Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני כמה דקות סיימתי שיחה עם חבר,והוא בבעייה,אולי מי שמבין בכך יוכל להגיד עד כמה הבעייה חמורה.

הסיפור עצמו די פשוט, הבחור בילה עם איזו בחורה\ידידה שלו (לא בדיוק הבנתי), הם היו יחד פעם אחת ופה זה נגמר.

כעבור 3 שבועות הבחורה מספרת לו שהמחזור שלה התעכב באיזה יומיים והיא החליטה ללכת לרופא נשים שלה שבישר לה "מזל טוב, את בהריון !"

אחרי שסיימתי "להכנס" בו על זה שהוא הצליח להסתבך בכזה דבר, הוא סיפר לי שלא היה שימוש בקונדום, אבל במקביל את העניינים שלו הוא סיים בחוץ בוודאות.

השורה התחתונה היא,

הבחורה לדבריו אמנם מדברת על לעשות הפלה, אבל היא לא סגורה על כך עדיין.

והבחור מהצד השני אוכל סרט שהבחורה בסוף תחליט ללדת, ומה יהיה הלאה ? (הוא לא מעוניין להיות איתה\להתחתן איתה וכו') ועוד יותר הוא אוכל סרט שהוא יצטרך לשלם לה כסף עבור גידול הילד,אם כמובן תחליט ללכת עם ההריון עד הסוף.

האמת ?

אני לא מבין בזה בשיט,וממה שנראה לי זה סרט לא פשוט בכלל.

יד למישהו נסיון או מכיר מה אומר הפן המשפטי בקטע כזה ?

לילה טוב, ותשתמשו בקונדום !

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 167
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש פה בעיה, אם לבסוף היא כן חליט ללדת ותתבע אותו על מזונות, הוא עומד להפסיד בצורה כבדה בבית המשפט. פשוט אין לו סיכוי אם זה יגיע לתביעה על מזונות.

לצערי אין דרך יפה להגיד זאת אבל, כדאי שילחץ עלייה מאוד לעשות הפלה , אם הוא לא מעוניין לשלם כל החיים ולחיות בידיעה שיש לו ילד אך הוא בעצם לא נשוי לה, לא איתה וכו' ואולי יראה אותו כמה פעמים בשבוע אם בכלל.

פורסם
לצערי אין דרך יפה להגיד זאת אבל, כדאי שילחץ עלייה מאוד לעשות הפלה

:mad:

ברחם שלה גודל בן אדם. אני לא דתי, אבל הפלה היא רצח. הפלה היא לא רצח רגיל, אלא רצח של אדם חסר ישע ואונים.

עשה מה שעשה, שיהיה גבר וייקח אחריות! :evil:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה מה שישר עלה גם לי בראש,הקטע של מזונות, אבל חיפשתי עכשיו באינטרנט מידע לגבי העניין הזה וממש לא מצאתי כלום (מצאתי רק מידע שקשור לזוגות לפני גירושין וכדומה,לא למצב של "אופס נקרע לי הקונדום" :wink:).

מבחינת חבר שלי הוא גם אם היא תחליט ללכת על לידה הוא לא רוצה לשמור איתה ו\או התינוק על קשר (אבל אולי הוא סתם זורק את זה עכשיו כי הוא קצת בסרט ולחוץ).

בקיצור, לא עלינו.

נ.ב

כדי מראש לא להסיט את הדיון לכיוונים של בעד או נגד הפלה אציין שבהנחה שמה שהבחורה סיפרה לחבר שלי באמת נכון, היא אמורה להיות עכשיו בערך בשבוע השני להריונה, כך שבכל מקרה כל הדיון על רצח וכדומה לא ממש רלוונטי כיוון שבשלב זה אין עובר או משהו שמתקרב לזה, מעבר לזה שעבור חבר שלי זה לא ממש משנה, הוא פשוט רוצה שכל זה יסתיים.

פורסם

אני חולק על דעתך כאן, מכיוון שבקושי בחודש הראשון, זהו סך הכל אוסף רב של תאים, אין לו שום דבר אנושי שום דבר שמתקשר לאנושיות. הזמנים היום מודרניים לצערי.

פורסם

במקרים שיש ספק - אני אומר שאין ספק.

גלולת היום שאחרי (ולוודא שהיא בולעת - את הגלולה...:))

שווה להשקיע את ה100 ש"ח בשביל השקט הנפשי.

זה סרט רע ביותר... מקווה שייצא מזה בשלום.

כדאי שבתור התחלה יציע לממן את ההפלה בצורה מלאה , באיזו צורה שתבחר , באיזה מקום שתבחר.

