Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לרכוש לנטיס אוטומטית 1800במחיר משתלם עם גיר אוטו' תקול

הרצון שלי הוא להחליף לגיר רגיל (למרות העלות הגבוהה טיפה לדעתי בערך 1500 ש'ח+)

מה עליי לרכוש איזה קוד גיר איזה קלא'צ? אולי בעל מקצוע שיכול לעשות לי את ההסבה? ומה העלות של ההחלפה?

לדעתי צריך לעשות איזה שינוי ברדיאטור אוו אולי ציריות אחרות תקנו אותי עם אני טועה!!!!

אוו שאולי לרדת מהרכישה ולחפש מציאה אחרת!

תודה רבה לעונים

פורסם

זה יגמר בהרבה יותר מ 1500 ש"ח שזו כמעט רק עלות הקלא'ץ.

מה עם גלגל תנופה,גיר אחר ,מה זה בחינם ?

זו הרפתקה שעולה כמה אלפים טובים וכבר שווה לשחוט את המוכר ולהחליף את הגיר /לשפץ אותו במכון גירים ויש לך אחלה גיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בהחלט ממליץ לשפץ את הגיר במקום המיועד לכך. אם שאר הרכב במצב מצויין אז הורד את מחיר השיפוץ מהמחירון הרכב.מחירו של גיר משופץ ( BA ) הוא כ4200 ש"ח לא כולל עבודה על הרכב.

פורסם

לפתוח השרשור אני מציע לך לבוא ולהירשם למועדון מאזדה ספיד שבחתימה שלי וליראות כמה פרוייקטים כאלה ביצעו.

תוכל להתייעץ גם שם.

פורסם

אני יודע שהח' גיר לא עולה כ 1500 אבל אמרתי שצריך להחליף גיר ואני קונה את הרכב אולי ב 14 אלף יד ראשונה שנת 97 אז אולי זה יכול להשתלם

התכוונתי שאני צריך להחליף גיר וגיר אוטומט עולה X כסף אז בטח הסבה לגיר רגיל תעלה X+1500

הגיר לפי מה שהבנתי לא נכנס להילוך בכלל!!

תודה לעונים

• תוכן חדש...