Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 167
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קובי יש גם צמחונים שלא אוכלים ביצים :roll:

בכל אופן, אני באמת לא חושב שצריך לדון כאן על עניין המוסריות בעניין, כל אחד והשקפתו ואני אישית חושב שהוא צריך לשבת לקחת אותה לשיחה רצינית ולהסביר לה לאיזה עולם עגום היא עלולה להביא את הילד במידה והיא מסכימה להריון ולנסות להוריד אותה מהעניין כמה שיותר מהר... וכמו שנאמר כאן דבר ראשון שיציע לה שכל ההוצאות הרפואיות בנוגע להפלה הוא סופג אותם זה כבר יגרום לבחורה להרגיש קצת יותר בנוח.

פורסם

חברים,

1. יש גיל עובר שמוגדר כגיל חיות (שבוע 22 אם אני לא טועה) - מתחת לכך ע"פ חוק אין מדובר בבן אדם וגם לאחר מכן ניתן לאשר הפלה באישור ועדת על.

2. זכות האישה על גופה היא זכות חוקתית ובואו לא נשכח את זה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בקיצור יש שלוש אפשרויות:

1) הפלה

2) מזונות

3) חתונה

1 - תלוי בה

2 - גם תלוי בה

3 - תלוי בה ובו

בקיצור אכל אותה, בפעם הבאה שידאג לעצמו (וגם אז קורות תאונות).

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
מה שנכון נכון, מאות ילדים באים לעולם של מצוקה וגדלים בתנאים מכפירים, וזאת רק דוגמא שאמורה להרתיע אחרים.

אתה מתכוון לתנאים מחפירים לתפיסתך. אתה מתעלם מזה שיש ציבורים שצורת החיים שלהם שונה בתכלית משלנו ואצלם תנאים מוגדרים אחרת ועם דגשים אחרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לצערי הרב גם לי היה ניסיון עם זה,

הכי חשוב תן לה להרגיש שאתה לכל אורך הדרך איתה, ותמיד תדבר איתה על הנושא ותפעיל לחץ לעשות הפלה.

תדבר איתה בהגיוניות על המצב שיווצר במידה והיא תלד, מה יגרם לילד וכו'.

תיסע בכל התשלומים של הבדיקות, הפלה וכו', ותן לה אפילו איזה בונוס שתיצא לאיזה חופשה כי זה לא קל לוותר על תינוק ולהמשיך בחיים כרגיל.

לפי דעתי תעשה גם בדיקת אבהות, תמיד זה טוב!

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
אתה מתכוון לתנאים מחפירים לתפיסתך. אתה מתעלם מזה שיש ציבורים שצורת החיים שלהם שונה בתכלית משלנו ואצלם תנאים מוגדרים אחרת ועם דגשים אחרים.

לא קשור לתכלית, אני למשל לא אביא ילד לעולם אם אני אדע שאין לי משאבים לטפל בו. הם לוקחים קצת רחוק מדי את מצוות " פרו ורבו" ומגדלים כל אחד 20 ילדים. לדעתי, זוג הורים בודד לא מסוגל מבחינה פיזית, כספית ומכל בחינה אחרת שאתה רק יכול לחשוב עליה לטפל כמו שצריך ב-20 ילדים.

ובהקשר לדיון המקורי, אני עדיין חושב שכל עוד לא מאוחר מדי עדיף לעשות הפלה (אלא אם כן שני האנשים יתאהבו פתאום ויחליטו להתחתן :shock:). זה לא נחשב רצח אם העובר עדיין לא בשלב מתקדם וזה לטובת כולם. מה גם שככל שיותר מוקדם יבצעו את ההפלה, זה יהיה גם פחות מסוכן לאשה והיא תוכל להביא ילד משלה כאשר היא תהיה מוכנה לכך.

פורסם

קצת בבדיחות הדעת.

אם הבחורה לא מעוניינת לבצע הפלה, אז כדאי לקנות לבחור מדריך היינס מתאים

RGBhr_4059.jpg

פורסם

באמת סליחה על ה20 אגורות שלי, אבל לא מדובר פה על בני 16 אלא על אנשים שמתקרבים לגיל ה30, שבגיל כזה לא יכולים לקחת אחריות על עצמם ומעשיהם, מבלים ומז***ים ואז כשקוראת פאשלה הם מתבכיינים שאין להם כסף ויהרסו להם החיים ובלה בלה בלה. ואחר כך אנשים עוד מתפלאים איך הורים שוכחים את הילד שלהם לגסוס באמצע אוגוסט באוטו.

פורסם

אתה צודק ב-100%, אף אחד לא הצדיק את מה שהם עשו, זהו חוסר אחריות מוחלט.

אבל קרה מה שקרה, וצריך כרגע לחשוב איך פותרים את זה ככה שחיים של כמה שפחות אנשים יפגעו.

פורסם

במקום להגיד לחבר שלי את כל מה שאתם אומרים פשוט הפנתי אותו לשרשור הזה.

