Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות את המגבר פולס אודיו 4400 ורציתי בבקשה לדעת כמה הוא מוציא rms בגישור לסאב?

ועוד שאלה,יש לי קומפוננטים קדמיים של jbl gt5650c 50 rms האם רמקולים אלו +סאב סבבה יוכלו לתפקד יחד יפה עם המגבר כאשר הרמקולים, 6*9 שלי יחוברו רק לרדיו דיסק(כאילו השאלה אם הרמקולים הקדמיים יספקו במה קדמית טובה או שכדאי ללכת על במה אחורית חזקה!)

פורסם

כדי ללכת על במה קדמית חזקה ובמה אחורית ככיבוי צנוע שהרדיו דיסק יגביר.

אני לא ממליץ לך ללכת לקנות רמקולים 6על9 אלה להשקיע את הסכום בסאב או בכול דבר אחר כי הכי חשוב זו הבמה מקדימה אחור זו סתם אופציה לאחר כך(יש אנשים שהאופציה הזו בכלל לא קיימת-אני מבניהם).

המגבר מוציא איזה 200-180 רמס וגם זה אני לא יכול להגיד בטוח .

• תוכן חדש...