבחינת איכות חומרים?

לפי החיפוש הבנתי שanasa או משהו כזה זו חברה בעלת דודים שקטים,איפה אפשר לרכוש דודים שלהם ?

אני מחפש צורה ספציפית .

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

דודים אפשר לקנות בסדנאות לשיפור הרכב.

מאיזה איזור אתה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חפש דוד עם יציאה אובאלית שבתוכה 2 יציאות של חברת ITC, מתחת ל 4K סל"ד הוא שקט לחלוטין ולא מרעיש יותר מדוד מקורי.

• ספונסר פורום
פורסם

דבר עם גיא מחברת TIG ART

הוא יצר עכשיו סידרה של דודים בעלי קטרים שונים ויציאות שונות שהמיוחד בהם שהם שקטים במיוחד.

http://www.tig-art.com/

בכל מקרה דודים של ANSA רועשים מאוד/

אמור שאורן מאורן שרותי רכב הפנה אותך,ודרוש! הנחה.

אורן

פורסם

מצטרף להמלצה של לירן. בקליאו יש לי דוד אחורי של סופר ספרינט (ייעודי לקליאו ספורט), בטורים נמוכים הוא שקט מאוד ורק בסל"ד הנכון הוא פותח בשירה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש דודים מאד שקטים של רמוס, מותקן אצלינו על הפאסאט ושקט לחלוטין, אבל בכל טווחי הסל"ד.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...