Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משער שעניין של נוחות זה גם סוג של טעם אישי,אבל לי אישית יש עוד נעליים של נייקי שוקס,ואלדו ועוד כל מיני חברות שנחשבות לאיכותיות,והאדידס הזה פשוט שם אותם בכיס הקטן כי הדגם הספציפי הזה ממש ממש נוח לי.

הפומה ממש לא להליכה יומיומית,זה כמו ללכת יחף.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דרך אגב,

הייתי לפני כמה ימים בקניון והייתי עצלן מידיי בשביל למדוד את הנעל, האם זה כמו נעל רגילה מבחינת מידה או שיש הבדל??

האם נכון הדבר וצריך לקחת חצי מידה עד מידה שלמה מתחת למידה הרגילה שלי בשאר הנעליים??

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

אני משתמש באלו, אם כי הן מיועדות יותר לנהיגת חורף (חמות בקיץ)

לא מציקות בהליכה.

מישהו העיר לי שהן דומות לנעלי היאבקות :roll:

בכל מקרה מדובר בנעל ריבוק מסדרת אירטון סנה

19787694.jpg

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

כמעט שלוש שנים שאני חי עם נעליי פומה בסגנון הנ"ל .

ההבדלים כל כך מוחשיים , עד כדי כך ששימוש בזוג נעליים מסויים עד שחיקה קלה , ואז מעבר לזוג נעליים חדש יותר , מורגש עד מאוד (לי זה גם מפריע מאוד , לוקח לי כמה ימים להתרגל בחזרה לגז ביניים ושלא נדבר על עקב-אגודל) .

עם זאת , אני לא חושב שאתה צריך לחפש "נעלי נהיגה" (או שחשוב לך לשלם יותר על עמידות באש) , אני מניח שתהיה מסופק מכל נעל של פומה בסגנון .

לך לחנות , תנעל זוג נעליים ותפתח את הדמיון (כמה חודשי שימוש , בעצם חודשי הליכה , יעשו פלאים לתחושות) .

לגבי מחירים , בגדול זה נע סביב ה-450 ש"ח +\- , שוב - לא לסדרות שמוגדרות כנהיגה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...