Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי לכיוון האוניברסיטה כמו כל יום. בכניסה לנשר עמדו שוטרים עם שתי ניידות ורכב מושכר (יונדאי גטס 53-027-62 בצבע שמפנייה.)

הם עצרו אותי בצד ואמרו לי שנסעתי במהירות של 103 קמ"ש באזור של 70 במשך 287 מטר.

אני מן הסתם שמתי פרצוף של "מה? אני?" ואמרתי "לא שמתי לב, אני נוהג באחריות ומעולם לא הוציאו לי דו"ח".

אחר כך הם לא ממש מצאו אותי במסוף שלהם והיו צריכים לערוך כמה שיחות למוקד או משהו כזה. אני משער שזה בגלל שהוצאתי רשיון על פי המרה מרשיון בינלאומי.

בקיצור, הם נתנו לי אזהרה שתקפה לשנתיים בגלל שאין לי עבירות קודמות.

מה שמעצבן אותי היא העובדה כי הם חושבים שככה הם ימנעו תאונות דרכים. אנשים כמוני לא גורמים לתאונות דרכים. אנשים אידיוטים שלא שמים לב לסביבה או ששמים בולבול ענק על הסביבה גורמים לתאונות. 103 קמ"ש בכביש עם הפרדה, נתיב כפול ושוליים רחבים זה לא מעל המהירות ההגיונית, אבל כן המותרת.

כשאני אגיע הביתה אני אעלה תמונות של המקום ושל הרכב המושכר שלהם.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל יצאת בזול ,עם עוד כמה קמשי"ם וקצת פחות בירוקרטיה הייתה יכול לחטוף פסילה + זימון למשפט.

דבר שני אין טעם לחפש הגיון באכיפת עבירות התנועה בכבישים כשרוב אוכפים מה שקל + מכניס כסף למדינה

ולא מה שבאמת מסכן את הסביבה.

אתמול ראיתי ביציאה מה 443 לכביש מס 1 ג'טה זהובה עומדת בשוליים בניצב לכביש כך שהשוטר הלוזר אפילו לא צריך לצאת

מהרכב,אין גבול לעצלנות :evil:

בכל מקרה אני שמח שזה נפתאר עבורך ללא קנס + נקודות.

פורסם

חבל שלא שללו לך את הרישיון,טס בכזאת מהירות ועוד מתרץ את מעשייך,אנשים כמוך צריכים ליסוע באוטובוס.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מה כולם ניהיו פה פתאום צדיקים? אני לא מאמין שיש פה בן אדם שכל חייו נוסע או נסע על פי החוק או השילוט,אני בטוח שכל אחד מכם עבר אי פעם על המהירות/חוק 8).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא מבין את האיחולים לפסילה?

כמה צרות עיניים יש כאן.

מדובר בכביש רחב עם ראות מצויינת שמלכתחילה לא אמורה לעמוד שם ניידת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אם אני הייתי השוטר הייתי במקום שןלל לך את הרישיון לתקופה של שנה שלימה.

חבל שלא שללו לך את הרישיון,טס בכזאת מהירות ועוד מתרץ את מעשייך,

אנשים כמוך צריכים ליסוע באוטובוס.

לא לא,אתם רכים מידי בוא נתלה אותו מהעץ הגבוה הקרוב !!!

תגידו לא נסחפתם קצת ?

פורסם

אנשים אתם טועים, הוא צריך לעשות קורס נהיגה מתקדמת ,

(:lol: אחרי קריאה מרובה בפורום שמתי לב שמציעים את זה בכל שרשור שלישי -לפחות:lol:)

יוסי ידידי, הכל בצחוק,

אבל בכל זאת, למרות שתנאי הדרך מאפשרים לנסוע גם 200 קמ"ש,

100 קמ"ש באיזור של 70, קצת מוגזם לא?

ועוד יצאתה בלי דו"ח - היה לך מזל,

להבא, שים לב.

יום טוב לכולם.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

באמת שיצאת בזול, יוסי.

למעשה, ממש בימים אלה מסתיימת האזהרה שקיבלתי עקב כך (אני מציע לכם לשבת לפני שתמשיכו לקרוא את זה) שפניתי ימינה בקשת רחבה בצומת פורידיס מהכביש הישן לכיוון זכרון יעקב. לא משנה שזה בולשיט בריבוע והסיבה שלא ערערתי על האזהרה היא שפשוט אני עצלן מידי וממילא לא מדובר במשהו שאני אשכרה עושה במציאות, העיקר הוא שבמשך שנתיים פשוט לא הגעתי למצב שבו הסתבכתי בצורה כזו או אחרת עם המשטרה.

דווקא אתמול בערב, ימים ספורים לפני שפג תוקף האזהרה שלי, האישה ואני יצאנו מהבית שלי. היא עם הפוקוס, אני עם הווספה. היא נזכרה שהיא צריכה לקנות בקבוק דיאט קולה בפיצוציה שבפינת הרחוב ונסעה לשם, אני אחריה.

