Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהודה, אתה יכול לרשום בבקשה כמה סאבים של הרץ שמעת? איזו סדרות? באיזה תיבות? עם מה הוגברו?

לפעמים יש לי תחושה שיש לך איזה חדר אקוסטי בבית ויש שם את כל הסאבים,סטים מגברים וHUים שיש בעולם.8)

מה זה משנה איך היבואן מוכר אותם? זו חברה מצויינת עם מוצרים נהדרים (ותאמין לי שאין לי שום קשר עסקי להודעות שאני רושם ולהמלצות שלי על הרץ).

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא צריך . מספיק לדעת מה אתם עושים מזה ואיך היבואן עובד . מנסיון של שנים אם יבואן עובד בצורה הזו , המשמעות היא שזה הייפ פנימי בארץ , והוא מוודא שכך המחירים יהיו גבוהים , והוא מנצל את זה שעם כול הכבוד הרץ היא חברה חדשה יחסית ולא מותג אמתי של חברה טובה באמת .

מי שהרים את המותג זה המתקינים והפורום , וכולנו יודעים מי נהנה מעמימות מחירים של מוצר שאי אפשר למכור באינטרנט , וכולנו גם יודעים איך כאן יש גלים של הייפ שמתנפצים אחרי כמה זמן . קח את שני אלו ותבין לבד מה המסקנה .

ושיובן אני לא אומר שזה לא חברה טובה , אבל כאן באו אנשים ומרוב ההייפ שמו לי אותו כנגד איידימקס . עם כול הכבוד בלי לשמוע ובלי לדעת כלום , אם יש לי איידימקס פירלס והרץ לבחירה . אני לא אגע בהרץ גם אם ישלמו לי . אבל זה אני . ואם אני פוגע ברגשות שלך ו/או באהבתך למותג , אני מצטער עבורך

בברכה יהודה

פורסם

אני לא חושב שיהודה יכול להגיד אם הסאבים של הרץ נשמעים טוב יותר מ IDMAX או לא בלי לשמוע.

אני אישית חושב הההרץ היי אנרגי רחוק מה IDMAX בלי קשר לסגנון המוזיקה. ההרץ סאב טוב . ה IDMAX לא פחות ממעולה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בל נשכח שההיי אנרג'י הוא לא בר השוואה לאיידימקס, צריך לשים מולו את המילה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

נכון, אבל השאלה היא בכמה משיגים את הIDMAX ובכמה ניתן להשיג את המילה? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המושג "משיגים" צופן בחובו הרבה דברים...

אני "משיג" מילה בתיבה מקורית (שזה לא מובן מאליו בהרצים) ב- 3K

פורסם

בורקה מה דעתך לעשות נסיון ולספר לפורום על התוצאות ? שים מישהו שימתג שני מונו , אחד איזה שתרצה עד 2000 ש"ח חדש , ואחד את הפייל ויעשה לך מבחן עיוור ? אני ממליץ לכולם לבדוק את עצמם , ולספר את התוצאות .

כמובן שאני מדבר שזה יהיה מחובר לסאב SQ מעולה (פירלס/איידימקס /FIQ ) בתיבה אטומה מותאמת לסאב .

יהיה מאוד מעניין לשמוע את התוצאות

בברכה יהודה

פורסם

במידה ויש לך פייל כזה, אני מוכן להעמיד את המונו שלי למבחן.

פורסם

מנסיון. על מספר סאבים 12W7. אינפיניטי קאפא פארפקט. 12C. רוקפורדים למניהם. ID MAX. פוקלים. ועוד סאבים.

האיכות של המגבר שמגביר את הסאב קובע ביחס ישיר את התוצאה.

מגבר טוב.תוצאה טובה.

מגבר בינוני תוצאה בינונית.

מגבר חרא. תוצאה חרא.

ואני לא מתיחס רק לחברה. גם לנתונים.

להתאים מגבר של 300W RMS לסאב של 500W. הסאב יהיה חלש

אבל לתת לסאב כמו ID MAX. פייל 3000D. הסאב יעבוד חזק!! אבל האיכות תהיה בינונית.

למי שמחפש תוצאה טובה צריך גם דברים טובים.

אבל למי שמחפש כוח (ללא איכות), זה פחות חשוב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
מנסיון. על מספר סאבים 12W7. אינפיניטי קאפא פארפקט. 12C. רוקפורדים למניהם. ID MAX. פוקלים. ועוד סאבים.

האיכות של המגבר שמגביר את הסאב קובע ביחס ישיר את התוצאה.

מגבר טוב.תוצאה טובה.

מגבר בינוני תוצאה בינונית. ואני מבין שמגבר מונו אחר במחיר של 2000 ש"ח הוא מגבר מעולה ? יש חיה כזו לדעתך ?

מגבר חרא. תוצאה חרא.

ואני לא מתיחס רק לחברה. גם לנתונים.

להתאים מגבר של 300W RMS לסאב של 500W. הסאב יהיה חלש

אבל לתת לסאב כמו ID MAX. פייל 3000D. הסאב יעבוד חזק!! אבל האיכות תהיה בינונית. לזה אני מסכים בהחלט

למי שמחפש תוצאה טובה צריך גם דברים טובים. גם לזה

אבל למי שמחפש כוח (ללא איכות), זה פחות חשוב.

הבעיה היא שכול אלו שתוקפים את הפייל שוכחים שזה למעשה מגבר שנמכר בהצלחה ב2000 ש"ח . והם חושבים שמגברי מונו אחרים הם יותר טובים . אבל הם לא מוכנים לשלם את המחיר של ארק אודיו/JL/1000/ואאטאבר

בברכה יהודה

פורסם

אז זה אומר שאתה מסתפק ברמה בינונית ולא שואף למקסימום עוצמה+איכות שניתן להוציא מאלמנט, ויתרה מכך ממליץ לאנשים ללכת בכיוון של ויתור על איכות לטובת העוצמה והתוצאה הבינונית וה"מלוכלכת".

למה?

פורסם

למה אתה חושב שאי אפשר להשיג מונו איכותי וטוב ב2000 שח? תבדוק תחפש תראה אולי יד 2 פה בפורום. ישר לבוא ולהגיד שאין ואי אפשר זה הכי קל.

פורסם

לחפש מונו איכותי ברמות הגבוהות לא תמצא ב 2000 שקל.

אבל למצוא מונו בלוקים איכותיים. ברמות גבוהות ואיכותיים. יש.

יש לך לאנזר אופטי. (ולמי שהולך ללכלך. שילך קודם לברר עליהם ויחזור) LANZER OPTI

יש לך ארפקיווק , פיניקס גולד קסנון. רוקפורדים ישנים (סבבה) , קיקרים, ועוד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...