Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים קנו בשעה טובה מזדה 323 01 LX וברכב מותקן רדיו טייפ.

האחריות על המערכת נפלה עלי :roll:

אני זקוק להמלצה לרדיו דיסק עד 1200 ש''ח +/- אפשר קצת לחרוג.

הדרישות חדש עם אחריות [וקבלה חובה כי אמא שלי מפחדת שאני ישיג גנוב..:lol:לא שאני יכול אבל..]

תומך MP3 כמובן. 3 יצאות למגבר שאחת שולטת סאב כי אבא לא אוהב באסים.

אני יודע שיש מלא רדיו דיסקים במחיר הזה, ואני לא יודע מה לבחור..

אני צריך המלצה לדגם מסוים להמליץ על חיפוש בזאפ פיוניר המחיר כך וכך לא יתן לי הרבה פרטים על רדיו דיסק כמו שבן אדם שנהנה מרדיו דיסק ימליץ לי..

המליצו לי במחיר הזה על Blaupunkt שיש להם סאוונד מעולה יותר מפיוניר וקרוביו.

אודה מראש על התגובות

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אם אתה בעד יד 2 ב 1200

קלריון 765 שהיה לי אותו והדאונד שלו באמת טוב .

לחבר שלי היה פיוניר סידרה 6 690 משהו כזה אחלה רדיו דיסק שבעולם עם מלא כיוונים וחיתוכים .

יד 1

פיוניר סידרה 5 אחלה רדיו סאונד טוב גם אפשריות למלא כיוונים ודעתי לא נופל מבלאונפונד

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם
במחיר הזה הייתי הולך עך קנווד

בגלל הודעות כאלה ביקשתי במפורש לתת גם דגם ולא רק לזרוק חברה.. אני מכיר את רוב החברות הממוצעות+..

את המכשירים עצמם לא.. יש יותר מדי בכדי להכיר

יש לבלאופנטק דגמים מסוימים מומלצים? כמובן עם המפרט שיתאים לי..

תודה על התגובות בינתיים אני ישמח לשמוע עוד חוות דעת

עומר.

פורסם

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=10258

24 ביט , 4 וולט פרה אאוט ,שליטה על סאב , חיתוכים וכו'.

1100 ש"ח ללא מתחרים עד תקציב של 1600 1700.

נשמע טוב , אמין (ובא ללא רעשי מנוע בילד אין כמו המתחרים).

אם אפשר לדעת מי המליץ על בלאופנקט ?

במה בדיוק הוא צודק וממתי יש להם 3 יציאות (אני עוד לא נתקלתי בארץ)

ספינת הדגל בחול MP76 הוא 8 BIT עם יציאה לסאב וחיוך HPF לרמקולים והוא עדיין פחות משוכלל מהקנווד ב1000 ש"ח

:)

פורסם

פיוניר DEHP6950IB ומי שאומר לך אחרת משקר לך בפנים.

הרדיו דיסק בעל הממשק הכי נוח שראיתי בחיים שלי אני כל יום מנשק את הפאנל הזה מכמה שהוא יפה ואיכותי.

ברגע שמתרגלים לממשק הפצצתי שלו פשוט אי אפשר להחליף אותו.

אם יצא לך להיות בחנות אודיו לרכב תסתכל על הדגם הזה ותראה לבד.

פורסם

היה לי אותו הממשק מצויין זה נכון בייחוד הכפתור המרכזי והתפריט שירים, על המינוסים :

הוא מוציא סאונד לא ליניארי הולך חזק לגבוהים, וכתוצאה מזה תמונה בהירה וממש קרה הייתי הולך עליו למוזיקה אלקטרונית שכן שם זה לא מפריע , אבל שיר נשמע מלאכותי ברדיו דיסק הזה , (מגובה בבדיקה של הספקטרום אנלייזר של ה3SIXTY שלי ).

וכל טעות קטנה בהתקנה משחק ב RCA יגרום לרעשי מנוע(קבל פרוץ) .

פורסם
היה לי אותו הממשק מצויין זה נכון בייחוד הכפתור המרכזי והתפריט שירים, על המינוסים :

הוא מוציא סאונד לא ליניארי הולך חזק לגבוהים, וכתוצאה מזה תמונה בהירה וממש קרה הייתי הולך עליו למוזיקה אלקטרונית שכן שם זה לא מפריע , אבל שיר נשמע מלאכותי ברדיו דיסק הזה , (מגובה בבדיקה של הספקטרום אנלייזר של ה3SIXTY שלי ).

וכל טעות קטנה בהתקנה משחק ב RCA יגרום לרעשי מנוע(קבל פרוץ) .

אם אין לך רמקולים של 3000 שקל אתה ממש לא תרגיש בהבדל שציינת עכשיו.

פורסם
ההורים קנו בשעה טובה מזדה 323 01 LX וברכב מותקן רדיו טייפ.

האחריות על המערכת נפלה עלי :roll:

אני זקוק להמלצה לרדיו דיסק עד 1200 ש''ח +/- אפשר קצת לחרוג.

