Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'נט עקום ושטיפת מנוע..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש חייב עזרה חברים...

קניתי הונדה סיוויק 93 לפני חודש בערך..וראיתי ביד 2 מגנזיום במחיר טוב והלכתי קניתי וראיתי שיש מכה קטנה על אחד מהם וחשבתי שזה ממש לא רציני אז קניתי...ושהלכתי לפנצ'ריה אז אמרו לי שהג'נט ממש עקום ושאם אני רוצה לסדר אותו אז יש מצב שהוא ישבר וזה לא על אחריותם..אז אני שואל אם אפשרי לסדר אותו בצורה שהג'נט לא ישבר ושהוא יהיה טוב לנסיעה..

המנוע של הרכב ספוג שמן מלמטה ומלמעלה יש המון שמן והציעו לי לעשות שטיפת מנוע..ויש לי נזילה קטנה של שמן ולא ידוע מאיפה זה בא כי הכל שם שמן..ואמרו לי שיכול להיות ששטיפת מנוע תעשה לי בלאגן וזה רק עושה יותר בלאגן במנוע ..אז אני שואל אם שטיפה גורמת לכ"כ הרבה בעיות ואם תלוי מי עושה את זה?

ננעל. הסבר פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

פורסם

בקשר לשטיפת מנוע, דובר על זה רבות בפורום תריץ חיפוש.

וקח עצה מאחד שהיה בעל סיויק דומה לשלך, טפל בנזילת מנוע הזאת, כי היא תיהיה הרבה יותר גרועה, ותגרום לך לבעיות רבות אם היא תישאר שם.

פורסם

רוב הפעמים הנזילות בסיויק הן מהאטם בדיסטביוטר.

תתחיל לסדר נזילות שמן\מים -- ממליץ .

אל תעשה שטיפת מנוע, סתם נזק מיותר אם בא לך שהמנוע ינצנץ קח טיפה סבון ומברשת ותתחיל בניקוי ;)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...