Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אני מעוניין לקנות את הרמקולים האלה:http://zap.co.il/model.asp?model_id=40050

מתגובות בזאפ ומחבר שיש לו את הרמקולים האלה אני מבין שמדובר במוצר מאוד איכותי.

לחבר שלי יש כרטיס קול מקצועי.

האם יש טעם לקנות רמקולים כאלו לכרטיס קול סטנדרטי שמגיע עם הלוח אם?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תלוי איזה. אם הוא של איזו חברה עלומת שם, אני לא הייתי קונה (עדיין, 1200 ש"ח...). אבל אם זה כרטיס של GB, או INTEL או כל חברה סבירה אחרת (ומוכרת), הייתי שוקל להביא את זה. אבל אם אתה משקיע ברמקולים, לא יקרה כלום אם תשקיע גם בכרטיס קול כמו שצריך...

פורסם

כרטיס קול של realtek HD. זה המידע שמצאתי עליו באתר של הלוח אם

Enjoy high-end sound system on your PC! The onboard 8-channel HD audio (High Definition Audio, previously codenamed Azalia) CODEC enables high-quality 192KHz/24-bit audio output, jack-sensing feature, retasking functions and multi-streaming technology that simultaneously sends different audio streams to different destinations. You can now talk to your partners on the headphone while playing a multi-channel network games. All of these are done on one computer.

כרטיס קול עולה עוד 800 שקל וזה כבר יותר מידיי.

פורסם

כרטיס קול SB LIVE בסיסי של קריאטיב עולה 120 שקל (ואפילו פחות!) ועושה את העבודה יופי. אני מחבר אליו אוזניות של סנהייזר (HD497) והאיכות מצויינת. אגב, בזמנו קניתי אותו ב-400. (לפני שש שנים).

מצד שני, היום יש כבר כרטיסי קול משולבים שהשתפרו בהרבה מכרטיסי ה-ISA המעפנים של פעם. קנה את הרמקולים! תראה אם אתה מרוצה מהאיכות. אם לא, קנה כרטיס קול כמו שלי.

פורסם

בדקתי סתם כך תגובות על כרטיס קולוX-Fi XtremeMusicוCreative

ומישהו כתב בתגובות:

חוות דעת מעודכנת לאחר שימוש של שנה וחצי הכרטיס, כאשר רובו ככלו הושקע הזמן שימוש בכרטיס במוזיקה וסרטים.

המסקנה שלי היא בנוגע למוזיקה וסרטים, ולא למשחקים, והמסקנה היא כזאת.

אם יש לך מחשב בן 5 שנים או יותר, לך על הכרטיס, כי תרגיש בהבדל.

אם יש לך מחשב מה3 שנים האחרונות, הכרטיס קול שיש לך על הלוח אם (בהנחה שלא קנית את הלוח הכי זול ברשת איבורי), בהחלט יספק את כל צרכיך ולא תוכל להרגיש קרוב לוודאי בשום הבדל בין הX-Fi לכרטיס הקול שבלוח האם (במקרה שלי: GA-K8NF-9 של GIGABYTE).

כרטיסי הקול שבלוחות האם כיום הם באיכות ורמה מספקת. ולעיתים אף עדיפים, מהסיבה הפשוטה שכמה שיותר חיבורים בדרך למקור, ככה יורדת האיכות של הצליל.

ובטח ובטח שלא שווה להוציא את הסכום הזה.

אני בעל הכרטיס הזה כשנה וחצי, והחלטתי לעבור חזרה לכרטיס על הלוח אם, ואני פשוט לא מרגיש בהבדל.

הדבר המצחיק הוא שיצא לי לשמוע את אותה החוות דעת מאחד הטכנאים של אחת מחברות המחשבים עם הכי הרבה סניפים בארץ (ביקשו לא להזכיר פה שמות חנויות), אל תתפתו, הפרסום חזק ויפה, אבל הדבר האמיתי, פשוט לא זה.

איכות הצליל אינה שונה מאיכות הצליל שבכרטיסי הקול המובנים שבלוחות האם האיכותיים של השנים האחרונות

פורסם

התגובה צודקת לגמרי. כיום כרטיסי קול זה רק למי שיש אולפן. בכלל, עדיף לך אוזניות.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם
התגובה צודקת לגמרי. כיום כרטיסי קול זה רק למי שיש אולפן. בכלל, עדיף לך אוזניות.

ממש לא נכון כרטיס קול טוב עושה הבדל גדול באיכות שווה להשקיע בכרטיס טוב של קריאיטיב

למה תשתמש ברמקולים בשביל מוזיקה סרטים או משחקים?

בכל מקרה עדיף לקחת רמקולים יותר זולים קצת ובשאר הכסף לקנות כרטיס טוב

לדוגמא כרטיס כזה זול ויעלה בכמה רמות על האון בורד שיש לך כרגע

פורסם
ממש לא נכון כרטיס קול טוב עושה הבדל גדול באיכות שווה להשקיע בכרטיס טוב של קריאיטיב

אני ממש לא מבין בכרטיסי קול, אבל רק מהמספרים אני חושב שמה שיש לי מובנה עדיף.

אצלי 192KHz/24-bit

פורסם

אם כבר אז כבר. דגם ישן וטוב אפשר למצוא אותו במחיר מצויין VS4121 עושה את העבודה בצורה הכי טובה שיש.

לחובבי באס ואיכות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון: אם זה מעניין מישהו אז קיבלתי את הרמקולים אתמול. אני לא מסוגל להפסיק לשמוע!

איכות כזאת לא שומעים בכל יום.

אני מקשיב למנגינות משודדי הקריביים http://www.deezer.com/#music/result/pirates והעור שלי ממש עור ברווז מהאיכות. ממליץ בחום על הרמקולים האלו.

פורסם

האתר הזה באמת מצויין, אבל בדקתי עכשיו את האיכות (עם אוזניות סנהייזר HD497 וכרטיס קול SBLIVE) - וזה פשוט לא זה.

בתור מוסיקת רקע - זה סביר. אבל לא יותר.

תשמע הקלטות באיכות טוב - אני מבטיח לך שתהנה יותר!

פורסם

מתעלק על השרשור בכמה שאלות:

אני רוצה לרכוש רמקולים למחשב ואני לא יודע אם לרכוש 2.1 או 5.1.

אני אשתמש בכרטיס קול רגיל ואשמע מוזיקה+סרטים+משחקים.

רוב הסרטים הם כמובן 2 ערוצים וגם משחקים ושירים, האם שווה לקנות רמקולים 5.1 (בא לי קולנוע ביתי כזה) שיחובר לכרטיס קול רגיל ולרמקולים יש Matrix Mode או לקנות 2.1 חזקים?

ההתלבטות בין לוג'יטק X-540 ל: Divoom XFORCE3

מה אתם חושבים? כי מצד אחד אני רוצה 5.1 לחלק רמקולים בכל החדר ולשמוע בכל הרמקולים בכל מצב ומצד שני אני מפחד שלא יישמעו ולא יהיה איכותי כמו ב-2.1.

תודהץ

Kia Sportage, 2014 

פורסם

ממש כן נכון, מי שלא צריך לבצע עיבודים\חיתוכים\עריכה מתקדמת של תכונות בכרטיס הקול אלא צריך נטו סיגנל נקי ואיכותי, כרטיסי הHD המובנים היום מספקים את הסחורה בצורה טובה ויעילה !

• תוכן חדש...