Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא על מהירות...

מהירות לא הורגת ואם אתה נוסע בתנאים נכונים, גם לא מסכנת אף אחד.

הורגת, הורגת, במקרה של תאונה למהירות יש משקל רב בעוצמת הפגיעה, אני מסכימה שהיא לא הגורם העיקרי לתאונות. עברת על החוק, נתפסת, יצאת בזול צ'ה על תתבכין

אירית

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה הקשר שמשנת 2001 לא היו לך עבירות תנועה ? לי אין עבירות תנועה משנת 90 שזה בערך 18 שנים ! אז מה אני מרשה לעצמי לבצע עבירות.

אני מקפיד לנסוע לפי החוקים ויתרה מזאת אני מקפיד לעצור בכול תמרור שיש בו זכות קדימה ואין לי סלולרי ברכב.

מהי מטרת האשכול ?

איזה כייף לי :)

פורסם
אם אני הייתי השוטר הייתי במקום שןלל לך את הרישיון לתקופה של שנה שלימה.

חבל שלא שללו לך את הרישיון,טס בכזאת מהירות ועוד מתרץ את מעשייך,אנשים כמוך צריכים ליסוע באוטובוס.

נכון, כי מהירות היא שורש כל רוע בעולם.

על העיר חלם - שמעתם ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
הנה המקום. תגידו לי אתם אם זה מתאים ל100.

אוהו, זה מקום מוכר. תמיד הזהירו אותי לא לנסוע שם מהר, אומרים שהמשטרה תופסת שם הרבה.

אני אישית לא עובר שם את ה 80-85, למרות שבהחלט אפשר לנסוע יותר מהר.

"ai motoare capul doare"

פורסם

103 בג'אסטי, זו מהירות מופרזת !!

ג'אסטי אמורים להגביל אלקטרונית ל 83 קמש

גילוי נאות, בפונטו שלי מותר ליסוע עד 122 :lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

באותו מקום תפסו את אשתו של דוד שלי (בת 40 שבחיים לא נסעה מעל המותר ובחיים לא קיבלתה קנס או נקודות)

היא לא שמה לב למהירות.

אכן כביש של 160 (לא צוחק), כביש ברמה גבוהה מאוד (כביש חדש).

אנשים סוגרים שם גם 200 ולכן המשטרה עומדת שם (כמות התאונות בקטע כביש זה היא אחת לחצי שנה-שנה)

אני במד"א ולכן אני יודע בדיוק את הסטטיסטיקה של הכביש הנ"ל.

פורסם
מה הקשר שמשנת 2001 לא היו לך עבירות תנועה ? לי אין עבירות תנועה משנת 90 שזה בערך 18 שנים ! אז מה אני מרשה לעצמי לבצע עבירות.

אני מקפיד לנסוע לפי החוקים ויתרה מזאת אני מקפיד לעצור בכול תמרור שיש בו זכות קדימה ואין לי סלולרי ברכב.

מהי מטרת האשכול ?

מטרת האשכול היא לזהות "צדיקים" כמוך כדי להזמין אותם להדליק משואה ביום העצמאות הקרוב.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מקום ידוע. יצאת בזול (מממ... כבר כתבו את זה).

לא צריך להתבכיין. אם עדיין יש לך עצבים,

אני ממליץ על קורס קונג-פו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

טוב, תרומת ה-2 ש"ח שלי לכל הברדק הזה:

1. תנאי תופס בכל עבירה שהיא, לא על עבירה ספציפית.

לי היה דוח על נסיעה בנתיב תחבורה ציבורית, האחרון.

כעבור שנה ו-10 חודשים נתפסתי נוהג ללא חגורה, זה 2 דברים שונים לגמרי, אבל קיבלתי דו"ח.

אזהרה אפשר לקבל מעל שנתיים של עבר נקי, היא לא נמחקת מהמחשב, והיא אומרת שאם תתפסו שוב באותה עבירה מצבכם יהיה לא נעים, מי שיבצע חיפוש על זה בפורום, יגלה לא מעט.

ונעבור למצב הכבישים: בתור מי שמבלה לא מעט בכבישי הארץ

כביש 1, עד לשער הגיא וממחלף שפירים, ניתן לנסיעה רצופה במהירויות של 150 וצפונה משם, כן, כבר עשיתי את זה.

כביש 1, בכיון ההפוך לנ"ל, אותו הנ"ל, גם את זה כבר עשיתי.

