Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו נתקע ולא מניע 97 AEEׂ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם. היום נכבה לי האוטו בסרק כשה עמדתי ,הטורים פתאום קפצו למעלה .אחר-כך הניע ללא שום בעיה וכאבור קילומטר רכב התחיל "לקפוץ,לגמגם"נתקע שוב ולא רצה להניע ,רק אחרי כמה דקות של המתנה הנעתי את הרכב. זה היה קרוב לבית אז נסעתי עוד כמה מאות מטרים וזהו.

פעם ראשונה שהרגשתי את הגימגום הזה שבוע שעבר כשה דלף לי צינור הזרקת דלק אשר החלפתי והכל הסתדר.

עכשיוב בדקתי את כל הצנרת שם והכל יבש ותקין.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=201353

מה לעשות? מה לבדוק?

יכול להיות כשה התחילה הדליפה מחשב רשם טעות או משהו וצריך לאפם אותו?

פורסם

נשמע כמו בעיית מצערת או דליפת וואקום קשה. אם כי אלו בדר"כ לא גורמות לרכב לא להניע. יכול להיות שישנה בעיה בזיהוי האימובילייזר, זה דיי נפוץ ברכבים האלה. בכל מקרה תקלת מחשב שמורה לא מונעת מהרכב להניע.

נסה להניע עם מעט גז, אם לא הולך אל תתעקש, גרור את הרכב למוסך רון. הרכב הזה דיי רגיש וחבל שתדפוק משהו אם האבחנה לא נכונה.

פורסם

הרכב כן מניע אחרי כמה דקות של המתנה .היום גילית שצינורות:אחת ש"יוצא" מהמשאבה חיבור שלו דולף והשני שחור עובר מעל המשאבה וגם החיבור שלו דולף ,החלפתי בנדים וזה הסתדר,אבל אחרי נסיע קצרה שוב פעם אותו סיפור רק ללא דליפות.

אחרי כל הדליפות האלה (כולל הקודמות מקדימה) ניזכתי. לפני שכל זה התחיל לפני שבוע תידלקתי ומתוך "שעמום" אחרי שמשאבה קפצה (מלא) לחצתי על ווסת אויר אחרי שיצא קצת אויר הוספתי עוד קצת דלק ותוך כמה ניסיונות מילאתי ליטר נוסף ה-46! יכול להיות שזו רק טאוריה אבל לדעתי נוצר יתר מדי וכל הצנרת הישנה לא יחזחקה מעמד!

חייב לציין שלמשה ראיתי הדליפות היו בצינורות והחיבורים אחרי שיוצאים מהמשאבה ומגיעים למזרק.

פורסם

מה עוד אפשר לבדוק לפני "עלייה לגרר" ,חשבון בנק שלי לא ממש מתלהב מהרעיון.

אבל אם צריך....לא מזיק פעם בכמה זמן לראות את רון,מקום נחמד.

• ספונסר פורום
פורסם

ייאלה בוא למוסך הקפה עליי .

לא הגבתי בשרשור עד עכשיו כי אני חושב שהתעסקות עם מערכת

הדלק ברכב זה עיניין לבעלי מקצוע ,כבר ראיתי כמה מכוניות שרופות

כתוצאה של דליפת בנזין ,לפעמים אפילו בתוך הרכב ממש ולפעמים רק

תא המנוע ,וזה מאד מסוכן ולא נעים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

ישלי מטף :)

בכל הפעולות עוזר לי לחבר שהוא איש מקצוע מוסמך,ללא עזרתו מזמן כבר הייתי שוכב שרוף במקרר וזה 260 ש"ח ליום! אני כבר לא מדבר על כל הסידורים אחרים.

פורסם

לא הבנתי על איזה ווסת אוויר אתה מדבר.

אלא אם יש דליפות חמורות או נפילת לחץ רצינית לא נראה לי שהבעיה קשורה למערכת הספקת הדלק.

