Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איטליה-סינפוני,סלסטרה.

ארה"ב-בטלר אודיו,טרו טכנולוג'י,יו-אס אמפס(כאילו דה...:wink:),זאפקו.

דנמרק-סקאן ספיק,פירלס,ויפה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

audiobahn-גרמניה,j volga-רוסיה,ppi-ארהב אם אני לא טועה,clarion-ארהב,אבל שלי מיוצר בסין

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
מורל היא חברה ישראלית??:shock::shock:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_loudspeaker_manufacturers

בלינק שהבאת רשום שJBL היא חברה אמריקאית.מאז ומעולם חשבתי שהם חברה סינית שחלק ממוצריה מיוצרים בדנמרק.האומנם?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

טוב התיקונים להלן:

סטאג' אודיו סיסטם: גרמניה.

קלריון : יפן!

אודיובהאן-ארה"ב

פוקאל-צרפת

PPI - ארה"ב (חיקוים בסין)

איטליה: PHD,הרץ,אודיסון.

גרמניה:מק אודיו, קנטון,מאגנט,ריינבו,אטון,סטייג'/אודיו סיסטמ,MB-QUART(היום שייך לאמריקאים),בלאופונקט.

יפן:פיוניר,קנווד,קלריון,אקליפס(שייך לקונצרן פוג'יטסו),סוני,פנסוניק.

שוודיה: DLS

ארה"ב: רוקפורד,לייטנינג אודיו, מאנסטר, סטירט וואירס,VISONIC, ג'נסן,אודיובאן,PPI, סרווין ווגה,הייפוניקס,JBL,אינפיניטי,הארמן קרדון,בקר(כל הארבע שייכים לקונצאן הארמן),בוז,דאימונד אודיו,

דינאודיו : היום גרמניה , פעם דנמרק.

דנמרק: ,B&O, tymphany

ישראל:מורל.

אנגליה:ג'נסיס,B&W, בעבר KEF.

פורסם

MOREL זה קיצור של לא פחות ולא יותר מאשר Mordechai electronics :shock:

אגב, תבדילו אלפי הבדלות בין המקור של החברות לאיפה שהן מייצרות, ועוד מליון הבדלות בין חברות שהיו פעם לשמות שנשארו מהן היום.

אפילו ה ID שרכשתי לאחרונה מיוצר בסין.

מעטות החברות שעדיין מיצרות את מוצריהן בארץ המקור. עם זאת, אין זה אומר מאומה על טיבם של המוצרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חברה ישראלית לכל דבר-בעל החברה ישראלי,מוצריה מיוצרים בנס ציונה(כנראה שיש לה מפעלים

נוספים ברחבי העולם).

פורסם
טוב התיקונים להלן:

סטאג' אודיו סיסטם: גרמניה.

קלריון : יפן!

אודיובהאן-ארה"ב

פוקאל-צרפת

PPI - ארה"ב (חיקוים בסין)

איטליה: PHD,הרץ,אודיסון.

גרמניה:מק אודיו, קנטון,מאגנט,ריינבו,אטון,סטייג'/אודיו סיסטמ,MB-QUART(היום שייך לאמריקאים),בלאופונקט.

יפן:פיוניר,קנווד,קלריון,אקליפס(שייך לקונצרן פוג'יטסו),סוני,פנסוניק.

שוודיה: DLS

ארה"ב: רוקפורד,לייטנינג אודיו, מאנסטר, סטירט וואירס,VISONIC, ג'נסן,אודיובאן,PPI, סרווין ווגה,הייפוניקס,JBL,אינפיניטי,הארמן קרדון,בקר(כל הארבע שייכים לקונצאן הארמן),בוז,דאימונד אודיו,

דינאודיו : היום גרמניה , פעם דנמרק.

דנמרק: ,B&O, tymphany

ישראל:מורל.

אנגליה:ג'נסיס,B&W, בעבר KEF.

מה עם חברות אמריקאויות כמו - פיוז'ן, ממפיס בל, MTX ...

מה עם יפניות כמו דנון, נקמיצ'י, לוקסמן, סאנסוי

מה עם חברה סינית בשם UBUY שהוזכרה בפורום לא מעט פעמים.

יש כל כך הרבה חברות שזה פשוט חסר טעם לנסות להתחיל לשייך רשימה לארצות. המוצר נמדד ע"י הטיב שלו.

אני אמנה עוד כמה שאני יכול לחשוב עליהן - אודיוקונטרול, אודיובאנק (לא אודיובאהן), פאוור אמפר, דואל, הרמן קרדון (האבא והאמא של אינפיניטי וJBL), קראון, בראקס, הליקס, פייז, אקוסטיק ריסרץ', בוסטון אקוסטיקס, פולקאודיו, סיגנאט, יינסן והרשימה עוד ארוכה ומתמשכת. מגנאט, MIK (לא נראה לי שהם קיימים היום), סיגמה, סרווין ווגה, לייטנינג אודיו, לאנזר, קיקר, סיז, פוסטקס, אאורה סאונד, SB, פונטק, אומגה אודיו (ישראלי! - אח של מורדכי למען האמת), רנסנס אודיו, דיינאודיו, דיאמונד אודיו... אני כבר מתחיל להיות מוטש...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...