Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

STI או EVO מה אתם הייתם בוחרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה אתמול קיבלתי את האיביזה הקופרה שלי רכב מדהים ויפה אחחח כמה שאני מת לסיים את ההרצה, אוקיי ולעניין הכותרת קרוב משפחה שלי מתלבט בין שני הרכבים האלו מה דעתכם? מה אתם הייתם בוחרים? אני אמרתי EVO והכוונה לרכב חדש מהחברה.

תודה

פורסם

אי אפשר לתת לך המלצה ככה על שתי מכוניות כאלה. הנתונים היבשים לא מספקים את ההבדל בינהם כראוי. אני מציע שקרוב משפחתך יסור מכורסאתו אל סוכנות סובארו ומיצובישי ויזמין נסיעת מבחן.

פורסם
אי אפשר לתת לך המלצה ככה על שתי מכוניות כאלה. הנתונים היבשים לא מספקים את ההבדל בינהם כראוי. אני מציע שקרוב משפחתך יסור מכורסאתו אל סוכנות סובארו ומיצובישי ויזמין נסיעת מבחן.

מסכים איתך ואין לי ספק שזה יקרה אני יודע שמבחינת ביצועים קשה להשוות אבל מבחינה חיצונית פנימית איכות חומרים אני מאמין שיש הבדלים לא? ובכל זאת במה הייתם בוחרים באופן כללי?

פורסם

מי שקונה את אחד מהרכבים האלו, לא מתייחס בכלל לצורה החיצונית, לעיצוב הפנימי, או לאיכות החומרים.

אלו מכונות נהיגה, שאין לנהג שהוא לא סופר מיומן שום סיבה לנהוג בהן.

אם אלו השיקולים - שיחפש רכב אחר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מי שקונה את אחד מהרכבים האלו, לא מתייחס בכלל לצורה החיצונית, לעיצוב הפנימי, או לאיכות החומרים.

אתה אולי לא היית מתייחס וחבל שככה אבל יש אנשים שכן, הרכב לא הולך להיות על המסלול כל היום חוץ מחוויית נהיגה הוא הולך לשמש גם לנסיעות יום יומיות בעיקר לעבודה וחזרה ולכן דברים אלו חשובים, רכב אחר לא בא בחשבון הבחירה תיהיה STI או EVO. ואולי בכל זאת במה היית בוחר מבין השניים למרות השיקולים בהנחה שאין אופציות אחרות?

פורסם

אין עדיין EVO 10 בארץ (תגיע בקרוב) ובמיוחד ברכב כזה - לא הייתי קונה ללא נסיעת מבחן. שיחכה עד שתגיע ויעשה נסיעה (עדיף של יותר מחצי שעה) על שתיהן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם חשוב להם זמינות כח בהילוך רביעי אז EVO 8)

אם הם לא רוצים אוטו מכוער אז EVO

כל אפשרות אחרת, סובארו. (מחיר, פוטנציאל שיפורי מנוע, פנים הרכב )

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בכל זאת במה היית בוחר מבין השניים למרות השיקולים בהנחה שאין אופציות אחרות?

מה שאני הייתי בוחר לא רלוונטי, משום ששיקולי הנוחות והאיבזור ממש לא משנים שום דבר אצלי.

אני בוחר רכב לפי המדדים שחשובים לי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אתה טועה, ובגדול.

לעורך ההודעה - יש שיגידו לך EVO ויש שיגידו STI.

אני את החלטתי קיבלתי לאחר התרשמות משתי המכוניות. אחת בבעלותי ביומיום, ואחת קיבלתי לנהיגה למשך יממה.

ההחלטה שלי - והנימוקים לא לשעה זו - STI ובגדול.

זו אגב גם ההחלטה של בעל הEVO שעבר אליה מSTI DCCD...

תהיה בטוח שיהיו כאלו שיאמרו לך שהם החליטו EVO.

מה גם שמדובר פה על EVO 9 מול STI 05-06

תנהג, תתרשם ותחליט.

סימון

.....

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אם זה משנה לך - אז קלארקסון קנה גרסה טיפה חלשה יותר של הEVO לאישתו ולא ממש התלהב מהסובארו.

פורסם

לא הייתי בוחר באף אחת מהן. לגבי החזות שלהן - שתיהן מכוערות בטירוף. האיבו והאסתי המכוערות ביותר שאי פעם נוצרו (לדורות).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

SimonLTZ, אף אחת מהמכוניות האלו לא מאובזרות במיוחד, לא נוחות במיוחד,

לא נהנות מאיכות חומרים גבוהה במיוחד, ולא נראות ממש שונה מהרכב של השכן (לדעתי).

זה עדיין לא אומר שלא הייתי חוטף כל אחת מהן בו ברגע אם היו מביאים לי במתנה,

אבל צריך לשים דברים בפרופורציות.

השיקולים שבין בחירת STI או EVO, לדעתי לפחות,

לא צריכים להיות על בסיס פרמטרים כמו "בחינה חיצונית פנימית איכות חומרים" (דבריו של פותח השרשור).

שכן יתרונותיהן של המכוניות הנ"ל אינן בתחומים האלו.

פורסם
SimonLTZ, השיקולים שבין בחירת STI או EVO, לדעתי לפחות,

לא צריכים להיות על בסיס פרמטרים כמו "בחינה חיצונית פנימית איכות חומרים" (דבריו של פותח השרשור).

שכן יתרונותיהן של המכוניות הנ"ל אינן בתחומים האלו.

כמובן שלא רק, אלא בנוסף. ואם לדעתך זה פרמטר לא חשוב :roll: ,כמו שאמרו לפניי אתה טועה ובגדול .

• תוכן חדש...