Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף את הישנים אז ככה יש לי פיאט פונטו 2003 ואני רוצה לשים קומפוננטים מקדימה יש מגבר טוב חוטים הכול עכשיו מה אתם ממליצים הדרישות שלי הם:

1. אין צורך בלעשות כול מיני איטומים וחירי בירי

2. שלא תיהיה חברה קוראנית שיהרסו לי תוך יומיים וחצי

3. שיתאים בעיקר למוזיקה שחורה האוסים וכאלה

4. הגודל הוא 6.5

5. התקציב שלי הוא 1400 שקל אם אופציה לחרוג ממש טיפה אבל לא להגזים אני חייל וזה אין כסף

בבקשה מי שיש לו מושג

תודה.

פורסם

+1

דוטק+איטום דלתות לפחות כמה שאפשר בתקציב

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

פורסם

להאוסים ושחורהלא הייתי הולך על דוטק. תנסהלמצוא V2 של פוקל. מיד חזק וטוב בהרבה מזה של הדוטק.

מצטרך להמלצה בשאר הכסך לקנות יריעות איטום השיפור הוא מאוד משמעותי.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

להאוסים בטוח לא ללכת על הפוקאל הזה .

האוס זה מוזיקה מאוד ווקאלית הדוטק עדיף .

וגם לשחורה אני חושב שהוא עדיף עם באס שמן ורך לעומת קיק באס של פוקאל V ללא מעברי תדרים .

פורסם

אני גם מתכננן לקנות מחר דוטק.

ואני גם שומע האוסים והים הופ ומעט ים תיכונית.

הדוטק יתאים למוזיקה הזו?

פורסם

תראו בשבילי זה בעיה לעשות איטום ושטויות כאלה זה אוטו של ההורים לא רוצה להתחיל להנדס להם שם כול מיני דברים רוצה פשוט כזה אתם מבינים אותי בטח בכול מקרה תודה אשמח לשמוע עוד חוות דעת מעוד אנשים פה בפורום =] ואם פשר תתנו לי את האתרים שמיהם ניתן להזמין

• תוכן חדש...