המהירות המותרת בכביש 1 הינה 100 לרוב אורכו של הכביש, ניסע 150 וצפונה כי אפשר ?

כביש רמלה - ביל"ו - גדרה (לא זוכר אם זה מספר 41 או 42), ניתן לנסוע גם 150 בבטחה, ב2 הכיונים של הכביש, אבל המהירות המותרת היא 70 או 80 (לא זוכר), אז נוסעים 150 ?

כביש 44 בקטע שבין צומת חולון לאזור, ב2 הכיונים, ניתן לנסוע שם 200 בקלות, גם עושים שם בדיקות יכולת כל שני וחמישי לפעמים גם בימי ראשון שלישי רביעי שישי או שבת, המהירות המותרת היא 70, נוסעים 200 ?

בקיצר, יש הרבה, הרבה מאוד כבישים שהמהירות המותרת בהם מטופשת לחלוטין ביחס למה שאפשר לנסוע, אז מה ???

אגב, אני די חושב שהמהירות כן הורגת, כי X אוהב לטוס בכביש Y בעוד שאבא שלי נוהג בפוקוס שלו בכיף ובסבבה מאזין לשידורי גלגל"צ בעודו נוסע לפי המהירות המותרת בדיוק ולא בסטיה של קמ"ש אחד צפונה אפילו, אז אולי X שנסע באותו הכביש ורצה לעקוף רכב פספס את אבא שלי וככה נוצרה לעצמה תאונה.

עוד סיבה למהירות "הורגת": X טס על מהירות Y, לפתע רכב בולם, מישהו רוצה להסביר לX כמה זמן לוקח לו להבין שהרכב בלם, כמה זמן לוקח לו לבלום בעקבות הרכב הנבלם וכמה מטרים יתקדם רכבו בגלל המהירות המופרזת ?

אחרי שסיימתי להטיח בכם את ההשלכות של המהירות (תוך שאני מודה, אני לא בדיוק אזרח שומר חוק, אבל אני גם לא מקטר על הטעויות שאני עושה - בדר"כ) אני אעבור שניה למקרה הספציפי של אלעד:

היום, בכניסה הצפונית לאשדוד, פתח קטן בין גדר ההפרדה בכיוני הנסיעה, רכב מסוג דייהטסו סריון החליט לבצע שם פרסה, הוא נכנס בצידה של מאזדה 3 והיה שם מפגש לא נעים בכלל.

כן, אני בטוח שאותו נהג סריון הסתכל 7 פעמים שלא בא ממולו רכב.

כן, גם אני עשיתי לפחות פרסה אחת מיותרת במהלך 6 השנים בהם אני מחזיק רשיון נהיגה.

אם נהנתם, ספרו לחברכם (אולי מישהו ילמד מהטעויות שלי), אם לא נהנתם, תחזרו לפורום כאילו שלא קראתם את התגובה

עריכה (תוספת לינק לתאונה המדוברת היום):

http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=4361

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

המהירות המותרת הגבוה ביותר בישראל היא 110 .

אני בטוח שכולם כאן עברו על החוק ...

קיבלת אזהרה ? אל תנסה להצדיק , חוק זה חוק ואתה חיי במדינה ולא לבד , שיעורי אזרחות:lol: (אם משהו ממכם יודע מזה בכלל)

קיצר לאזהרה יש את המשמעות שלה , אני מקווה מאוד שזה ישמש אותך בהמשך דרכך .

יעקב

עריכה :

לאורי , אכן תמונות לא קלות =( שמתי לב שיש שם הרבה מאוד רכבים של HOT , אני בטוח שיש לזה קטע קטן של "פוזה"

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הוט יושבים באזה"ת אשדוד, כאמור התאונה קרתה ממש סמוך למקום.

רכב אחד של הוט היה מעורב בתאונה (לפחות ממה שאני ראיתי כשהגעתי למקום), כל השאר רכבים שככל הנראה עצרו להתעניין לשלום חברם לעבודה או מה שלא יהיה.

הנקודה הייתה להסביר לאנשים למה לא מבצעים פרסה איפה שלא צריך, לא להראות לכם על תאונה עם רכב של הוט.

אגב, שכחתי לאמר שלפי דעתי משטרת התנועה היא אחד הגורמים היותר גדולים וקשים לתאונות דרכים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

למה לפי דעתך משטרת התנועה היא אחת הגורמים היותר גדולים וקשים ותאונות דרכים ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...