Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם חושבים על זה? המחיר הוא 129 ש"ח לחודש ללא הגבלת הורדה.

אני צריך אינטרנט אלחוטי למחשב נייד לא בבית, כמו כן אינטרנט לבית.

מה אתם חושבים שווה לקחת ולוותר על האינטרנט בבית ופשוט כל פעם להישתמש במודם הסלולרי?

כמו כן איזה מהמודמים הכי מומלץ?

פורסם

מנסיון אצל חבר

אתה מקבל מודם סלולרי חיצוני שמתחבר ב USB

אתה יכול לחבר אותו רק למחשב אחד ככה שאם יש לך יותר ממחשב אחד בבית אז אתה בבעיה אם אתה לא עושה שיתוך אינטרנט.

אבל אם זה לנייד אז זה ה-דבר, יש לך אינטרנט בכל מקום אפילו בים

מוריד בקצב קבוע מהר ועובד ללא דופי.

ומה שהכי טוב זה שאין לך היתעסקות עם אף אחת מהספקיות או מנותני התשתית

אפשר לאמר שיחסית לתמורה שזה נותן המחיר לא יקר ומקווה שישתווה למחיר של אינטרנט ביתי אחרי שיותר אנשים יצטרפו לשירות הזה

כמו כן זה הופך לך את המחשב הנייד ל GPS סלולרי ללא מקלט GPS (בתנאי שתשיג תוכנה פרוצה)

ממליץ !

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה זאת אומרת שאפשר להישתמש רק במחשב אחד?

אני הרי יכול להתקין את התוכנה ולהעביר את ההתקן למחשב בבית כאשר אני משתמש בו (בבית אין לי מה להישתמש בלאפ טופ).

פורסם

אבל עדיין, רק מחשב אחד גולש באותו הרגע. לא שניים או יותר במקביל. הכוונה היא שאת המודם הזה אתה לא יכול לחבר לראוטר כמו מודם ADSL או כבלים רגיל.

אם אכן אין הגבלת הורדה והמהירות טובה - זה נשמע כמו אופציה מעניינת מאוד!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כדי ליגלוש בשני מחשבים יש לחבר את המחשבים בין הכרטיסי רשת שלהם עם כבל רשת ולהפעיל את השיתוך על החיבור של האינטרנט במחשב שאליו מחברים את המודם.

חיסרון 1 בולט הינו שכדי שהמחשב השני יגלוש המחשב שמחוברלמודף צריך להיות דלוק ומחובר לרשת.

בקיצור זה בעיקר טוב אם יש לך רק מחשב נייד או מחשב אחד בבית, לא אם יש מחשב לאבא, אמא ולעוד כמה אחים עם שרת סרטים ושכולם גולשים כל היום

פורסם

זה לא משנה איך תשרשר מחשבים מהמחשב הראשי, העניין הוא שהוא צריך לדלוק ולהיות מחובר כדי שיהיה לכל השאר אינטרנט

פורסם

אם יש לך שרת קבצים כמו שאמרת אז פשוט לחבר את זה אליו והוא גם ככה כל היום דלוק אז שהאינטרנט ירוץ עליו

אבל בכל אופן, זה יעיל בעיקר לאנשי עסקים שעפים ממקום למקום וצריכים להיות זמינים כל הזמן..

בקשר לקצבים יש למישהו מידע על העניין? על איזו מהירות מדובר?

בנוגע לחוזה עצמו בעניין התעבורה, היה רשום בפורום אחר שבאותיות הקטנות רשום בבירור שהשירות מיועד לגלישה עד 10 גיגה ובמידה ותהיה חריגה רצינית סלקום רשאית לנתק את הלקוח או משהו כזה משעשע.

אבי.

פורסם

מהאתר של סלכלום:

גלישה חופשית ללא הגבלה בכל זמן ומכל מקום- ללא הצורך לעקוב אחר נפח הגלישה, ללא דאגה מעלות חריגה ומהחשבון בסוף החודש,

לגבי המהירות:

מהירות הגלישה הינה גם בהתאם לתנאי הרשת, הציוד, אופן השימוש וכמות השימוש כמפורט בתנאי התוכנית.

הם טוענים שהציוד הינו בעל קצב הורדת נתונים מקסימלי עד 2.8Mbps

פורסם

עכשיו דיברתי עם החבר שיש לו את זה והוא אמר שהוא מוריד במהירות של 250-280 (שזה כמעת 2.5 מגה) והצליח לשלוח ב 45

והוא משלם את המסלול של 130 שח ויש לו מודם Telit MX20 שמתחבר ב USB

לדבריו עוד עדיין מרוצה, הוא שבועיים בשרות הזה

שימו לב,

לאורנג' יש ב 99 שח אבל עם הגבלה של 5 גיגה בחודש.

מקבלים מודם USB-DONGLE

http://www.orange.co.il/PlansAndRates/11410.html

פורסם

לפי שמתכוון רק לגלוש 5 גי'גה זה מספיק בהחלט,

99 שקל לחודש זה מחיר בדיחה !, מסתמן שיפור משמעותי בתחום ואני מאמין שגם פלאפון יצאו בקרוב מאוד במבצע דומה

פורסם

אני לקוח מרוצה של אורנג' , אבל לא בא לי לגלוש עם תקרה...

השאלה העיקרית היא האם בסלקום המהירות מספקת בכלל?( בפועל , לא מה שהם מצהירים ) ובפרט באזורים יותר מרוחקים...

למישהו פה יש ניסיון רציני עם אחת החברות?

במידה והאינטרנט במהירות סבירה, שלום לראוטר אני עובר לגלוש כך כל הזמן...

• תוכן חדש...