הבחור יודע שעשה טעות,אבל כמו שאמר הבחור מעליי,עצם זה שנעשתה טעות לא אומר שצריך להמשיך איתה, ולהביא לעולם תינוק בלי יכולת לגדל אותו כמו שצריך (=זוג הורים) זה פשוט לעשות לו עוול, מעבר לעובדה שהחיים של שניהם "ידפקו" כי אולי היא תתבע ממנו מזונות (ואולי לא,אי אפשר לדעת) ומבחינתה,יהיה לה מאוד קשה למצוא גבר שירצה להכנס לחייה כשהיא כבר אמא לתינוק,זה עצוב,אבל עובדתית גברים יירתעו מכניסה לקשר עם מישהי שהיא אם חד הורית (מכל מיני נימוקים כמו "מה אני צריך לגדל ילד שלא שלי", "מה,היא כבר לא בתולה??" ועוד 1001 סיבות,איש איש וסיבובו).

הקטע הוא,וזה משהו שאמרתי לחבר שלי לבדוק, הוא אומר שבערך שבועיים וחצי-שלושה שבועות אחרי שהם היו יחד היא באה והודיעה לו שהיא בהריון,שזה בסדר.

מה שאותי מטריד זה שהיא אמרה לו כבר בשלב הזה שהיא עשתה כבר אולטרסאונד ויש כבר דופק (דופק מתחיל בדר"כ רק מהשבוע הרביעי וצפונה).

לי אישית נשמע קצת מופרך העניין הזה, אני אישית אמרתי לו שאם באמת עשו לה אולטרסאונד וגילו דופק, יכול להיות שהיא באמת בהריון,אבל לא ממנו.

מישהו שמבין יכול לשפוך אור ?....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

על פי ויקיפדיה דופק מופיע החל מ24 יום לאחר ההתעברות.

בכל אופן, שיתחיל לחקור יותר ופחות לזרום עם האירועים. הכי טוב, שילך איתה לרופא ויראה שבאמת יש היריון. אם יש, שיהיה מעורב בתהליך ההפלה אם היא הולכת על זה, ולא רק יסמוך על הדיווחים שלה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לא קשור לתכלית, אני למשל לא אביא ילד לעולם אם אני אדע שאין לי משאבים לטפל בו. הם לוקחים קצת רחוק מדי את מצוות " פרו ורבו" ומגדלים כל אחד 20 ילדים. לדעתי, זוג הורים בודד לא מסוגל מבחינה פיזית, כספית ומכל בחינה אחרת שאתה רק יכול לחשוב עליה לטפל כמו שצריך ב-20 ילדים.

לך, למשל, אין עדיין מושג, מה יהיה מצבך הכלכלי בעוד 5 שנים, ובוודאי שלא תוכל לדעת האם יהיו לך מספיק משאבים לטפל בו,

לממן לו חוגים, הסעות, לימודים גבוהים, חתונה ובית. אם כל אחד היה מחכה שכל הדברים האלו יהיו ברורים, כנראה שמאזן הילודה אצלנו היה נראה כמו באירופה.

להגיד על חרדים שהם מגדלים כל אחד 20 ילדים, זה נכון בערך כמו להגיד על חילונים שלכל אחד יש רק ילד וכלב. למעשה, בחברה החרדית ממוצע הילודה הוא כ 7.6 ילדים למשפחה. הרבה? בוודאי. אבל עדיין פחות מחצי ממה שהזכרת.

ולסיום, אני נתקל בכ"כ הרבה חילונים שמגדלים ילדים בעולם של מצוקה ובתנאים מחפירים, שהאמירות האלו משגעות אותי בכל פעם מחדש. כמובן, לא רק בחילונים, גם בחרדים, ערבים, אתיופים ורוסים.

דבר אחרון - אתה כותב שאתה גר בכפר חסידים. אני מבין שלא קל לכם עם העיר השכנה, אבל אם מה שמצאת לנכון לומר לכולם בשתי המילים שיש לך לתאר את עצמך בפורום זה שאתה לא חרדי, זה אומר דרשני...

פורסם
אתה צודק ב-100%, אף אחד לא הצדיק את מה שהם עשו, זהו חוסר אחריות מוחלט.

אבל קרה מה שקרה, וצריך כרגע לחשוב איך פותרים את זה ככה שחיים של כמה שפחות אנשים יפגעו.

זה בדיוק מה שאני חושב.

וצביקי, זה ממש לא קשור לחרדים/חילונים. זה פשוט לא המקום.

פורסם

צביקי, אין שום דבר נגד אף דת\עדה\זרם בארץ או בעולם, וזה שלכל אחד מהם יש דפוסים שמאפיינים אותו זה כבר נושא לדיון אחר לגמרי.

אני רק הבאתי את החרדים כדוגמא, אבל בטח ובטח שאני מגנה גם יהודי-חילוני\נוצרי\בודהיסטי שהחליט להביא כמות בלתי נתפסת של ילדים לעולם מבלי שתהיה לו היכולת לכלכל אותם.

• תוכן חדש...