Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לרשותי רכב פולקסווגן בורה, ברכה מותקנת מערכת בעלת מגבר,סאב,קומפוננט והד-יוניט כמובן.

לפני כחודש החלה בעיה בכך ששהמצבר נגמר לאחר שהרכב לא נסע כ - 24 שעות.

חשבתי שכנראה הבעיה היא במצבר ורכשתי מצבר חדש.

גם לאחר החלפת המצבר הבעיה נמשכת. לאחר שלא נסעתי ברכב כ 24 שעות המצבר החדש נגמר.

המכונאי טוען שכנראה המערכת "שואבת" כח מהמצבר כאשר הרכב חונה מתחת לבית.

האם הגיוני? איך ניתן לבדוק את הבעיה?

במוסך המרכזי של פולקסווגן דורשים כ 300 שקל בכדי לבדוק את הבעיה.

למישהו יש הצעות מה לעשות?

תודה רבה מראש,

אולג

פורסם

מי התקין לך את המגבר? תבדוק אולי המגבר דולק גם לאחר כיבוי הHU והמנוע.

יש לך קבל ברכב?

לדעתי האלטרנטור שלך פשוט לא מטעין מחדש את המצבר בזמן שהמנוע פועל.

פורסם

האלטרנור טוען את המצבר כי במהלך השבוע כאשר אני נוהג ברכב כל יום הרכב מתניע מצויין אך כאשר הרכב חונה מתחת לבית במהלך הוספ"ש המצבר מתרוקן.

יכול להיות עוד משהו ש"שואב" את הכח מהמצבר מלבד המערכת (מגבר)?

פורסם
יכול להיות עוד משהו ש"שואב" את הכח מהמצבר מלבד המערכת (מגבר)?

כל התקנה נוספת ברכב יכולה "לשאוב" מתח מהצבר.

היתה לי בעיה דומה ברכבי (פיג'ו 306), לאחר בדיקה של יחיאל חבר בפורום, מסתבר שאחד המגברים ברכב גרם לזליגה, ובעת שהייתי מעמידה את הרכב למעלה מיום המצבר פשוט התרוקן.

המערכת נותקה מהמגבר התקול, והרכב חזר לקדמותו, ללא בעית התנעה וללא זליגה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אצלי לאחרונה היתה תקלה בממסר שחיברתי לחוט של הרימוט של המצברים.

הוא נלחץ באופן פיסי מהמושב האחורי והעביר דרכו את הזרם מהמצבר והדליק את המצברים בגלל בעיה מכנית - החלפתי את הממסר אחרי שהמצבר התרוקן לגמרי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

@#$@$@ כל החשמלאים האלה...

לי היתה אותה בעיה, הלכתי לחשמלאי, הוא אומר לי "אולי הפלזמה הזאת שיש לך שואבת לך מתח"

באמת?? למי אתה חושב שכדאי לי ללכת שיבדוק את זה? אולי לחשמלאי רכב?!?!?!?!?!?

ומה זה שואב מתח?? באיזה שיעור של חשמלאות רכב למדת את הביטוי הזה?? אולי זה שישנת בו?!

שנית, לבדוק זליגה לא עולה 300 שקל, להחליף מערכת חשמל אולי עולה ככה.

יש לחשמלאים טובים (שבטח יהיה קשה למצוא בארץ) מכשיר פשוט כזה ששמים מסביב לחוט ורואים אם "משהו שואב לך מתח" מהמצבר.

הקורעים שבנייהם יקחו לך על זה 40 שקל.

חוץ מיזה שאתה יכול לבדוק את זה לבד עם רב מודד.

במיקרה שלי קניתי מצבר זבל ב450 שקל, (שזה חצי מהמחירים של היום) והחלפתי 3 מצברים ונשארה הבעיה.

ולמרות שבתור מכונאי טנקים אני יודע שלהחליף חלק לא מוציא אותו מהמשוואה, ובכל זאת עשיתי את זה.

בסוף בתור צעד אחרון של יאוש החלפתי לשנפ ומאז הכל בסדר..

בקיצור כל מה שאתה צריך זה רב מודד, לבדוק טעינה, וזליגה.

דנו על זה כבר בפורום הטכני, תרביץ חיפוש...

פורסם

יש לי תשובה הכי פשוטה בשבילך

במגבר שלך יש 3 כניסות של פלוס מינוס ורימוט (Remote)

תיקח ת'כבל של הרימוט ותראה מאיפה הוציאו אותו

בדרך כלל מוציאים ת'כבל הזה מהאד-יוניט, וכך רק כאשר מדליקים את האד-יוניט נדלק גם המגבר

אבל לפעמים יש בעיה עם הכבל הזה באד יוניט ומוציאים אותו ממקום אחר

אז אולי אצלך ספציפית הוציאו אותו ממקום שנותן לו מתח כל הזמן גם לאחר שכיבית את המנוע, וזה למעשה מה שגורם ל"התרוקנות המצבר" :-)

פורסם

לדעתי מגבר שלא עובד לא יכול לרוקן מצבר בלילה.. הוא יצתרך "לשאוב" משהו כמו 5A לא כל כך הגיוני...

אני מצביע מצבר!

(אחרי הבדיקת זליגה כמובן)

פורסם

אצלי המגבר הצליח לרוקן מצבר חדש תוך 24 שעות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי גם מגבר דולק ותקין יכל לרוקן מצבר תוך זמן קצר, אבל לדעתי ניתן לחשמלאים שיענו על כך.

ל'

פורסם

לדעתי אני מסכים עם דעתך...:)

מה שכן, זה שכדי לרוקן מצבר ב 10 שעות צריך "למשוך" 5 אמפר זאת עובדה..(פלוס מינוס)

וגם שמגבר שלא משמיע מוסיקה לא מגיע ל 5 אמפר..

• תוכן חדש...