Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז זה אומר שאתה מסתפק ברמה בינונית ולא שואף למקסימום עוצמה+איכות שניתן להוציא מאלמנט,אתה טועה לחלוטין לגבי ויתרה מכך ממליץ לאנשים ללכת בכיוון של ויתור על איכות לטובת העוצמה והתוצאה הבינונית וה"מלוכלכת". לא . אני ממליץ לחסוך את הכסף . למה?

כי אני חושב שאו שתקנה מונו טוב באמת , או שאם אתה רוצה לחסוך כסף , תקנה מונו מעולה שאין לו שם מותג ולכן הוא עולה גרושים . מה שאתם שומעים וטענים שזה מעולה זה את שם המותג . ואתם משלמים כסף עבור מותג .

הלנזר אופטי שאלי מדבר עליו זה הפייל הזה . זה שלנזר אז עשתה אותו תחת השם פייל ונתנה לו מחיר נמוך ולכן עד היום הם נמכרים זה דבר אחד. אבל ללכת ולקנות משהו שיהיה אולי טיפה יותר טוב אבל יעלה פי3 , ממש לא נראה לי . אתה יכול להשתמש בכסף הזה כדי לקנות מגבר ארבעה ערוצים טוב מאוד , או לשדרג את הקומפוננט או.......

למה שבמפגש הבא לא תעשו אתם את המבדק שהצעתי ותראו בעצמכם ?

קחו את כול המגברים שאתם יכולים למצוא עד 3000 ש"ח (חוץ מדואל מונו של גנסיס ) , ותבדקו בעצמכם ותראו אם אתם שומעים באמת או שאתם שומעים את המותג

בברכה יהודה

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יהודה.

הלאנזר ובפייל. דומים בסדרות הנמוכות.

הלאנזר אופטי זו סדרה אחרת!! לפייל לפי ידיעתי אין סדרה מקבילה!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יהודה , עדיין לא הפנמת שאין לצטט ללא צורך ?

דבר ראשון , גם כשהיה לי הרשיון (לפני הבי"ח )לא יכולתי להגיע למפגש , כרגע שאני ממתין שהמכון לבטיחות יחזיר לי סוף סוף את הרשיון שלי , אני בוודאי לא יכול . אבל אני אשמח לשמוע שטעיתי (אם טעיתי:lol:)

וסתם לשם עניין , אם תעשה את זה אשמח להשוואה עם האודיסון (עוד הייפ פורומי לדעתי)

בברכה יהודה

פורסם

היום לכל חברה כמעט יש סדרה נמוכה שהם משווקים לפלח שוק מסויים, אבל זה לא אומר שהמוצרים מהסדרות הגבוהות שלהם הם לא ברמה

אודיסון ? אפשר להגיד על ה- VRX שהוא הייפ שיווקי ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...