אם היית לך אפשרות להתחבר עם סורק זה היה מאפשר לשלול תקלות הגיוניות רבות.

כדאי לבדוק את מצב הפלאגים וחלקי מערכת ההצתה.

פורסם

ווסת ,כשה אתה פותח את הפקק של הדלק יש מין צ'ופצ'יק קזה,כאשר מיכל מלא ואתה לוחץ אליו יוצא אויר.

פלאגים בסדר חוטי הצתה החלפתי אחד היה עם קורוזיה . וזה גם לא עזר.

פורסם
רוטור ומכסה מפלג?

אני לא יודעה מזה,אבל אם תגידלי איפה זה נמצא או אפילו תמונה אולי ידע לענות לך.

פורסם

חלקים 3,4 שבתמונה המצורפת.

יש לבחון שהפיקאפים שבמכסה שלמים ולא אכולים מאד, יש לבדוק שהקפיץ שלם ומוליך הגרפיט שבמרכז המכסה לא הגיע לגבול שלו, יש לבדוק שלהב הרוטור לא אכול מאד, שאין חופש ברוטור, שאין סדקים במכסה וכו'.

תבין שמה שאני זורק לך זה long shot, קשה לאבחן על סמך התיאור מרחוק את הבעיה. מה גם שאני מפחד שתגרום לרכב נזק בנסיונות הנעה במידה וקיימת בעיה מכאנית במנוע עצמו. קח את זה בחשבון.

מחר יום שישי, יום טוב לבקר את רון מוקדם בבוקר.

dist.JPG

פורסם

תודה על התמונה.

לא,את זה אני לא יפרק.

אם יהיה לי זמן מחר ,אני יודעה שרכב יכול להגיע לשם אולי עם עצירות. פשוט לסמוך על גרר בבוקר של יום שישי לפני עבודה לא ניראלי.

פורסם

שיקול שלך.

הסברתי לך שזה אוטו רגיש ולא עומד יפה בהתעללות והזנחה. מציע שלפחות תדבר עם רון בטלפון ותשאל את דעתו. מעבר לזה זה כבר עניין של אופי.

אני פעם אחת גררתי את הרכב לרון רק בגלל רעש שלא נשמע לי מבשר טובות. כשאתה לא יודע לזהות את הבעיה לבד עדיף לשלם קצת על גרר (ובסוף יתסבר שלא היה צורך) מאשר אח"כ להידפק בגדול.

פורסם
שלום לכם. היום נכבה לי האוטו בסרק כשה עמדתי ,הטורים פתאום קפצו למעלה .אחר-כך הניע ללא שום בעיה וכאבור קילומטר רכב התחיל "לקפוץ,לגמגם"נתקע שוב ולא רצה להניע ,רק אחרי כמה דקות של המתנה הנעתי את הרכב. זה היה קרוב לבית אז נסעתי עוד כמה מאות מטרים וזהו.

פעם ראשונה שהרגשתי את הגימגום הזה שבוע שעבר כשה דלף לי צינור הזרקת דלק אשר החלפתי והכל הסתדר.

עכשיוב בדקתי את כל הצנרת שם והכל יבש ותקין.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=201353

מה לעשות? מה לבדוק?

יכול להיות כשה התחילה הדליפה מחשב רשם טעות או משהו וצריך לאפם אותו?

תראה.... אולי זה המפלג.... וחוטי הצתה...

לפני כמה זמן (נ.ב יש לי פולו גם 97 1.6) האוטו גימגם בצורה נוראההההה

החלפתי מפלג וחוטי הצתה

כמו חדש...!!!!

פורסם
תראה.... אולי זה המפלג.... וחוטי הצתה...

לפני כמה זמן (נ.ב יש לי פולו גם 97 1.6) האוטו גימגם בצורה נוראההההה

החלפתי מפלג וחוטי הצתה

כמו חדש...!!!!

היום "גררתי" לרון וזה בדיוק משה היה(1080 קולל עבודה)

• תוכן חדש...