הדרישות חדש עם אחריות [וקבלה חובה כי אמא שלי מפחדת שאני ישיג גנוב..:lol:לא שאני יכול אבל..]

תומך MP3 כמובן. 3 יצאות למגבר שאחת שולטת סאב כי אבא לא אוהב באסים.

אני יודע שיש מלא רדיו דיסקים במחיר הזה, ואני לא יודע מה לבחור..

אני צריך המלצה לדגם מסוים להמליץ על חיפוש בזאפ פיוניר המחיר כך וכך לא יתן לי הרבה פרטים על רדיו דיסק כמו שבן אדם שנהנה מרדיו דיסק ימליץ לי..

המליצו לי במחיר הזה על Blaupunkt שיש להם סאוונד מעולה יותר מפיוניר וקרוביו.

אודה מראש על התגובות

עומר.

תניח לאנשים פה לנשק את הרדיו דיסק היפהפה שלהם, ותכוון לאיכות יותר מהיופי.

אם אתה לא מתכוון ללכת על בי-אמפינג, אתה תגלה שרוב הרדיו דיסקים האיכותיים יותר, מתאימים לך.

וזאת מאחר ואתה לא צריך חיתוכים מכאן ועד ההודעה החדשה.

הבלאופנקטים מעולים עם סאונד מעולה מהקופסא, וכך גם האלפיין (9845 או 9847 בעיקר) וגם מספר דגמים של קלריון.

נכון - יופי לא תמצא בהם (תלוי בעיני המתבונן) אבל מצד שני האיכות מכפרת על ה"כיעור".

פיוניר יפים, יפים מאוד (נניח..) אבל כל קשר בין איכות לביניהם הוא מקרי לחלוטין.

ואני מדבר רק על התקציב שרשמת, ולא על דגמים וסדרות גבוהות.

פורסם

אפרופו יופי ,האלפיין יפים בצורה מטורפת לדעתי .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יעקוב וגל היופי בכלל לא משנה לי. איכות מעל הכל. אבל לפי מה שאמרו פה לבלאופנקט אין דגם בארץ עם 3 יציאות למגבר.

לגבי בי אמפינג זה בתיכנון ואני מקווה לרכוש אלפיין 9855 אבל התקציב למערכת ירד משמעותית והוא ירכש רק בחודשים הבאים

לגל- יש לך דגמים ספציפיים מומלצים?

אני מוכן להיתפשר על שתי יציאות למגבר כל עוד יציאה שולטת על סאב

אני צריך להגיע להחלטה עד ה10 לחודש היום שאני משתחרר ממלווה :lol: וניכנסת לי משכורת:-D

תודה לעוזרים :beerchug:

עומר.

פורסם

תקשיב , זה כבר סיפור אחר אם אתה משדרג עוד כמה חודשים או אם אתה קונה סופית עכשיו , שוב הייתי ממליץ לך בתקציב הזה על קנווד הוא נותן תמורה הכי טובה כל השאר במחירים האלו פשוט זוועה , אפילו קניתי קלריון סדרה 6 שבוע שעבר למערכת בספיד באוט שלי , אין בו בכלל פיצרים שומעים יפה אבל עדיין .

לגביי ה9855 מותקן ברכב של אחי , הוא מעולה מבחינת גמישות וסאונד אבל הגלייד טאצ מעצבן ברמות , כבר עדיף לקנות את 9853 אותו דבר בלי הגלייד טאצ המעצבן .

אני מציע שתשמע עלל איזה דוגמנית בחנות , ואז תחליט (למרות שאני אומר שעדיף פיצרים מאשר שישמע ישר טוב , כי ככה אתה יכול לכוון בצורה יותר גמישה )

לדעתי שומעים בקנווד שהצעתי לך יותר טוב מ9855 ואני בעל ניסיון עם שניהם , וההבדל טבוע בשמיכה של דיסק מקורי (נגיד דייר סטריטס ) 24 BIT זה ממש עושה הבדל .

פורסם

ניתקלתי בבעיה לפרק את כיסוי הפלסטיק במגש האחורי מישהו יודע אולי איך להוציא אותו?

שמעתי את הסאונדד של ה9855 ואהבתי מאוד סאונד מאוד טוב ביחס להמון מערכות של פיוניר וקנווד עם שאר רכיבים זהים ו/או דומים.

לבלאופנקט יש גם סאונד טוב מקודם שמעתי הרכב של חבר אבל יש יציאה אחת למגבר וזה לא יעזור לי ממש.

גם לאלפיין וקלריון יש דגמים במחיר הזה אבל גם להם יש את הבעיה של יציאות למגבר. וגם אני לא רוצה לקנות דגם כלשהו בלי חוות דעת טובות עליו. היתי בחנות עם תצוגה והסאונד של בלאופנקט ואלפיין יותר טוב בהרבה משאר החברות

אני צריך עזרה, מרוב דגמים אני לא יודע לאיזה כיוון ללכת אני צריך שיכוונו אותי כי הלכתי לאיבוד..:-(

תודה

עומר.

• תוכן חדש...