Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז נמאס לי לחכות שיהיה לי תקציב לLRX.

ולא מצאתי יש שניה. אז הוחלט ללכת על משהו בינוני שיספק את הצרכים שלי בנתיים.

ההתבלבטות היא בין שני מגברים שמוכרים פה בפורום והם :

1. kicker 850 zx

2. Soundstream TRA960.4

אני לא מכיר אף אחד מהם, יצא לי לשמוע מגברים של סאונסטרים והתוצאה לדעתי ממש מספקת.

אין לי שום ניסיון עם קיקר ולכן פה אני צריך את עזרתכם.

הסואנסטרים יותר מדבר אלי.

שניהם אותו מחיר בערך, ההבדל שהסאונדסטרים משומש והקיקר חדש.

אני יוסיף כמה דברים:

המגבר יגביר סט K2P.

ו6X9 עתידיים.

האם הקיקר לא חזק מדי בישביל הסט הנל?

האם ההצהרה של 175RMS לערוץ בקיקר לא מוגזמת מדי!?!

פורסם

כמו שאמרתי, את זה שקיקר וסאונסטרים חברות טובות אני יודע. אך לכל חברה יש ליינים גבוהים ונמוכים זה לא מה שרלוונטי.

אני מחפש חוות דעת על המגברים המצויינים למעלה. את המגבר של סאונסטרים בקושי יש בארץ.

הקיקר ממש מפתה.

דרך אגב הקיקר לא חדש, הוא בשימוש 3 חודש וכך גם הסאונסטרים.

אף אחד מהם אין לי עוד אפשרות לשמוע, אלה אם אני אגש לרכוש אותם, במצב כזה לא תיהיה לי בכלל אפשרות להשוות כי לא יוכל לשמוע את השני

פורסם

תהיה בטוח שהקיקר לא מוציא 175 לערוץ

הוא מוציא יותר ! פשוט מפלצות הגברה הקיקרים האלה

לגבי מה יותר איכותי, שתי החברות מאוד מומלצות, אני מכיר אנשים שלא יחליפו את הקיקר שלהם

נראה לי שהטרנטולה לוקח פה, מגבר מסדרה גבוהה של חברה מעולה, לא מכיר מישהו שהתאכזב מהסדרה הזו

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הטרנטולה הוא מגבר של הליין הגבוה של סאונדסטרים עוד יתרון במגבר כמו זה שאתה יכול לעבוד איתו בבי אמפ בלי HU תומך כי אתה יכול לחתוך את האלמנטים דרך המגבר שלא הרבה מגברים מסוגלים לעשות את זה וזה יתרון גדול מאוד בגדול מגבר טוב מאוד בין המתחרים שלו.

• תוכן חדש...