Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המופע המוטורי של הערב היה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקר שכר.

חשב משכורת ממוצעת של עובד, הכפל בכמה עשרות עובדים, הכפל במספר שבועות עבודה על כל פרק, הוסף את שכר המנחים וכבר הגעת לסכומים גבוהים מאוד לכל פרק.

עכשיו הוסף לזה את עלותו של פרק "מיוחד" (ספיישל ארה"ב או אפריקה) ותראה שכלל לא מסובך להגיע לעלות כזו.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל "מביני העניין " למיניהם לגבי הST או אסתי ,אז השם אסתי הוא שמה של בעלת הרכב (קוראים לה אסתי ) או שאם אני לא טועה זאת אסתי לאודר ...........

:-D

או בקיצור

תפסיקו לשחק באבשלום קור כי כולם מכירים את הכינוי של גרסת האימפרזה טורבו STI שבשם רבים היא אסתי ולא כל שטות אחרת שכתבו כאן ,אפשר לחשוב שאנשים לא ידעו על מה מדובר אבל העיקר ללכלך (ואז גם לבכות למה אין תוכניות על רכב בארץ או כל שטות אחרת ששמעתי ).

ואם כבר על הדרך אז ....

"און לשלטון " :lol:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

dkny, אל תיתן למותגים לבלבל אותך :-)

כבר הוסבר למעלה, אני מניח ש(לא) קראת? אם התוכנית היא לחובבי רכב שיודעים מי זו אסתי היקרה שלך, אז היא לא פוגעת. אם היא לקהל הרחב, אז צר לי לעדכנן שלפחות 99.9% מאוכ' ישראל לא יודעת על מה אתה מדבר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

טוף, אחרי שהורדתי את רף הציפיות ובכוונה לא רואה את זה בשידור ישיר אני יכול ליהנות מחלקים נבחרים של התכנית.

תוך כדי צפיה בתכנית המוקלטת בשעה נורמאלית ואחרי שאני מדלג על הפתיח ההזוי לגמרי די נהניתי מכתבה על STI (לא הבנתי מה הייתי אמור להיבן מתרגילים שאילדיס עשה לה בערד), מאוד נהניתי מביקורה של מיקי (שמתם לב שזה היה קטע ארוך מאוד?) והתקשקשות איתה.

לא הבנתי למה עכשיו מביאים לנו כתבה על 207 אחרי שהיא נמכרת פה הרבה זמן ואחרי שכבר הבנו מאין ספור ביקורות קודמות מה הקטע של המכונית הזו.

או שחברי הפקה פשוט רצו לבקר בפריז?

207CC היה נחמד.

מנכ"ל אוטודיל היה דפוק לחלוטין הפעם. בא לי להקיא כל פעם שהוא אומר cabreolet במבטא ערסי ומציע לחיים כהן קבראולט "עממית" ב-200,000 ש"ח.

על הסיום ההזוי עוד יותר מהפתי דילגתי גם ב-fast forward מהיר מאוד.

בלי כל החלקים המיותרים ועם דילוג על כל הפרסומות וחסויות נשאר 20-25 דקות של חומר לא רע ומבדר.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
מנכ"ל אוטודיל היה דפוק לחלוטין הפעם. בא לי להקיא כל פעם שהוא אומר cabreolet במבטא ערסי ומציע לחיים כהן קבראולט "עממית" ב-200,000 ש"ח.

מוזר שהוא לא הציע לעם למשל 306 קבריו' איזו סדרה 3 קבריו' או פונטו קבריו' שלהם מחירים הרבה יותר עממיים. זה כנראה כי אין לו במלאי באוטו-דיל . אז למה שהוא יציע? הרי ברור שחשוב לו לעזור לאנשים למלא לו את חשבון הבנק.

פורסם

ולמי שאומר שאון יעקובסון מלך- בפרק על ה"אס טי" הוא לא נראה מבין יותר מאילדיס בתחום.

אם כבר מביאים נהג ברמה כזאת, לא כדי לתת לו לדבר יותר משני מילים?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

בוא נגיד ככה לגבי און ,הלוואי על רובנו (כולל כאלה שמיחצנים את עצמם ) להיות עם ידע כמו של און בתחום הנהיגה ובתחום הרכב,מהכרותת שלי איתו אז הוא יודע לקרוא טוב מאוד מה ניתן להוציא מהרכב גם ללא מאמץ (של הרכב) ואת יוכיחו חברים כאן שמכירים אותו ,לגבי מה שהיה בתוכנית עם הסובארו אז אין לי (לפחות ) מושג מה היה שם אבל אני כן אגיד שכפי הנראה צוות ההפקה של התוכנית רואה את אלה שהם סלב שידברו ועל זה חבל .

ועם כבר מדברים על מנכ"ל אוטו דיל והחבר שלו אז היה רצוי ששניהם יחזרו לעיסקים שלהם וישאירו יותר מקום לדברים יותר מעניינים מאשר לפרסם את עצמם בלבד !:arrow:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
אני הבנתי את זה מהפרק הראשון של העונה הראשונה.

חסר להם את ההומור האנגלי המשובח של קלרקסון-האמונד-מיי. וחוש הומור בכלל...

כי כדי להגיש תוכנית רכב, לא מספיק להבין במכוניות, צריך גם לדעת לגרום לצופה לא להירדם.

גם זה לא חייב, מצדי שלא יתנו הומור בתוכנית, שיהיו מצדי תוכנית ללא אולפן בסגנון הילוך חמישי, אבל שיבינו במכוניות, שיעשו כל מיני משימות, שיגידו דברים לעניין ולא שהמכונית "חלשה" ובזה נגמר הסיפור.

כל מה ששמעתי על ה"אסטי (??!!??)" הוא שהיה חזקה, נוחה, לא בעלת רגש, מהירה, תפלה, יבשה, מסכנה, קוריאנית וכו' וכו'...

אם כבר עשיתם תוכנית למוטוריקה, מה זה השטויות האלה בתחילת התוכנית לקחת 20 דקות ולהראות אותם מסתובבים במקומות שהשד יודע מה הקשר למוטוריקה ? אני כבר התרגלתי להסתכל בתוכנית 20 דקות אחרי, ולסגור את הטלוויזיה 20 דקות לפני גמר התוכנית, ובעצעם נשאר 10 דקות, לא יותר, כדי להראות משהו על מכוניות, שזה בערך הזמן שלא שווה את השעת שינה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...