Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Panasonic 5401 :)

רק 750 ש"ח , ואני מבסוט מהסאונד , למרות חוסר ב high pass filter ( שלא הכרחי כל כך ) וקצת CLIPPING כשמגבירים ( ושיחקתי עם הגיין 10 חודש אפילו עד לבדיקה עם מולטימטר ואי אפשר לנטרל זאת ) אתה מקבל איכות נטו .

אה כן והוא נראה כמו פאנל של 100 ש"ח :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
מה הדרישה הסופית ליום התקנת הדיו דיסק והמחיר שאתה מוכן לשלם והאם רק חדש ?

ראיתי קלריון סדרה 8 באתר יד 2 ב1800 ש"ח

רדיו דיסק איכותי וסאונד טוב קורא MP3 במחיר 1200+/- חדש לא יד שניה לא אכפת לי מהמראה שלו. אפילו יותר טוב אם הוא ינקר פחות עיניים

שיהיה לו לפחות 2 יציאות למגבר שבאחת מהם אני יוכל לנטרל לגמרי את הסאב וזהו בערך..

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

צינתי אצלי את הקנווד בנתיים ברשימה.. אני צריך עוד כמה תגובות לגבי המכשיר או מכשירים אחרים כדי להיות בטוח ב100%

מתן תודה על המאמץ אני מכבד אותו מאוד ותודה על העזרה אבל בשבילי בשביל השקט אני רוצה לחכות לעוד תגובות.

תודה לכולכם על המאמץ והעזרה, אני ישמח לעוד תגובות.

בתודה

עומר.

פורסם

תודה גל. שלחתי להם אימייל לבדוק אם יש הדגם הספיצפי הזה אם יש להם במלאי ואם יש להם אני קונה אותו.

אני יחזור לעדכן.

אני יחזור על שאלה ששאלתי.. מישהו יודע איך מפרקים את הכיסוי פלסטיק מעל המגש האחורי במזדה 323 שנת 01?

תודה על העזרה

עומר.

פורסם

מצטער על ההודעה הנוספת לא הצלחתי לערוך.

גל לא יפריע שהיציאות למגבר הם רק 2V? זה לא חלש מדי? רק עכשיו שמתי לב..

אני מסתבך עם המגש האחורי חבל לי על הזמן. אני מפחד לשבור אותו. מישהו יודע איך להוציא אותו?

עומר.

פורסם

תוריד את המשענות מאחורה יתגלו לך 5 קליפסים כאלה תוציא אותם ואז תדחוף את המגש כלפי מעלה יש שם כמה פלובות כאלה שיצאו מתי שתמשוך למעלה לאחר מכן תדחוף בשני הפינות של הפנס ברקס האחורי ותרים למעלה הוא יצא ותנתק את הקונקטור של המנורה תמשוך בזהירות אליך את המגש יש בצדדים כמו שערים כאלה של החגורה תמשוך החוצה ותוציא את החגורה לגבי החגורה האמצעית תדחוף מלמטה עם היד את הפלסטיק שמחזיק אותה ואז תדחוף אותו בחזרה אבל בשיפוע ככה הוא יצא כלפי מטה וזהו בגדול

לגבי ההחזרה שלו היא יותר קשה מיכוון שצריך לכוון את החלקי פסטיק בצדדים למסילות שלהם אם לא תעשה את זה הוא ישברו וחבל (מניסיון נשברו אצלי 2) שיהיה בהצלחה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היתי אצל תומר בחנות הוא הציע לי את הדגם הזה:

Blaupunkt key west mp36

במקום זה:

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=244

איזה דגם מהם יותר חדש ועם הנתונים שחיפשתי? לא מצאתי בחיפוש ולא בגוגל תגובות על המכשיר Blaupunkt key west mp36

אודה מראש למי שיעזור זה מאוד דחוף כי ניראה לי עבדו עלי

עומר

פורסם

כן גל המכשיר הזה.. מחיר של 1000 שקל..

השאלה אם הוא יותר טוב ואם יש לו גם את האפשרות של החיתוך תדרים

פורסם

עידכון: היום קניתי בסוף את הפיוניר 5050UB קצת מושך את העין אבל עונה על כל הדרישות

נ.ב.

מחר אני יתקין אותו

עומר.

• תוכן חדש...