Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני מחפש מישהו שיכול לייעץ לי על מערכת סאונד איכותית לסובארו אימפרזה מודל 2500.

התקציב שלי נע בן 2000 ל- 2500 ש"ח.

תודה, בוריס!

פורסם

אהלן בוריס,

תפרט בדיוק מה אתה רוצה לקנות

-רדיו דיסק

-מגבר

-סאב

-קומפוננט

?

(או שילוב של כולם ביחד)

פורסם
אהלן בוריס,

תפרט בדיוק מה אתה רוצה לקנות

-רדיו דיסק

-מגבר

-סאב

-קומפוננט

?

(או שילוב של כולם ביחד)

שילוב של כולם ביחד אחי חח

משהו חזק!

פורסם

אוקיי

מה מידת הרמקולים בדלתות...?

רדיו דיסק- 650 ש"ח -http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574126

3 יציאות למגבר

כניסת AUX

פורסם

בקשר למידת הרמקולים בדלתות אין לי מושג אחי מצטער, ואח שלי נסע עם האוטו ברגע זה אני לא יכול לבדוק!

מזאת אומרת "כולל כניסת AUX" והוא תומך ב DVD?

פורסם

aux זה כניסה למכשיר כלשהו,ולא הוא לא תומך DVD

עדיף קודם שתבדוק מה מידת הרמקולים אצלך ברכב ואח"כ יהיה אפשר להתאים קומפוננט

פורסם

זה הצורה החדשה יותר כמו ה2006 ? אני מתכוון שהגריל מקדימה לא רחב אלא שיש מין ריבוע ובתוכו הסמל ? אם כן אז 99 אחוז שזה 6 וחצי מקדימה ומאחורה 5.25 או 4 לא בטוח בקשר לזה... (האוטו שלמדתי עליו נהיגה)

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אז הוא כמו הדגם של ה2004 ומטה... לדעתי זה 6.5 אמור להיות שם... (לפי השרשור של הגדלים)

חוץ מזה תרד עם מטר או סרגל תמדוד את הגריל - אם הוא באיזור ה16 ס"מ אז הוא 6.5, אם הוא יותר באיזור ה13 ס"מ אז הוא 5 ורבע אינטש...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תוכן חדש...