Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

STI או EVO מה אתם הייתם בוחרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שקונה את אחד מהרכבים האלו, לא מתייחס בכלל לצורה החיצונית, לעיצוב הפנימי, או לאיכות החומרים.

אלו מכונות נהיגה, שאין לנהג שהוא לא סופר מיומן שום סיבה לנהוג בהן.

אם אלו השיקולים - שיחפש רכב אחר.

דווקא כשיש מחלוקת על מי יותר טובה ודווקא כאשר הביצועים דומים, פרמטרים כמו עיצוב חיצוני ותא נוסעים מקבלים משמעות חשובה יותר שלא היתה מתקבלת אם ההבדלים בפרמטרים הדינמים היו יותר חד משמעיים. כל מה שכתבתי נכון אם משווים בין אסתי ידנית לאיבו ידנית, כאשר מכניסים את תיבת ה-SST של האיבו נכנסים כבר שיקולים נוספים של נוחות.

SimonLTZ, אף אחת מהמכוניות האלו לא מאובזרות במיוחד, לא נוחות במיוחד,

לא נהנות מאיכות חומרים גבוהה במיוחד, ולא נראות ממש שונה מהרכב של השכן (לדעתי).

זה עדיין לא אומר שלא הייתי חוטף כל אחת מהן בו ברגע אם היו מביאים לי במתנה,

אבל צריך לשים דברים בפרופורציות.

השיקולים שבין בחירת STI או EVO, לדעתי לפחות,

לא צריכים להיות על בסיס פרמטרים כמו "בחינה חיצונית פנימית איכות חומרים" (דבריו של פותח השרשור).

שכן יתרונותיהן של המכוניות הנ"ל אינן בתחומים האלו.

איכות ההרכבה בשני הרכבים האלה טובה מאוד, הביקורת היא על החומרים הנוקשים יותר במקום האופנה של השנים האחרונות של דיפונים רכים. שתי המכוניות דווקא מאוד מאובזרות ומה לעשות...הן נוקשות, כיאה לנינג'ה. אני ממש לא מבין איך זה יכול להכתב כביקורת על המכוניות האלו.

לגבי העיצוב, רפליקות הראלי היפניות תמיד יהיו דומות מדי לדגמים הרגלים כי הן מבוססות על אותו מרכב, אין מה לעשות ואף אחת מהן לא תהיה רודסטאר, יש כאלו שאוהבים את זה ויש כאלו שפחות.

ה EVO 10 תגיע רק בתחילת 2009 לא?

עוד חודשיים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לא הייתי בוחר באף אחת מהן. לגבי החזות שלהן - שתיהן מכוערות בטירוף. האיבו והאסתי המכוערות ביותר שאי פעם נוצרו (לדורות).

לטעמך

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
לא הייתי בוחר באף אחת מהן. לגבי החזות שלהן - שתיהן מכוערות בטירוף. האיבו והאסתי המכוערות ביותר שאי פעם נוצרו (לדורות).

כן, נכון, בעיקר עם אתה שם את האיבו החדשה ליד הגולף שלך:hihi:.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

שווה בדיקה מול הסוכנות האם נשאר להם עדיין EVO דור קודם.

אם כן - אז יש מצב למחיר יותר טוב.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
כמובן שלא רק, אלא בנוסף. ואם לדעתך זה פרמטר לא חשוב :roll: ,כמו שאמרו לפניי אתה טועה ובגדול .

אז שייקנה S3.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ולדעתי השרשור הזה דיי הזוי!

אם ובאמת יש תקציב כזה, הרי שהוא חייב לבדוק בדיקה היקפית ונרחבת לגבי

הרכב ולפי דעתי שאלות כלליות כאלה בפורום לא ייתרמו לשום דבר, כי אחרי הכל, לדעתי,

העניין הוא אינדיבידואלי- חלק מהאנשים יאהבו יותר את הSTI בשל יתרונות שמבחינתם

חשובים יותר וחלקם יבחרו את הEVO.

בקיצור ולעניין- הלוואי ולי היתה התלבטות כזאת( צרות של עשירים.. ;-) )

בצלחה בבחירה ואני מבטיח לך שההנאה תיהיה מרובה בשני הרכבים :)

• תוכן חדש...