אם ההורים שלה עלולים לקבל את זה רע - כדאי שהם ידעו על זה... זה יכול לזרז את העניין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני חולק על דעתך כאן, מכיוון שבקושי בחודש הראשון, זהו סך הכל אוסף רב של תאים, אין לו שום דבר אנושי שום דבר שמתקשר לאנושיות. הזמנים היום מודרניים לצערי.

יש אנשים שמשליכים גישה דומה על אנשים אחרים והורגים אותם ללא היסוס. בשבילך זה אוסף תאים, בשביל מישהו אחר אולי אתה ואני רק אוסף תאים.

בן אדם הוא בן אדם לא כי הוא ניראה כפי שהוא ניראה, אבל בגלל המהות שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מסכים לגמרי עם אייל. פוסטינור B היא המצאה גאונית שכבר הצילה אותי פעם.

לפני כמה זמן זה קרה?

אם לפני 3 חודשים אז אין שום בעיה לעשות הפלה. אחרי זה (לא בטוח אחרי כמה זמן, אבל בטוח שיותר מ3 חודשים) זה כבר הופך ללא-הומאני.

במקום להרוס 3 חיים (שלו, שלה ושל התינוק), עדיף לסיים את זה כבר עכשיו.

אה, כן... ותגיד לו שהוא אידיוט כי הוא לא השתמש בקונדום :-D

פורסם
:mad:

ברחם שלה גודל בן אדם. אני לא דתי, אבל הפלה היא רצח. הפלה היא לא רצח רגיל, אלא רצח של אדם חסר ישע ואונים.

עשה מה שעשה, שיהיה גבר וייקח אחריות! :evil:

אני מסכים חלקית עם מה שאתה אומר, אבל לפעמים עדיף לעשות הפלה מאשר להביא ילד למציאות הפוכה.

כמו שאייל אמר, שהבחור לא ילחיץ אותה וינסה לעודד אותה לעשות הפלה במימונו אפילו, וחשוב שיתמוך בה בינתיים ולא יראה עויינות או חוסר זמינות אחרת היא תשתגע ותקבל רעיונות לא הגיוניים.

פורסם

לפני כמה זמן זה קרה?

עד כמה שידוע לי זה די טרי, משהו כמו חודש (מתי שהם היו יחד).

אני אישית אמרתי לו שיתנהג אליה יפה אבל שורה תחתונה שיגרום לה להבין שהיא חייבת לעשות הפלה, אחרת היא באמת הורסת חיים של 3 אנשים, כי הוא ייהרס מזה שיש לו עכשיו ילד לא רצוי שהוא צריך לממן אותו, היא תהרס כי להתחיל את החיים בגיל 28-29 רווקה עם ילד זה לא אטרקציה וגברים לרוב לא יקפצו עליה והילד יהרס כי הוא פשוט נולד מכל הסיבות הלא נכונות וגודל למציאות לא אידיאלית מבחינתו.

כל זה אמרתי לו אחרי שהוא הבהיר לי שאין לו שום כוונה להיות איתה,ובטח לא להתחתן איתה.

פורסם

עידן אני מאוד מסכימה עם דעתך. הוא חייב להיות זמין בשבילה כי הוא זה שעובר את ההליך הכי קל והיא והגוף שלה ישאו בתוצאות.

רק אם אפשר לדעת באיזה סביבת גיל היא?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

הוא אמר שהיא פחות או יותר בגילו שזה אומר 26-28, משהו כזה (מאחר ואני לא בארץ סביר להניח שגם לא הייתי שומע אודותיה אלמלא המקרה הזה).

פורסם

אני חושב שגם אם האם לא מוכנה/יכולה לגדל את הילד, היא תמיד יכולה לעניק אותו לאימוץ למשפחה שאין באפשרותה להביא ילדים לעולם.

לכן אינני רואה סיבה שיכולה להצדיק הפלה.

תוספת:

רצח של בן אדם חסר אונים וישע, נישאר רצח ואינני רואה שום נסיבות מקלות. אני מאמין שלאף אחד מאיתנו אין זכות לקבוע מי יחיה ומי ימות.

פורסם

אלפא - הבעיה היא לא מה שאתה מאמין - אלא מה שהיא מאמינה בו כי בינינו, אתה לא תהיה זה שיישא בתוצאות של הילד הזה או הפלה. אתה לא יכול לשפוט אותה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

צודקת, למרות אמונותייך שכבודן במקומן, חייבים להצמד למציאות חביבי.

• תוכן חדש...