היא חנתה בחניה מסודרת וניגשה לפיצוציה. ואני? אני אבו-עלי! יש לי וספה, אז אפשר לעשות פרסה כדי להגיע לפתח של הפיצוציה, אפילו אם מצויר אי תנועה.

האמת היא שבדקתי בשבע עיניים שאין שום רכב שמגיע מולי, אבל כנראה שיד הגורל היא זו שמנעה ממני להביט מה קורה מאחוריי, אחרת סביר שהייתי שם לב שפירססתי ישר מול העיניים של שלושה שוטרים שנסעו בניידת מאוד לא סמויה :oops:

כמובן שהם עצרו וקראו לי לבוא אליהם. לאחר דין ודברים והבעת חרטה אמיתית (תכל'ס - יצאתי שמוק) הם שחררו אותי ללא כלום, אע"פ שגם אם הם היו רושמים לי דו"ח, אני מניח שהייתי מקבל אותו בהבנה.

אין מה לעשות, יוסי. גם אם אתה לא מסכים עם החוק (ואני איתך בקטע הזה), ברגע שנסעת במהירות הזאת, לקחת על עצמך סיכון. הפעם לא הצליח לך (או שבעצם מאוד הצליח לך, תלוי מאיזה כיוון בוחנים את זה).

ורק עוד נקודה קטנטונת לסיום:

גם כן אתמול, רק מוקדם יותר, נסעתי בדרך היורדת מרחוב אוסקר שינדלר בחיפה לכיוון נשר. מה אומר ומה אדבר: כביש חדש לגמרי (לפחות בשבילי, פעם ראשונה שהייתי שם), סלול לעילא, זוויות טובות, סיבובים מאוד מעניינים... אבל בתוך עיר :-(

אני אשקר אם אומר שלא דיגדג לי מאוד להעביר הילוך ולהדביק את הדוושה לריצפה, אבל התוצאות עלולות להיות הרות אסון במובנים רבים, ואת זה אני לא ממש מוכן לקחת על עצמי.

וכמו שאמר ז'וז'ו חלסטרה: "ותחשבו על זה. איאיאיאיאייי..."

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לא לא,אתם רכים מידי בוא נתלה אותו מהעץ הגבוה הקרוב !!!

תגידו לא נסחפתם קצת ?

ממש לא,לא זכור לי שירשור אחד על מישהו שניתפס על משהו ובו לא היה תגובה של פרנקוס בסיגנון "מגיע לך,סיכנתה את עצמך ואנשים מסביבך" אז כמו שאומרים כול אחד מגיע תורו.:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא על מהירות...

מהירות לא הורגת ואם אתה נוסע בתנאים נכונים, גם לא מסכנת אף אחד.

זה היה ממש בכניסה לנשר כשהכביש עדיין בין עירוני (בגלל התנאים) אבל נחשב לעירוני כמה מטרים אחר כך.

כל אחד מכם, ואני אומר כל אחד היה חוטף את אותו הדו"ח.

אני מזכיר לכם שמאז 2001 לא היה לי דו"ח ככה שלתת ביקורת יכולים רק אלו שלא מקבלים דוחות.

הנה המקום. תגידו לי אתם אם זה מתאים ל100.

תמונה132.jpg

פורסם

בהתחלה חשבתי שזה הכביש יותר בקטע שקרוב לצ'ק פוסט,ושם הכביש במצב גרוע עם המון בורות,לנסוע שם 103 היה מוגזם במקצת,אולם התמונה שהעלת יותר ליכוון יגור,כביש באמת רחב עם הפרדה,אפשר לנסוע שם גם 120 בלי להרגיש.

יצאת בזול,זהירות בכביש אבל.

בן.

Got To love It

פורסם

גם אני קיבלתי אזהרה אחרי 7 שנים בלי עבירה, ברגע שעוברות שנתיים האזהרה הזאת נמחקת כלא הייתה ואני חוזר למאזן של 9 שנים? או שהספירה מתחילה מחדש? חבל היה לי רצף טוב:)

אני מכיר מישהי שטוענת שהיא קיבלה בשנה האחרונה 3 אזהרות כאלו עם טופס ירוק, כל פעם על עבירה אחרת, ובגלל זה היא אמרה שהיא חושבת שיש אזהרה לשנתיים ספציפית לכל עבירה.:roll:

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
באמת שיצאת בזול, יוסי.

דווקא אתמול בערב, ימים ספורים לפני שפג תוקף האזהרה שלי, האישה ואני יצאנו מהבית שלי. היא עם הפוקוס, אני עם הווספה. היא נזכרה שהיא צריכה לקנות בקבוק דיאט קולה בפיצוציה שבפינת הרחוב ונסעה לשם, אני אחריה.

אז זהו, הייתם צריכים לתכנן על פפסי, כל זה היה נמנע

אירית

• תוכן חדש...