Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט (פולו GTI שנת 2000) סיפור קצר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יום שישי בבוקר קמתי לי מוקדם כדי לצאת לכיוון מכון הטסטים אם אח של חברה שלי.

הרכב המדובר הוא כמו שצויין בכותרת פולו GTI.

לפני הטסט עברנו על הרכב עשינו טיפול מקיף על הדברים שבדרך כלל מכשילים בימינו במכוני הטסטים,

עברנו על המספרים , הוספנו תוסף לדלק כשבוע לפני , תיקנו חור קטן שהיה באגזוז , ועוד כמה דברים קטנים.

הגענו למכון הטסטים (אני לא יציין את שמו) הוא נמצא באיזור נתניה,

הוצאנו את הטפסים המתאימים ונכנסנו לטסט ואז התחיל הסיפור,

בדקו פליטת גזים שעברה בהצלחה (אני עמדתי בצד כדי לא להוסיף משקל מיותר על האוטו)

פתאום אני רואה שאחד הבוחנים מתחיל להיתמעמע על המנוע של האוטו, וזה מתחיל לקחת יותר מידי זמן,

אז נגשתי ושאלתי אם הכל בסדר, כשהגיע עוד בוחן ובודק את המנוע וטוען שהמספר מנוע לא תואם את מספר המנוע ברשיון,

אז מיהרתי להוציא רשיון קודם של הרכב והמספר הוא אותו מספר גם ברשיון הקודם,

אמרתי לו שזה לא הגיוני שהוא עבר טסט אם אותו מספר (הוא טען שבגלל שזה לא היה במכון שלו אז זה לא עניינו וטען שהמספר

לא תואם בתוקף)

אני מנסיוני הדל זכור לי שקראתי איפה שהוא שיש שני מספרים על המנוע וביקשתי ממנו לבדוק בשנית,

כמובן שהוא סירב בתוקף ותען שאני מזלזל בעבודה שלו ושהוא לא מוכן להמשיך את הטסט והוציא את הרכב החוצה.

עמדנו בצד והיתקשרנו לבעל הרכב הקודם לשאול אם החליפו מנוע ברכב,

בעל הרכב הקודם טען את אותו טיעון שיש שני מספרים על המנוע.

ניגשתי שוב אל הבוחן שטענתי שאני רוצה שיבדוק אם יש עוד מספר על המנוע,

הוא הרים את קולו ואמר שהוא לא מוכן לבדוק ובקיצור שאני יעוף לו מהעניים.

במקרה הגיע אלינו אחד הבחורים שעובד שם ואמר לנו למהר וללכת למוסך מורשה של VW בנתניה לאימות הדבר.

ניגשנו לשם (מוסך העוגן) כמובן ששם ניסו להוציא מאיתנו כסף ודרשו שעה עבודה על הנושא.

לא הינו מוכנים לשלם ולאחר שכנוע ארוך היו מוכנים לבדוק את זה.

לאחר בדיקה ראשונה מצאו את אותו מספר שהבוחן מצא ואז הגיע בחור אחר שמצא את המספר הנכון והראה לנו היכן הוא נמצא.

חזרנו מהר למכון לפני שיסגרו אותו וגם אז בשיא חוצפתם הוא לא היה מוכן לבדוק שנית,

רק אחרי שנתתי לו את מספר הטלפון של הבחור במוסך הוא דיבר איתו והוא הדריך אותו איך לראות את זה (ונעלם מהאיזור של הטסט כאילו לא היה שם)

שאר הטסט עבר כאילו לא בדקו את האוטו, היתה חסרה נורת חנייה והיה צריך לעשות איזון גלגלים.

(אבל כנראה בגלל הטעות שהם עשו הם מיהרו לשלוח אותנו לדרכנו)

כשרצינו להיתלונן לא היה למי אחד העביר אותנו לשני ואמרו לנו שהאחראי לא נמצא כרגע ושהנושא יטופל.

שאלתי היא האם יש למי לפנות בנושא לגוף ציבורי כל שהוא כדי להביא את זה לידיע.

כי כל המסביב הוא לא זה שחשוב אבל היחס היה פשוט מגעיל ומזלזל.

פורסם

אני דווקא חושב שאתה צריך לפרסם את שם המכון

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני לא רוצה לצאת איתם למלחמה,

כי אני עברתי שם טסט והכל הלך חלק,

אבל מה שאני כן רוצה זה שהשם של אותו בוחן חוצפן יועבר הלאה ויטופל.

פורסם

ע'פ ניסיון שלי עם מכוני רישוי בנתניה אני מאמין שזה מכון רישוי אלישע שנימצא באיזור התעשיה פולג.

היה לי מקרה עם אטימות דומה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני לא רוצה לצאת איתם למלחמה,

כי אני עברתי שם טסט והכל הלך חלק,

אבל מה שאני כן רוצה זה שהשם של אותו בוחן חוצפן יועבר הלאה ויטופל.

אתה לא רוצה לצאת איתם למלחמה אבל כן רוצה שהנושא יטופל?

זה לא קצת סותר?

הרי לטפל בנושא זה אומר שאתה צריך להילחם על העניין ובטח ובטח שללכת לנציב תלונות הציבור או כל גוף אחר זה פתיחת מלחמה יותר גדולה מאשר לפרסם פה את שם המכון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תפנה לבעלים,

עדיף מאשר כל הויצו שמיצו קיצו של אמניות הציבור, הכל חרטולוגיה,

בד"כ, בעל הבית קצת יותר אכפתי לגבי הלקוחות שלו.

----

פורסם

שוב אני לא רוצה מלחמה נגד המכון עצמו אלה אישית נגד אותו בוחן שהוציא שם רע לכל המכון.

לגבי הבעלים אני יחפש את השם שלו באותו יום ביקשתי את הפרטים שלו אבל כולם היתחמקו בדרך כזו או אחרת.

• תוכן חדש...